Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 125 (5332)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Pentru copii 1 Iunie, sărbătorit la Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cu ocazia zilei de 1 Iunie, vineri, 31 mai, la Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic” Fălticeni, elevii de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” au organizat, pentru copiii de la grădiniţele din oraş, un spectacol de muzică şi teatru. Personjele din poveşti, printre care s-au numărat prinţi, zâne, vrăjitoare, dar şi Albă-ca-Zăpada împreună cu cei şapte pitici, cântecele scoase din cutiuţa muzicală şi multe alte surprize au adus aplauze din partea preşcolarilor pentru liceenii actori. Proiectul a fost coordonat de prof. Mattyllena Boicu.

Ziua de 1 Iunie a fost marcată şi în unităţile de învăţământ din Fălticeni în ultima zi a lunii mai. Spectacole în prezenţa părinţilor şi bunicilor, concursuri şi activităţi recreative au fost doar câteva dintre acţiunile pregătite de cadrele didactice împreună cu cei mici. Până a începe ploaia, copiii şi-au arătat talentul în concursurile de desene pe asfalt, nelipsite de Ziua Copilului. Un astfel de concurs de desene s-a desfăşurat şi la Şcoala Gimnazială “Ioan Ciurea”.

Sâmbătă după-amiază, peste 1.000 de copii au participat în Piaţa “Nada Florilor” la un spectacol de muzică şi dans. Spectacolul, organizat de Primăria Fălticeni, Centrul Cultural “G.V. Birlic” şi Clubul Copiilor Fălticeni, a început cu un dans sincron realizat pe ritmurile unor melodii cunoscute, cum ar fi „Raţa”, „Macarena”, „El Meneaito”, „Ai se eu te pego”, „Lele” de Loredana, „Un pas în faţă” - Voltaj, „Asereje” şi, nu în ultimul rând, „Gangnam Style”.

Au participat de la preşcolari până la liceeni, de la toate şcolile din municipiul Fălticeni şi de la câteva unităţi de învăţământ din comunele apropiate. Aceştia s-au pregătit pentru dansul de 1 Iunie cu instructorii Vasile Pop şi Ecaterina Moldoveanu. După dansul sincron, 30 de formaţii de dans au evoluat pe scena din Piaţa „Nada Florilor”, seara încheindu-se cu o discotecă în aer liber.

Deputaţii Ioan Stan şi Eugen Uricec, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alexandru Rădulescu şi primarul de Fălticeni, Cătălin Coman, au împărţit copiilor veniţi la petrecere pachete cu dulciuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pentru copii 1 Iunie, sărbătorit la Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1278 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Pentru copii 1 Iunie, sărbătorit la Fălticeni5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei