Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 125 (5332)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie

Problema tonelor de ciment abandonate la Poliţia de Frontieră nu este de competenţa CJ sau a Prefecturii

Luni, 3 Iunie 2013 (16:07:06)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Ilie Niţă, a anunţat că rezolvarea problemei celor 160,5 tone de ciment rămase în curtea Poliţiei de Frontieră nu este de competenţa administraţiei judeţene. Ilie Niţă a prezentat în şedinţa de ieri a Consiliului Judeţean Suceava rezultatele verificărilor efectuate cu privire la situaţia celor 160,5 tone de ciment, rămase la Rădăuţi după inundaţiile din anul 2008. Niţă, care a condus comisia care a făcut verificări în acest caz, a precizat că proprietarul întregii cantităţi de ciment este Agenţia Naţională pentru Locuinţe, şi nu Consiliul Judeţean sau Prefectura Suceava. El a explicat că după inundaţiile din anul 2008, comitetul eptnru situaţii de urgenţă a stabilit necesarul de materiale pentru reconstrucţia a 197 de case şi pentru reabilitarea altor 59 de locuinţe. Vicepreşedintele CJ Suceava a declarat că toate materialele de construcţie trimise de la ANL sau Rezerva Statului au fost depozitate în trei centre din Fălticeni, Câmpulung Moldovenesc şi Rădăuţi. Ilie Niţă a arătat că trei primării din judeţ care nu au mai reconstruit casele sinistraţilor nu au ridicat cantităţile de ciment care le-au fost repartizate, respectiv Arbore – 138 de tone, Bălcăuţi – 7,5 tone şi Cacica – 15 tone. „Acest ciment este depreciat şi pietrificat. Prefectura şi Consiliul Judeţean Suceava nu sunt proprietarii acestui ciment, pentru că cel care l-a cumpărat este Agenţia Naţională pentru Locuinţe”, a spus Niţă.

La rândul său, preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a spus că Prefectura Suceava a început demersurile pentru ca toată cantitatea de ciment rămasă la Poliţia de Frontieră din Rădăuţi să fie trimisă către o firmă de specialitate pentru a fi reprocesată sau refolosită. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Problema tonelor de ciment abandonate la Poliţia de Frontieră nu este de competenţa CJ sau a Prefecturii.
 Vizualizări articol: 1373 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Problema tonelor de ciment abandonate la Poliţia de Frontieră nu este de competenţa CJ sau a Prefecturii1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei