Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 107 (5314)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Competiţie

Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică organizează Olimpiada Naţională a Studenţilor Economişti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV) organizează, în perioada 17-18 mai 2013, faza națională a Olimpiadei Studenților Economiști, secțiunea Finanțe și Instituții Financiare.

Ajunsă la cea de-a VIII-a ediție, manifestarea ştiinţifică se va organiza pe următoarele subsecțiuni: Finanțe cantitative, Instituții și piețe financiare, Finanțe publice și private şi Asigurări. Competiţia se va organiza separat pe niveluri de pregătire universitară, respectiv licenţă şi masterat.

Potrivit reprezentanţilor facultăţii, „în competiţie s-au înscris 22 de lucrări la studii de licenţă, iar 21 de lucrări au venit din partea masteranzilor. S-au înscris studenţi de la Academia de Ştiinţe Economice Bucureşti, din centrele universitare de la Craiova, Reşiţa, Iaşi, Cluj, Galaţi, Oradea, Constanţa, Piteşti, Timişoara, Braşov, Sibiu, Târgovişte şi Târgu Mureş”.

Juriul va fi prezidat de prof. univ. dr. Silviu Cerna, membru în Consiliu de Administraţie al BNR, în perioada 1991-2009. Ceilalţi membri ai juriului sunt cadre didactice din centre universitare din Oradea, Constanţa, Timişoara, Bacău, Craiova şi Cluj.

Marele premiu al competiţiei este în valoare de 1.500 de lei, premiile pentru originalitate sunt în cuantum de 900 de lei, iar menţiunile de 300 de lei.

Olimpiada Naţională a Studenţilor Economişti se va mai desfăşura în Craiova (secţiunea Economie şi dezvoltare durabilă), Timişoara (secţiunea Cibernetică, statistică şi informatică economică) şi Oradea (secţiunea Marketing). Olimpiada este organizată sub egida Asociaţiei Facultăţilor de Economie din România.

Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică a mai organizat o ediţie a olimpiadei, în anul 2010.

Totodată, în 2012, marele premiu al Olimpiadei Naţionale a Studenţilor Economişti, la secţiunea Contabilitate şi informatică de gestiune, a fost obţinut de studentul USV Dumitru Rusu. Alături de acesta, o serie de lucrări ale studenţilor Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică au fost premiate. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică organizează Olimpiada Naţională a Studenţilor Economişti.
 Vizualizări articol: 1096 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică organizează Olimpiada Naţională a Studenţilor Economişti4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei