Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 96 (5303)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Anchetă criminalişti

Tânăr motociclist găsit în comă la marginea unei păduri, după ce a fost bătut cu sălbăticie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Un tânăr mecanic din municipiul Suceava a plecat marţi seară să se plimbe cu motocicleta şi a fost găsit, miercuri dimineaţă, în stare de inconştienţă la marginea unei păduri, după ce a fost bătut cu sălbăticie.

Acesta este scenariul unei terifiante fapte comise în noaptea de marţi spre miercuri, pe raza localităţii Siminicea.

Victima, Ioan Marius Sumiuciuc, în vârstă de 29 de ani, a fost adusă în stare critică la Urgenţele Spitalul Judeţean, medicii fiind foarte rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire. Purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, doctorul Tiberius Brădăţan, a declarat că tânărul se afla în comă profundă, incompatibilă cu viaţa, la momentul internării. El a arătat că victima prezenta semnele unui accident vascular cerebral major, avea o fractură de bază de craniu şi multiple fracturi costale.

 

Tatăl şi-a găsit fiul inconştient, plin de sânge: „Era bătut, umflat tot, vânăt tot, în comă”

Ioan Marius Sumiuciuc s-a dus în cursul zilei de marţi cu un fratele de-al său şi tatăl lor la Sălăgeni, comuna Dumbrăveni, unde aveau o suprafaţă de teren şi îşi ridicau o casă.

Spre seară, tânărul, care are o motocicletă Honda, a plecat să se plimbe prin zonă, spunând că va reveni în scurt timp. Au trecut ore bune, însă tânărul nu s-a mai întors. Rudele l-au sunat pe telefonul mobil, însă fără nici un rezultat.

Spre dimineaţă, văzând că fiul său nu a mai ajuns acasă, Vasile Sumiuciuc, tatăl tânărului, a plecat să-l caute cu maşina. La ieşirea din Siminicea, pe drumul care duce spre aeroportul din Salcea, bărbatul a observat motocicleta fiului său, care era parcată pe marginea drumului, la marginea unei păduri.

La aproximativ 50 de metri, la liziera pădurii, Vasile Sumiuciuc şi-a găsit fiul plin de sânge.„Era bătut, umflat tot, vânăt tot, în comă... Din câte am înţeles, a fost bătut... au sărit şi cu picioarele pe el, l-au nenorocit. Era inconştient, numai horcăia aşa”, explică cu lacrimi în ochi bărbatul.

 

Ciobanii de la stâna din apropiere nu au văzut şi nu au auzit nimic

În apropiere de locul în care a fost găsită motocicleta, pe cealaltă parte a drumului, pe câmp, se află o stână de oi, la care peste noapte stau doi ciobani.

Proprietarul stânei respective, Ioan Ghiţun, a spus că nu ştie nimic şi că marţi seara motocicleta nu era acolo.

„Când am venit azi-dimineaţă să aduc mâncare la ciobani, mi-au spus că a venit un băiat cu o motoretă, că a intrat în pădure şi nu a mai ieşit. Le-am zis dimineaţă, Doamne fereşte, s-a întâmplat ceva, să nu puneţi mâna pe motocicletă, nici să nu vă apropiaţi de el... Doamne fereşte, cine ştie ce-i cu dânsul, ce-a păţit, de unde a venit”, explica proprietarul stânei care a fost luat şi el la audieri de poliţişti.

Cât despre cei doi ciobani care lucrează la stână şi care au dormit acolo în acea noapte, Ioan Ghiţun mărturisește că sunt „doi boşorogi, de 60 de ani, care abia merg. Nu au auzit nimic”.

Fiind vorba cel mai probabil de o agresiune şi dată fiind starea extrem de gravă a victimei, cercetările au fost preluate de ofiţeri de la Serviciul de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr motociclist găsit în comă la marginea unei păduri, după ce a fost bătut cu sălbăticie.
 Vizualizări articol: 6478 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Tânăr motociclist găsit în comă la marginea unei păduri, după ce a fost bătut cu sălbăticie5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(26 apr 2013, 12:50:12
Eu am pierdut un prieten adevarat,dar Dumnezeu a mai castigat un inger....Regrete eterne,amintirea ta va dainui peste ani in sufletul celor care te-au cunoscut,insa pentru cel care a facut asta nu exista pedeapsa pe pamint....ADIO MARIUS !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei