Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 107 (5314)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gura Humorului

Şofer şi administrator de firmă, cercetaţi penal pentru piraterie cu un microbuz

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un şofer care efectua transport de persoane cu un microbuz fără licenţă a fost tras pe dreapta de poliţişti şi s-a ales cu dosar penal, cercetarea penală vizându-l şi pe şeful acestuia, care, rezultă din anchetă, l-a trimis în cursă. Microbuzul pirat efectua curse pe traseul  Valea Moldovei-Capu Câmpului-Gura Humorului, cu un autovehicul cu capacitate 17 locuri, şi a fost tras pe dreapta vinerea trecută. Acţiunea de control a fost organizată de Poliţia oraşului Gura Humorului. Interesant este că în ultima perioadă de timp, doar poliţiştii din Gura Humorului au organizat acţiuni de acest gen, concretizate cu mai multe dosare penale, pe numele unor persoane care făceau transport de persoane fără licenţă.

În acest ultim caz, microbuzul era condus de Petru B., în vârstă de 45 de ani, din comuna Capu Câmpului. Şoferul nu deţinea licenţă de transport, licenţă de execuţie pentru vehicul sau licenţă de execuţie pentru traseu.

După ce au efectuat verificări, poliţiştii au stabilit că autovehiculul aparţine unei societăţi din Suceava, administrată de Ilie S., în vârstă de 49 de ani, din comuna Şcheia, cel care ar fi dispus efectuarea transportului de persoane.

„În cauză s-au întocmit actele premergătoare faţă de şofer şi faţă de administrator subaspectul săvârşirii infracţiuni de <nerespectarea regimului transportului rutier public>”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şofer şi administrator de firmă, cercetaţi penal pentru piraterie cu un microbuz.
 Vizualizări articol: 1794 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Şofer şi administrator de firmă, cercetaţi penal pentru piraterie cu un microbuz5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dumnezeu nu bate cu parul! trimis de
(13 mai 2013, 15:45:46
asa e cand nu-i mai satura naiba de bani si mai baga pe langa ei si niste bieti soferi disperati in necazuri.cand am spus ca ulciorul nu merge de multe ori la apa s-a crezut ca sunt de moda veche,oricum asta e doar inceputul sfarsitului.sunt curios de urmatorul driver,,descurcaret'' ,ca asta e cerinta de baza sa te ,,descurci'' nu sa respecti legea,cu cat il mai amageste nenea patronul ca tare se mai lauda,ca pt cojocul lui inca nu este ac si ca potera e la mana lui,ca are vaselina pt toti.la naiba s-o fi gatat vaselina sau n-o suportat careva unsoarea magica?
1.1  RE: Dumnezeu nu bate cu parul! trimis de
(13 mai 2013, 20:38:08
Dupa ce transporta calatorii in conditiile care le stie toata lumea uite ca mai face rau si unor amarati de soferi care-si risca libertatea pt doi banuti de o paine.oare de ce numai politia locala se implica iar isctr sta deoparte,face controale doar de ochii lumii,asa de tare e seful asta ca nu se poate atinge nimeni de el?o fi avand neamuri sus puse dar nici Dumnezeu nu doarme,o sa plateasca odata pt toate cate le face.rusineee!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei