Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 107 (5314)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Scrutin tensionat

Dan Mironiuc a câştigat alegerile din PNL Rădăuţi, după ce l-a învins clar pe deputatul Constantin Galan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Alegerile din sânul Organizaţiei Municipale a PNL Rădăuţi au fost tranşate de inginerul Dan Mironiuc. Acesta l-a învins clar pe deputatul Constantin Galan, care a primit 147 de voturi, în timp ce noul preşedinte al liberalilor rădăuţeni a adunat 264 de voturi. În acelaşi timp au fost stabiliţi şi cei cinci vicepreşedinţi, mai exact Petru Carcalete, Simion Sticleţ, Gheorghe Ardelean, Mihai Gavril şi Toader Ciobîcă.

Alegerile de ieri au adus în prim-plan o dispută mai veche, între deputatul Constantin Galan, fostul preşedinte al Organizaţiei PNL Rădăuţi, şi şeful liberalilor la nivel de judeţ, deputatul Alexandru Băişanu. Joia trecută, Băişanu a anunţat că alegerile de la Rădăuţi se vor desfăşura duminică, 12 mai, iar câteva ore mai târziu Galan a declarat că nu se va organiza nici un scrutin până în vară. În final, Biroul Permanent Judeţean al PNL Suceava a decis că alegerile vor avea loc la data stabilită iniţial.

Prezent la alegeri, Alexandru Băişanu a declarat că acestea s-au derulat în mod statutar. „Îi felicit pe ambii candidaţi pentru seriozitatea de care au dat dovadă şi sper ca amândoi să se implice în continuare în activitatea partidului”, a precizat preşedintele PNL Suceava.

De partea cealaltă, Constantin Galan a anunţat că războiul său cu Alexandru Băişanu nu s-a încheiat odată cu acest episod. „Voi face tot ce pot pentru <a-l ajuta> la alegerile care se vor organiza pentru preşedinţia Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava. Mi se pare ciudat că listele cu candidaţi au venit doar cu jumătate de oră înainte de începerea şedinţei. În plus, discursul lui Alexandru Băişanu a avut darul de a influenţa rezultatul final”, a opinat deputatul Galan.

Acesta a anunţat că nu va contesta rezultatul şi nici nu va pleca din PNL Suceava.

Dan Mironiuc, noul preşedinte al PNL Rădăuţi, are 53 de ani, este om de afaceri şi activează în acest partid de 17 ani. „Votul pe care l-am primit de la colegii mei de partid mă onorează, şi în acelaşi timp mă obligă în noua calitate. Îmi doresc să aduc un suflu nou în organizaţia rădăuţeană şi de aceea voi fi foarte aproape de organizaţia de tineret, o organizaţie puternică cu tineri de valoare”, a declarat imediat după alegeri noul lider PNL de la Rădăuţi. Trebuie menţionat că organizaţia Partidului Naţional Liberal Rădăuţi are peste nouă sute de membri.

Sâmbătă au avut loc alegeri şi pentru Organizaţia PNL Fălticeni. Aici nu s-au înregistrat nici tensiuni şi nici surprize, câştigător fiind desemnat viceprimarul de Fălticeni, Gheorghe Aldea, ales în unanimitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Mironiuc a câştigat alegerile din PNL Rădăuţi, după ce l-a învins clar pe deputatul Constantin Galan.
 Vizualizări articol: 3265 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.59/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 17 voturi
Dan Mironiuc a câştigat alegerile din PNL Rădăuţi, după ce l-a învins clar pe deputatul Constantin Galan4.6517

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fara sapca trimis de
(13 mai 2013, 15:10:31
un tradator naiv, manipulat, care a vandut pe toti liberalii autentici catre gasca care a revenit din sanul lui Flutur! bravo PDL sunteti BUNI, GENIALI, calul troian functioneaza si astazi si paiate se gasesc peste tot!
2.   Mediocritatea decade ! trimis de
(13 mai 2013, 16:19:06
PNL este un partid serios si de viitor si de aceia are nevoie de conducatori culti si educati in spiritul convietuiri pasnice cu concetateni . Pana la urma se va constata ca la alegerile parlamentare trecute au fost alesi si uni care nu au ce cauta in parlament . Cu incetul se ridica ceata care perturba viata politica din orasul Radauti .
3.   Oameni de "valoare"?!?! trimis de
(13 mai 2013, 18:32:23
Stau si ma intreb...oare din cei 900 de membri ai PNL Radauti..chiar nu s-au gasit 5 oameni cat de cat in noiile functii de conducere a filialei ? Tot Carcalete? Tot Sticlet? Tot Ciobaca? Mironiuc pare ca merita functia...insa isi murdareste victoria prin cooptarea vechilor lupi... ori poate asta a fost pretul platit pt victorie...
4.   Pentru Boica ! trimis de
(14 mai 2013, 10:25:18
Nu ati studiat comportamentul lupilor si de aceia cred ca v-ati permis sai jigniti tagma pe cand domni nominalizati sunt mai superiori si asta ii claseaza in tagma hienelor . Va rog sa studiati comportamentul lupilor si al hienelor si o sa va dati seama ca ati nedreptatit tagma hienelor clasandule in tagma lupilor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei