Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 143 (5350)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Ediţie de Sânziene

Delicioase bucate tradiţionale şi produse naturiste, la Târgul Alimenta Tradițional

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Ediţia specială de Sânziene a Târgului Alimenta Tradițional, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava în parteneriat cu Asociaţia Produs în Bucovina, la  Shopping City, pune la dispoziţia sucevenilor produsele de calitate a peste 25 de expozanţi.

Şunculiţa ţărănească, balmoşul, cotletul haiducesc, cununa bucovineană din muşchi, caşul, urda, caşcavalul, prăjituri de casă, mici şi multă bere sunt puse la dispoziţia clienţilor, în parcarea Shopping City Suceava, de sâmbătă până astăzi inclusiv, între orele 10.00-18.00.

Gustoase produse tradiţionale din carne te îmbie să le guşti şi să le iei acasă, iar în parcare micii, ceafa de porc şi alte feluri de carne sfârâie pe jar.

Iubitorii produselor lactate au la dispoziţie produse naturale, precum caşul, urda sau caşcavalul produse în zona de munte, la Fundu Moldovei, servite de la o stână amenajată în parcare, unde balmoşul aburind ispiteşte cu aromele sale.

„Balmoşul e face cu smântână şi mălai, peste care se pun bucăţele de caş, pentru a face preparatul mai gustos. Jântiţa se face din zer şi din urdă. Caşul este dospit, din lapte de vacă”, dezvăluie o parte din secretele culinare ale delicioaselor produse reprezentanta producătorului din Fundu Moldovei, o zonă cu tradiţie în prelucrarea laptelui.

Dulciuri pentru pofticioşii de toate vârstele, de la acadele pentru copii, la ciocolată de casă, halviţă sau caramel, gustoase produse de patiserie, de la cozonaci cu fel de fel de umpluturi, la plăcinte sau foietaje, în combinaţii delicioase, nu puteau lipsi de la un asemenea târg.

Pentru cei dornici de un desert sănătos şi fără multe calorii, tot aici se găsesc fructe şi seminţe uscate, precum gojii, pomelo sau papaya.

Pentru că o alimentaţie sănătoasă include şi produsele naturiste, vizitatorii pot achiziţiona ceaiuri, tincturi, siropuri, alifii, produse bio, pernuţe terapeutice, comprese, saculeţi cu plante, suplimente nutritive, condimente bio ori produse apicole.

„Dintre pernuţele terapeutice, recomand perna dragostei, pentru că fără dragoste nimic nu e. Sunt amestecuri de plante cu un efect euforic. Uleiurile pe care le conţin aceste plante sunt emanate din pernuţă, iar prin receptorii mirosului ajung în sângele nostru. Avem chiar şi una contra sforăitului. Este o pernuţă decongestionantă, cu multă mentă, cimbrişor, care uşurează respiraţia şi ne dă o stare de bine. Aceste pernuţe fac un mediu aseptic, alungă ţânţarii şi chiar căpuşele”, recomandă Iuliana Barbu, doctor inginer, cercetător în agricultură ecologică, de la un stand plin cu produse naturale din plante.

Un element de noutate este şi singura cafea 100% naturală din lume combinată cu plante medicinale şi condimente naturale, adică o cafea terapeutică, gama cuprinzând atât cafea cu antioxidanţi, cât şi cafea afrodisiacă.

Tot aici, sucevenii pot cumpăra o gamă variată de produse pentru îngrijirea pielii şi aromaterapie, toate bazate pe ingrediente naturale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Delicioase bucate tradiţionale şi produse naturiste, la Târgul Alimenta Tradițional.
 Vizualizări articol: 1585 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Delicioase bucate tradiţionale şi produse naturiste, la Târgul Alimenta Tradițional0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei