Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 143 (5350)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


În loc de Becali, s-a eliberat Porumboiu!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Adrian Porumboiu s-a retras de la echipa de fotbal FC Vaslui. Deocamdată, definitiv - dacă ar fi să-l cităm pe domnul Piţi. Dar să presupunem că s-a retras. E şi bine, e şi rău. E bine pentru că se transformase într-un fel de Gigi Becali. Faptul că are o educaţie mai elevată nu-l ajuta decât în a face ironiile mai muşcătoare. În rest, acelaşi efect devastator. Pentru echipa Vasluiului era ca acel părinte care-i spune întruna progeniturii “eu te-am făcut, eu te omor”. Am ţinut cu Vasluiul aşa cum am ţinut şi cu Galaţiul, ca să pună Moldova pe harta fotbalului. Păcat că a decis să se retragă după ce a mai luat încă o decizie care spulberă orice şansă de a mai conta în lupta pentru trofee. L-a demis pe Iosif Rotariu, ceea ce a atras automat demisia de bun-simţ a lui Gabi Balint. Lui Rotariu i-a reproşat o potenţială vină care nici măcar n-ar putea fi numită vină: l-ar fi sfătuit pe nepotul său adolescent să aleagă Dinamo în detrimentul Vasluiului. Şi ce-ar fi putut să-i spună băiatului, să vină la comanda unui satrap luminat? Profesional nu cred că avea ce să-i reproşeze lui Rotariu. Mulţi îl ştim pe Roti de când era jucător, seriozitatea şi disciplina sa erau în afara oricărei discuţii, altfel n-ar fi putut să-l transforme pe Maradona în jucător oarecare la disputa directă de la Italia Novanta. Dar Rotariu înseamnă şi un om excepţional. Sunt părinţi care se usucă pe picioare pentru copiii lor necăjiţi de boli, dar Rotariu şi-a luat de bunăvoie această cruce pe umeri, adoptând o fetiţă cu probleme de sănătate, pe care a scos-o la lumină după ani de operaţii. Acest om e dat afară pe motiv de loialitate de un patron care în loc de copil a adoptat un club!

Afirmam la început că e şi rău că s-a retras (dacă într-adevăr s-o fi retras). Clubul se va duce în jos, dar trebuie s-o spunem: se va duce acolo unde îi e locul. Acum a fost adus antrenor Ilie Stan, cel la care identific orientarea spre ofensivă ca fiind unicul său merit. Nu prea ştie cum se face, dar măcar atacă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În loc de Becali, s-a eliberat Porumboiu!.
 Vizualizări articol: 1021 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
În loc de Becali, s-a eliberat Porumboiu!5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei