Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 107 (5314)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Furturi

Nepoţii de 13 şi 17 ani le-au furat banii din casă şi maşina din garaj

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Doi bărbaţi care au reclamat la poliţie că au fost lăsaţi fără maşină, respectiv fără o sumă de bani, şi-au recuperat bunurile după ce au sesizat poliţia, autorii fiind chiar nepoţii lor, un minor de 17 ani şi unul de 13 ani.

Într-un prim caz, vinerea trecută, în continuarea cercetărilor privind un furt comis cu o zi înainte, anchetatorii de la Secţia 5 Rurală Gălăneşti şi de la Postul de Poliţie Putna l-au identificat pe un minor de 13 ani care furase 500 de euro din locuinţa lui Ioan P., în vârstă de 44 de ani, din satul Gura Putnei, comuna Putna. Păgubitul reclamase că ziua în amiaza mare, în jurul orei 14.00, în timp ce se afla în grădină şi vopsea un gard, o persoană necunoscută i-a pătruns în locuinţă, care nu era încuiată, iar din dormitor, dintr-un dulap, dintr-o pungă din plastic, a fost sustrasă o bancnotă de 500 Euro, 310 euro nefiind sustraşi. Având în vedere „generozitatea” hoţului şi faptul că acesta a ştiut unde să caute banii, poliţiştii au luat în calcul imediat ca furtul să fi fost comis  de cineva din familie. Totul s-a lămurit în momentul în care minorul de 13 ani, nepot al victimei, a schimbat bancnota de 500 euro la un magazin din localitate, primind în schimb suma de 200 euro și 1.200 lei. Până să fie prins, copilul în vârstă de 13 ani a cheltuit doar 44 lei.

„Restul sumei de bani a fost ascunsă de făptuitor în apropierea locuinței sale, loc din care a fost recuperată de polițiști și restituită părții vătămate”, a precizat inspectorul principal Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

 

Nepotul i-a furat maşina din garaj şi s-a dus la un lac din Bistriţa

Într-un al doilea caz, sâmbătă, în jurul orei 9.00, Vasile B., în vârstă de 73 de ani, din Broşteni, a sesizat poliţia că autoturismul i-a fost furat din garaj. În seara precedentă proprietarul îşi parcase maşina în garajul din lemn pe care îl are şi care nu împiedică accesul din exterior. Mai mult, cheile erau în contact, portierele descuiate şi toate actele maşinii în torpedou.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în zorii zilei de sâmbătă autoturismul a fost furat de către nepotul părții vătămate, în vârstă de 17 ani, din oraşul Broşteni. Acesta, arată poliţia, a luat autoturismul, profitând de faptul că avea cheile în contact, şi l-a condus pe DN 17B, spre Vatra Dornei. Ulterior, pe raza comunei Poiana Stampei, şoferul de 17 ani a avariat maşina. El şi-a continuat deplasarea spre lacul Colibiţa, pe raza comunei Bistriţa Bârgăului, unde a abandonat maşina cu cheile în contact. Şoferul în vârstă de 17 ani va răspunde penal pentru infracţiunea de furt, dar şi pentru conducerea unui autoturism fără permis de conducere. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nepoţii de 13 şi 17 ani le-au furat banii din casă şi maşina din garaj.
 Vizualizări articol: 1423 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Nepoţii de 13 şi 17 ani le-au furat banii din casă şi maşina din garaj5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei