Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 110 (5317)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reclamaţii

Părinţii unei fetiţe omorâte într-un accident rutier se tem că poliţia încearcă să-l facă scăpat pe şofer

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Părinţii unei fetiţe în vârstă de şapte ani, care a murit la sfârşitul lunii trecute, în urma unui cumplit accident rutier, susţin că poliţiştii încearcă să-l facă scăpat pe şoferul care a dat cu maşina peste minoră, aceasta din urmă fiind scoasă vinovată.

Accidentul s-a produs pe 27 aprilie, în jurul orei 8:45, pe raza oraşului Vivocu de Sus.

Un tânăr de 24 de ani, din localitate, Vasile P., era la volanul unui VW Passat şi a dat cu maşina peste minora care, susţine şoferul, i-a apărut brusc în faţă.

Aceasta a fost, de altfel, şi concluzia primelor cercetări ale poliţiştilor care au transmis că „minora a traversat  strada prin loc nepermis şi fără să se asigure”.

Maricel Pleşca, tatăl fetiţei omorâte în accident, susţine că şi el şi soţia sa erau în Italia când s-a produs nenorocirea. El lucra acolo de aproximativ două luni, iar soţia sa a mers să-l viziteze.

Fetiţa de şapte ani şi sora ei mai mare, de 12 ani, s-au dus în acea dimineaţă la magazin, să cumpere pâine.

„La ieşirea din magazin, mi-a povestit fetiţa cea mare, când au ajuns în strada principală, cea mică a fost luată în plin, spulberată şi târâtă de o maşină. Când m-am întors acasă şi am fost la poliţie să iau certificatul de deces, un poliţist mi-a spus că dacă se va dovedi că şoferul avea până în 50 de kilometri la oră nu va păţi nimic”, explică tatăl victimei. El spune totuşi că şoferul avea o viteză mult mai mare şi că a măsurat personal distanţa din locul în care a fost acroşată fetiţa şi locul în care s-a oprit maşina şi i-au ieşit 47 de metri, cu aproape 17 metri mai mult decât ce i s-a spus  de la poliţie.

Contactat telefonic în cursul zilei de ieri, subcomisarul Petrică Jucan, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere, a arătat că în cauză ancheta nu este finalizată şi că urmează a fi efectuată o expertiză tehnică pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs accidentul şi viteza cu care rula maşina implicată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Părinţii unei fetiţe omorâte într-un accident rutier se tem că poliţia încearcă să-l facă scăpat pe şofer.
 Vizualizări articol: 3838 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 8 voturi
Părinţii unei fetiţe omorâte într-un accident rutier se tem că poliţia încearcă să-l facă scăpat pe şofer4.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tot ei... trimis de
(16 mai 2013, 14:20:32
sunt foarte multe cazuri de genul acesta unde Politia ii face scapati , pentru ca infractorii sunt intodeauna prietenii politistilor ca doar de la ei primesc spaga cea de toate zilele ,omoara oameni si tot ei scapa nevinovati sa il intrebati pe domnul subcomisar Petrica Jucan daca stie cum isi face politia din comuna Boroaia treaba in acea comuna ....tractoare circuland haotic soferi ce nu detin permis de conducere , microbuzul de transport scolar condus de un tractorist care merge cu 100 de km/h in comuna incarcat peste masura cu elevi , multi soferi circuland sub influienta bauturilor alcoolice (patroni de firme, padurari,primar, oamenii de la primarie etc) si o explicatie de ce cand in comuna apara loganul alb neinscriptionat cu radar JNH se lasa linistea peste comuna ..parca e pustie nu tractoare .nu patroni la restaurante nu nimic......
2.   Pentru Andreid trimis de
(16 mai 2013, 22:19:17
Andreid, esti cu vaca! Du-te la psiholog!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei