Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 143 (5350)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Victimă

Bătrân din Suceava, prădat de două cerşetoare pe care le-a primit în casă şi le-a dat de mâncare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bătrân în vârstă de 75 de ani, din municipiul Suceava, a reclamat la poliţie că două tinere necunoscute, care i-au cerut ceva de mâncare şi pe care le-a primit în casă, i-au furat un plic în care avea aproximativ 5.000 de lei, parte din sumă fiind ulterior recuperată.

Sâmbătă, în jurul orei 16.00, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de un furt produs din apartamentul lui Toader P., în vârstă de 75 de ani.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că, în jurul orei 14.00, bărbatul a coborât în faţa blocului, unde a fost acostat de două tinere care aveau o plapumă pe care încercau să o vândă şi care l-au rugat să le dea ceva de mâncare. Bătrânul le-a primit pe cele două în casă, unde le-a pus la masă. Ulterior a fost de acord să le cumpere plapuma pe suma de 150 de lei. Vârstnicul a relatat poliţiei că s-a dus în dormitor, unde a scos banii dintr-un plic aflat pe dulap. Cele două au reuşit să îi distragă atenţia bărbatului şi la un moment dat au luat plicul de pe dulap.

Conform anchetei poliţiei, „în jurul orei 15.30 cele două tinere au ieşit din apartament, moment în care partea vătămată a observat că îi lipseşte plicul din dulap, în care avea suma de aproximativ 5.000 de lei. Bătrânul le-a solicitat tinerelor să revină în apartament, lucru care s-a şi întâmplat. Una dintre suspecte a aruncat mai multe bancnote şi plicul în care partea vătămată ţinea banii, după care amândouă au fugit din apartament, fără a mai fi găsite”.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat, înregistrat deocamdată cu autori necunoscuţi. 

Bătrânul a recuperat bancnotele aruncate de cele două hoaţe, în total 1.850 de lei.  

Poliţia a avertizat sucevenii să manifeste deosebită atenţie la cerşetori şi diferite persoane care îi abordează, cu atât mai mult în aceste zile de sărbătoare, când în municipiul reşedinţă de judeţ ajung numeroşi infractori voiajori, în căutare de noi victime. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrân din Suceava, prădat de două cerşetoare pe care le-a primit în casă şi le-a dat de mâncare.
 Vizualizări articol: 2297 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Bătrân din Suceava, prădat de două cerşetoare pe care le-a primit în casă şi le-a dat de mâncare5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ba nu-i așa știrea trimis de
(24 iun 2013, 12:32:59
no talking
Pe moșneag îl chema Lot*skull
Iar Cinderellele aleabillyapril tuciurii ereau copchilele luia (de suflet) din tinereță.
Acum cu paralele celea îi treaba o țâră mai încurcată. De fapt junele n-or venit să ia, ci să dea!
Prima la mânuță că nu erau lei, ci sicli argintinieni.money eyes
Apoi fetili o vrut să facă, prin mecanismul bring it on compensării, stingerea unor arierate patristice. Adică să-i deiefeeling beat up la boșorogul ceala paralele ce le-o dobândit, involuntar, kukuru, de la ebreii sodomiți, în urma codoșlâcului biblico-arhetipal.
Altminteri se poate ceti în articol precum că fetili „au aruncat mai multe bancnote şi plicul…”.
Deci fetili O DAT și nicidecum N-O LUAT, așa cum încearcă să denatureze sensul evenimentelor scribalăul acesta de-i încă mahmur d-ast noapte.raised eyebrows
Apoi fetili s-or compensat cu mumia libidinoasă luându-și partea ce li se cuvenea din drepturile de autor, cuvenite lor, din parteaangelangel Trimeșilor Domnului Zeu, adăstați în bordeiul boșorogului.
Cum la poarta moșneagului erea marefrustrated frustrated angryangry meeting arameic și de bucurie c-o scăpat cu … capsa nepercutată, cei doi Angeli i-o dat la decrepit o sumă bună de parale, sub forma unei șpăgi consistente, care să fie înmânată fetilor sub formă de daune compensatorii morale și materiale.
Da moșu chitros ca o kippa de ov*ei, n-o dat compensațiile la părțile vătămate, ci le-o pitit iel bine pe fundul unui chivot ca să aibă puse deoparte părăluțe albe pentru diluvii negre.
Abia amu, după vro 7 -8 milenii, o aflat fetili că moșu le-o țepuit.**
Așa că trebile-s limpezi ca-n afundul Gropii Marianelor: Fetili ș-o recuperat daunele cuvenite, bancrutate de boșorog. Apoi i-o aruncat moșului – proxenet partea lui din profitul codoșlâcului din noaptea ce-o precedat cataclismul incendiar.
1.1  RE: Ba nu-i așa știrea trimis de
(24 iun 2013, 12:33:46
Toate sumele fiind convertite în RON și actualizate cu indicele de inflație corespunzător celor câtorva milenii.
Amu nu prea-i clar ce draaqu voieu să facă_cu plapoma ceea!thinkingi dont know
Cre’ că voieu să reitereze o scenă de cu câteva capitole ma’ ’nainte, când moșu lor era bat mangă în cort, sforăie ca unpig porc cu copita despicată și unghia despărțită iar fetili lui preconfigurau, în premieră anistorică, primul caz dei dont want to see voyeurism dezvoltat prin finalizare.
Da asta-i altă poveste și nu-i vina cetitorilor că moșneagu sclerozatu’, în loc să fie tolerant, ’ubitor și iertăreț, s-o apucat ca zărghitu să țâpe să vinăcowcow lictorii de la meliție.
În concluzie: ’te dreqului, Paiule cu mahmureala ta aiuritoare. Decât să prostești lumea cu znoave scornite de mintea ta dionysiacă, mai bine scoboară-te la Taco și îngurgitează o zeamă de burtă. Merge și rădăuțeana iar la urmă îți stingi setea c-o vadră de moare made in Milișăuți.
Ian citește-n scripturi*** care-i adevărul și compară cu adevărul pritocit de tine de pe fundul butelcii de vin!
-----
*a nu se confunda cu Sir Jerk a Lot, carele-i un personagiu escepțional, în împrejmuiri estraordinare, dintr-o altă cimilitură nemaipomenită.rolling on the floorwave
** o aflat de la papa Francisc, într-o zi de Dei Domenica, pe când se hălăduiau prin Piața San Pietronot worthy încăutare de ocupații lucrativewinking batting eyelashes love struck kiss .
*** scripturi – adică slovare sfinte și nu porcăriile alea zărghite de pe site-ul Enervatorului, despre care-ți tot zice un aghiuță de-a lui Gates, c-au încetat să mai funcționeze.
1.2  RE: Ba nu-i așa știrea trimis de
(24 iun 2013, 13:24:04
Da unii ați fost pâna amu,HerrTaz?M am saturat sa cetesc gazete din 1890 (sau din 2013?) ca nu mai vad diferenta ca problemilii populimii sunt aceliași:uliți bortilite ,țâgani la furat,mai dii matali una sâ ni descrețim frunțile!
2.   Of, of... trimis de
(24 iun 2013, 14:00:16
Uhăi omuli, da eu parc-am mai grăit odatî cu tini șî ț-an zâs cî nu-i ghini sî lesh așă, în paraginî tarlaua di la monitor. Tu nu vez cum tăț intrî aishea pi sait șî zâc cari mai di cari tăt felu di trăsnăi, șî nishunu nu li fashi ninica? Am înțăles cî trebuie sî-ț iei iaht sî bentley, da amu, dacî tot ț-ai facut rost șî di curaua lu Thor, apucî-ti di treabî!
3.   Șșșșșșt! trimis de
(24 iun 2013, 14:13:45
dont tell anyone
Nu mai zîciț’ la niminea că p-ormă sesurprise ginește la meșteșugchicken odalisca neciufulită, își aduce aminte c-o trecut cinzecimea de când s-o dischis sezonul de vânătoare la pisicuțe și păsărici și ie tot n-o trăit chatarsisul poemelor homerice.
Apoi i se suie hiperestrogenii în gâtiță, se „inervează” c-am porcăit-o de se-nnegrea displayul și p-ormă iar îmi dă cu bărdița-n cap lăsându-mă fără art. 10 CEDO!dont tell anyone

Să vă zâc un’i am fost?confused
La pușcării!hee hee Cî mi-o dat bolșevicii ocnă pe viață la spart bolohani, da nu cu târnăcopu, ci numai cu partea fer-OASĂ a ustensilei lui Moceanu.
Da io am fostwinking mai ’oț c-am prins momentu când gardianu’ Moceanu s-o dus să facă zex-viteză și protejat * cu țâgancarose gladiatoare de la colțu’ străzii ș-atunci am îmblat la laptopu’ luia.cow Fraieru’ nici nu știe că are Atheros încorporat și primprejurul pușcăriei e full de routere lăsate la liber de nișteoh go on puștani obraznici, nu de alta dar ca să-și poată și viețașii dirigui afacerile externe.

Gata,wave am închis, că vinepig Moceanu**.
Mai scriu săptăluna viitoare, c-am vorbit cu niște kamarazi să se plimbe c-un Eurocopter Tiger pe deasupra ocnei. Că vreu să ievadez ș-apoi s-o șterg ingliș în insula Nauru, că n-are acord de extrădare cu Republica Fanariotă, Colhoznică și Socialistă Rromânica.nail biting at wits end
Cine draaqu-i atât de prost să stea la spart bolohani?i dont know
-----
* Conform devizei „Siguranță și încredere”. Disciplinat plotoneru Moceanu!
** Descheiat la șliț, roș la față și cu cașcheta proptită chizâș.
3.1  RE: Șșșșșșt! trimis de
(24 iun 2013, 14:53:50
Bun așa, dar dacă nu mai vin ăia cu Eurocoleopteru, să știi că am eu niște băieți de băieți care-mi pot pune la dispoziție un MI24, e mai vechi, puțin ruginit și-i lipsesc două pale din elicea anticuplu, dar spuneau ăia că dacă-l împingi sănătos vreo patru sute de metri decolează. Acuma harabaua e într-o standolă undeva peste Prut, și e mai greu de găsit pilot compatibil cu așa ceva, dar e unul nea Vasile parcă, a fost tractorist 28 de ani în colhoz și zice că se descurcă el, mai ales că harabaua e diesel.
3.2  RE: Șșșșșșt! trimis de
(24 iun 2013, 16:06:47
Cum să nu vină Kamarazii? Păi facem servici ori … mângâiem pisici*?
Doar nu spune klar parafraza devizei „Ein Hubschrauber, ein Flüchtling, Ein Flieger”?
Ș-apoi Eurocopteru’** îi pus la dispoziție prin Bestellung șprăchuit taman de Frau Anhela, mai ales akuma când s-o dat liber la porcăit bolșevicii în Deutsche Welle.
Ai văzut doară că amu îi trendy cu fuga airplanată prin tăt felul de coclauri carribeene, indoneziene, malaieziene sau polineziene?
Amu‘ îți danke zer șion pentru intenție. Țîn și io minte porcăriile alea rusăști, cu borțile cârpite cu cârpe, carton, mastic și chit de Trabant. Le-am prins în vremile bune, când eram tânăr, frumos, diștept și bogat! Așa de tari erau drăciile că în ultima vreme, când nu mai era kerosen pentru ele, golanii ăia de piloți militari le umpleau cu un amestec de petrol lampant și samahoancă trasă de doo ori prin alambic. Amu’ și elicopteriștii ăia – ai naibii tâlhari: n-o vrut să zâcă la nimeni proporțiile amestecului optim. Cică e sicret profesional și nu se cade să-și terfelească onoarea profesională divulgând la tătă pülimea secrete de importanță deosebită.
Ce-i drept mai greșeau și ei uneori proporțiile amestecului ș-atunci când puneau prea mult trăscău, nu-ș cum se făcea de-și zburau aparatele numai pe șapte culoare aeriene și numai aplecate în față de scoteau barabulele peizanilor din pământ cu palele rotorului principal.
În schimb era distracție țapănă când scăpau prea mult gaz de lampă. Atunci scoteau elicopterele un fum gros de credeau cei de la NASA să semnaleze apropierea asteroidului Apophis iar pochii pravoslavnici să prorocească iminența ’Pocalipsei, cerând enoriei să se pocăiască prin donarea tuturor averilor lumești către BOR.
3.3  RE: Șșșșșșt! trimis de
(24 iun 2013, 16:18:45
Da’ ciu-ciu că nu era nica adevărat și singurii care se distrau crăpând pe ei de râs erau elicopteriștii care se trăgeau ca zăpăciții pe cerul patriei cu elicopterele dopate și care, nu știu cum se face, erau cam roșii la față și glumeți. Probabil diferența de mitilic care n-ajunsese în rezervoare trebuie să fi respectat principiul general alo conservării materiei : „Nimic nu se pierde, totul se bea!”

Pân la urma urmei îi bun ș-un MI, decât nica. Prima oară mă gândii că, în loc de morișca ceea lipsă, poate fi pusă o sfârlează cu fofează. Da mai apoi mi-am adus aminte că pe omul ceala l-o liniștiti komuniștii și nu i-o mai dat voie să facă moriști, ca să nu se creadă că vrea să fugă în Jermania. Așa că l-o trimes la școala de ucenici și l-o făcut ciocănar la Chefereu. Amu, după 89, ăla cu fofeaza cică era muncitor de înaltă calificare și l-o luat americanișii la NASA. Acuma l-o trimis pe Stația Spațială Internațională să asigure mentenanța scutului exterior. L-o legat pe ciocănar cu o funie de cânepă de botul stației spațiale ș-aista se rotește întruna împrejurul stației orbitale, ciocănind cu hammerul plăcuțele ceramice.
Așa că dacă nu mai este fofeaza lui sfârlează, mă gândii la altceva: să punem în loc o cruce a Sântului Andrei, de pe undeva de la o fostă trecere la nivel cu calea ferată Nisipitu – Gura Putnei. Spun fostă fiindcă aclo nu mai este nici măcar un metru de șină, toate le-o furat țâganii și le-o dat la fier vechi. Și cum zâlele astea s-o dus powlii de suflet și chefereul, e clar că n-o să se mai vadă pe-aclo vreun tren nici în următoarele trei glaciațiuni.
3.4  RE: Șșșșșșt! trimis de
(24 iun 2013, 16:27:21
Așa că, decât să steie crucea ceia de tablă la vro-ntersecție la care să stuchească în sân și să facă vreo trei cruci mari, de la păr la păr, vreo babă nevricoasă, mai bine s-o folosim ca elice la copterul sovietic.
Dacă nu-i de-ajuns, mai punem încă o morișcă din șindrilă și treaba-i ca aranjată.
Da m-ai pus pe gânduri cu amplasamentul hangarului de la copter. Lângă Prut zâci? Atunci mi-o venit în minte o idee, pe care am văzut-o într-o zi când eream cu toții, viețașii plus plotoneru Moceanu la strâns barabule pe lângă borderă: Acum, mai nou, traficul de țâgări rusăști se face cu drona teleghidată. Un ucraineț cu remote stă pe un mal și trimite drona, marfa este largată pe o pârloagă valahă, loc în care stă ș-așteaptă un derbedeu rumân.
Așa că dacă zâci că ai un elicopter de la MeI, șî cu reparația am aranjat-o, ce zâci, o punem de un mic trafic de frontieră cu elicopteru?
Dotăm aparatul cu avionică telecomandată și așa nu mai trebuie să-l amploiem pe bețâvanul acela de Vasile de la colhoz. Care nici măcar tractorist n-o fost, asta se laudă el în gura mare când e bat. Iel de fapt o fost un amărât de strungar – adică trecea oile prin strungă și le efectua nu-ș ce masaj thailandez.
Dacă iești de acord cu proposalul meu, lasă un țignal, da nu pe site-ul Enervatorului, că doară știi că aiștea-s mână-n mână cu Meliția și sifonează și laptele supt de la preacurvioasa lor Doamnă maternă.
ARFU!
-----
* cea mai râvnită fiind cea a Michaelei
** Eurocopter îi zâce la droșcăria franco-germană. Eurocoleopter e o specie mutantă de molie bizantină (rumânească), necuprinsă în terfeloagele trofice ale lui Chuck Darwin, cu un apetit bugetofag impresionant și care se hrănește exclusiv cu fonduri europene nerambursabile.
3.5  RE: Șșșșșșt! trimis de
(24 iun 2013, 17:13:08
Nu-i rău cum spui tu, dar prima grijă e să te văd scos din ocnă, altfel nu putem înființa un team operativ. La capitolul ăsta mă bazez pe kamarazii de care ai pomenit. Apoi, nu putem neglija un amănunt: cum ridicăm harabaua în aer, cum ne trezim cu MIG-urile peste noi. Si-ți dai seama, dacă ajunge mahorca rusească în apă se duce naibii toată fauna acvatică din Prut. Ca să nu mai pomenesc și de pierderile financiare la care ne expunem. Așadar, în afară de avionica telecomandată pe care o vom amplasa pe hârb, va trebui să-i modificam nițel geometria și să-l fărbuim cu vopsea absorbantă așa încât să putem opera în stealth mode. În felul ăsta, nimeni nu ne vede, noi nu spunem la nimeni și treaba va merge ca pe roate. Aaa...uitam: în loc de elice anticuplu îi punem un ventilator recuperat de la o Volgă veche.
4.   Comentariu trimis de
(24 iun 2013, 17:38:32
Da de unde draq ai mai eclozat si tu bai annus sa te infiltrezi in hoarda noastra anti-pârțială?Du te n pa$tele m@tii cu criticile tale la site urile tale porno preferite și nu mai interferi cu orgasmele noastre (o)culte!
5.   Samaliot mișto zburaiet trimis de
(24 iun 2013, 19:36:54
Ce poți să-i ceri?
6.   Puttana e puttana,dar Troia ? trimis de
(24 iun 2013, 19:51:27
Eiiii !Dar ce avem aici,lumea selectă de pe forum .Mai dragă T- Rex mai las-o naibii de Splugen că te aștept aici la un Ursus che ti prendono dolori di testa.Băii dar unde-s azi cățeii ? (nici măcar prostul forumului nu e). Aha !Sânzâieneee maiiii, hai Mări la Sânzâieneee maiii!Stapler,jos pălăria că ții la umorul autentic.Iar tu Megingiord,vfnc că tu ești capul răutăților.Pe cine vrei să păcălești ?Il sangue non diventa aqua mai.Te mai așteptăm și cu alte picanterii,binențeles pentru cei care știu să citească și printre rânduri.(tipul de la 4 e un exemplu elocvent de ....)pp
7.   Muntenegru trimis de
(24 iun 2013, 20:15:10
Pe Argeș în gios,pe un mal frumos....Meștere Manole,meștere Manole...O fântână lină,cu apă puțină,cu apă sărată,cu lacrimi udată....(citat din Meșterul Manole de V. Alecsandri).Păcat,păcat. zilele noastre,pe autostrăzi ,accidentele nu mai sunt accidente ci catastrofe.Respect pentru spiritul de inițiativă dat de autoritățile și medicii muntenegreni.Respect pentru Raed !
8.   Atenție la neatenție ! trimis de
(24 iun 2013, 22:38:32
Pe un drum cu asemenea dificultate,nu-mi pun niciodată centura de siguranță cu tot riscul de afi amendat.De ce ? Am o șansă la o mie să scap din cabină(să sar) .Cu centura pusă am șanse 0.Nu-ți rămâne nici kaka de analize.Depășirile ce le fac șoferii de autocar mă îngrozesc,mai ales în tunel(galerie).Trec atât de aproape de tine încât îți rad oglinda de la camion.Nu am o parere prea bună despre ei ,sunt prea îngâmfați.Precizez că am toate categoriile,BE,CE,DE dar am preferat camionul.Mi se pare mult mai profesional.De multe ori îi văd că fac prostii pe drum,mă dau deoparte,reduc viteza și-i las să treacă.Buon viaggio !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei