Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 96 (5303)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Şocant

S-a sinucis izbindu-se cu peste 100 de km/h într-un camion de pe contrasens

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Un bărbat în vârstă de 51 de ani a murit strivit în propriul autoturism, după ce s-a izbit violent într-un camion care venea din sens opus. Modul în care s-a produs impactul, starea psihică a bărbatului, declaraţiile şoferului camionului şi ale altor martori, toate sunt indicii care duc spre varianta unei groaznice sinucideri. Problemele din căsnicie şi starea precară de sănătate sunt motivele care par să-l fi dus pe bărbat spre o astfel de decizie.

 

A accelerat şi a intrat pe contrasens

Constantin Ichim, bărbatul de 51 de ani, din Poiana - Dolhasca, s-a urcat la volanul autoturismului proprietate, Ford Ka, deplasându-se pe DJ 208A, pe raza localităţii. Pe o porţiune lungă de drum drept, acesta a accelerat şi a intrat pe sensul opus de mers, izbindu-se violent într-o autoutilitară DAF aparţinând Bermas Suceava, condusă de Gheorghe Gavriliuc. Şoferul camionului a tras cât a putut dreapta şi aproape că a oprit, însă nu a avut cum evita impactului.

Şoferul autoturismului Ford Ka nu a schiţat nici un gest de evitare a impactului şi nici nu a frânat. În aceste condiţii, violenţa impactului a fost teribilă. Micuţul autoturism s-a transformat într-un morman de fiare, din care bărbatul de 51 de ani a fost scos mort de echipajul de „Descarcerare” al Detaşamentului de Pompieri Fălticeni.

 

Scena de coşmar, descrisă de şoferul camionului

În urma impactului, şoferul camionului a suferit un atac de panică, primind îngrijiri medicale la faţa locului. Din fericire, acesta şi-a revenit repede, neavând leziuni. Gheorghe Gavriliuc a descris scena de coşmar: „Mergeam dinspre Dolhasca spre Suceava şi deodată am văzut cum autoturismul din sens opus a intrat pe banda mea. La început am crezut că şoferului i s-a făcut rău, însă a venit direct spre mine de la o distanţă mare, a avut ţinta clară. Spun martorii că ar fi stat la colţ, să vină un camion mare să se sinucidă. Eu aproape am oprit când s-a izbit în mine, abia dacă mai aveam 5-10 kilometri la oră”.

 

A aşteptat moartea de pe contrasens

Bărbatul de 51 de ani avea probleme în căsnicie, fiind în prag de divorţ de soţia sa, o femeie în vârstă de 36 de ani. Conform anchetei poliţiei, atât soţia, cât şi alţi apropiaţi au confirmat că acesta ameninţa că se va sinucide şi în ultima perioadă era din ce în ce mai abătut.

Florin Mihalachi, un localnic, l-a văzut pe bărbat cu puţin timp înainte de a muri: „L-am văzut pe drum, parcă mergea pe două roţi, gonea cu mare viteză, ca un om care nu mai are nimic de pierdut. Din ce au văzut oamenii pe aici, a oprit la marginea drumului şi a aşteptat să vină o maşină mare să se izbească în ea”.

Pe lângă neînţelegerile cu soţia, au povestit localnicii, bărbatul avea şi probleme de sănătate, cardiace, fiind internat până acum câteva zile într-o clinică din Iaşi.

 

Cel puţin 100 de kilometri la oră

Anchetatorii de la Poliţia oraşului Dolhasca au deschis un dosar penal pentru a stabili împrejurările exacte ale decesului.

„Efectuăm cercetări şi avem în atenţie ca ipoteză probabilă o sinucidere. Victima avea probleme familiale şi este posibil să fi recurs la un asemenea gest”, a declarat comisarul-şef Florin Gavril, şeful Poliţiei oraşului Dolhasca.

Cât despre viteza cu care circula şoferul decedat, anchetatorii au apreciat că acesta avea cel puţin 100 de kilometri la oră. Viteza exactă de rulare ar putea fi apreciată mai exact în urma unei expertize de specialitate.

Bărbatul în vârstă de 51 de ani avea mai mulţi copii din căsnicii anterioare. La faţa locului a ajuns şi una dintre fiicele sale. În stare de şoc, aceasta a confirmat şi ea că în ultima perioadă tatăl său avea o stare psihică precară.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a sinucis izbindu-se cu peste 100 de km/h într-un camion de pe contrasens.
 Vizualizări articol: 7194 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
S-a sinucis izbindu-se cu peste 100 de km/h într-un camion de pe contrasens2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   100 km-oră...cam puțin trimis de
(25 apr 2013, 12:52:07
Dar cu camionul ce-ai avut ?Un cap de pod nu ai găsit ?Mare e grădina ta Doamne și mulți i-au sărit gardul !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei