Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 143 (5350)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Duminica Rusaliilor

Sărbătorirea hramului comunei Burla a reunit aproape 2.000 de oameni pe stadionul din localitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape 2.000 de oameni din comuna Burla, cât şi din localităţile învecinate, au participat, pe parcursul zilei de ieri, la o serie de activităţi organizate de Primăria Burla cu ocazia hramului comunei sărbătorit de Rusalii - Pogorârea Duhului Sfânt. După slujba de la biserica din comună, în jurul orei 15.00, localnicii s-au adunat la scena amplasată în incinta terenului de sport de la şcoala din comună şi au urmărit un spectacol susţinut de elevii de la Şcoala Gimnazială din localitate.

Punctul de atracţie al serbării a fost constituit de o reprezentaţie de excepţie a Ansamblului Folcloric „Rapsozii Botoşaniului”, reprezentaţie care a fost foarte bine primită de public. Programul zilei s-a încheiat cu un show cu muzică pentru toate vârstele, susţinut de trupa Acustic din municipiul Rădăuţi.

Primarul comunei Burla, Viorel Pintiliuc, a declarat ieri după-amiază: „Sărbătorim hramul comunei Burla, o aşezare frumoasă, cu oameni gospodari, şi în acelaşi timp o comună care îmi doresc să devină tot mai interesantă pentru investitorii din zonă. Tot astăzi am decis ca, de acum înainte, de Rusalii să sărbătorim Ziua Comunei Burla, măsură care a fost primită cu entuziasm de localnici. Sunt bucuros că pot spune cu această ocazie că am finalizat un proiect cu finanţare europeană de 2,6 milioane de euro, proiect prin care burlenii beneficiază de asfalt şi beton rutier pe principalele căi de comunicaţii, dar şi de staţie de epurare, de reţea de apă-canal, precum şi de alte facilităţi. Consider că acest proiect înseamnă încă un pas spre civilizaţie, spre calitatea de adevărată localitate europeană”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sărbătorirea hramului comunei Burla a reunit aproape 2.000 de oameni pe stadionul din localitate.
 Vizualizări articol: 1981 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sărbătorirea hramului comunei Burla a reunit aproape 2.000 de oameni pe stadionul din localitate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fara titlu trimis de
(24 iun 2013, 21:03:41
Domnule primar,de ce te lauzi cu proiecte aduse de fostul primar, proiectul in valoare de 2,5 milioane euro este meritul dumneavoastra.???!! sa va fie rusine,nu dumneavoastra a-ti adus proiectul si banii.ca finaliazarea proiectului s-a concretizat in mandatul dumneavoastra este altceva,ai habar cate drumuri ,cate avize cate semnaturi trebuie pentru un asemenea proiect !???

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei