Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 96 (5303)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Conflict televizat

Scandal cu ameninţări, pumni şi cuvinte de ocară, între suceveanul Nicuşor Coroamă şi o concurentă a emisiunii MasterChef

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Disciplina şi spiritul de echipă le-au fost din nou greu încercate concurenţilor de la MasterChef, tensiunea competiţiei, orgoliile personale şi chiar invidia generând noi conflicte între competitori.

Un scandal cu vorbe grele, pumni şi picioare în burtă, între suceveanul Nicuşor Coroamă şi „casnica” Nicoleta Matea, a ajuns în atenţia publicului, concurenta fiind deranjată că tânărul ar fi lucrat în bucătăria unui restaurant din Spania, fapt care explică priceperea sa într-ale bucătăriei. Mai mult de atât, Nicoleta a reclamat faptul că Nicuşor pozează într-un „umil şi milog”, asta în timp ce el conduce o maşină scumpă, atitudine pentru care concurenta i-a cerut acestuia socoteală.

Nu a durat mult până când casnica şi-a ieşit din fire şi l-a lovit pe tânărul din Vicovu de Jos.

„M-am săturat ca şefii să ne spargă oale în cap şi să-l ridice pe el în slăvi. M-am enervat, n-am mai putut suporta situaţia şi m-am dus să vorbesc cu el. Am vrut să îl lovesc. Mi-am anunţat şi soţul şi i-am spus că nu răspund pentru acţiunile lui dacă va veni aici. Acum o să îl iau la mişto de fiecare dată când îl văd şi am ocazia”, povesteşte Nicoleta, acuzându-l totodată pe Nicuşor că a bruscat-o.

„Eu am împins-o ca să mă apăr, pentru că voia să-mi dea cu pumnul în faţă. Prima dată mi-a dat cu piciorul în burtă”, spune Nicuşor în apărarea sa.

Versiunea suceveanului e susţinută şi de alţi competitori MasterChef. „Nicoleta a sărit la Nicuşor, normal că el s-a apărat şi doar a împins-o, pe când ea l-a atacat cu pumnii şi picioarele”, povesteşte Vlad Mureşan.

Pe tot parcursul ediţiei de marţi, suceveanul a fost ţinta glumelor şi ironiilor Nicoletei, care a declarat despre Nicuşor că are „intelectul unui copil de 8 ani”.

Ceilalţi povestesc că, îngrijorat, Nicuşor Coroamă s-ar fi închis în camera de hotel şi a cerut să fie păzit de un bodyguard.

„L-a sunat pe soţul ei să vină cu o echipă, să-mi taie gâtul. A doua zi a zis că îmi pune fraţii în coşciuge”, a mai afirmat suceveanul.

 

Tânărul a fost susţinut de ceilalţi concurenţi

Marea majoritate a concurenţilor din casă au susţinut versiunea suceveanului, acuzând-o pe casnică de faptul că este preocupată de chestiuni care nu ţin de specificul competiţiei.

Cât despre varianta acesteia conform căreia Nicuşor ar fi lucrat într-un restaurant din Spania, suceveanul a replicat: „Acolo căram pepeni cu căruciorul, la fast-foodul unde eram angajat. Nu am lucrat în bucătărie”. Cât despre maşina Mercedes CLS, Nicuşor a declarat că a vândut-o pentru a-şi achiziţiona un tractor cu care să lucreze pământul.

La finalul ediţiei de ieri, casnica Nicoleta şi-a exprimat dorinţa de a părăsi competiţia, juraţii acceptând decizia acesteia.

 

A fost căpitanul echipei câştigătoare

În ediţia de marţi, echipa roşie şi echipa albastră au ajuns pe Bricul „Mircea”, la Constanţa, unde au fost nevoite să gătească un meniu complet pentru cadeţii şi ofiţerii invitaţi la masă pe vas. Echipa roşie a fost condusă de Nicuşor, grupul având avantajul de a fi format în majoritate din bărbaţi. Mai mult de atât, echipa la cârma căreia a stat suceveanul a fost în superioritate numerică. 

Personalul Bricului „Mircea” a apreciat atât meniul albaştrilor, cât şi meniul echipei roşii, însă rezultatele votului au fost în favoarea concurenţilor îndrumaţi de suceveanul de 19 ani.

„Am fost pentru prima dată şef de echipă şi m-am bucurat tare mult că am câştigat”, povesteşte Nicuşor Coroamă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scandal cu ameninţări, pumni şi cuvinte de ocară, între suceveanul Nicuşor Coroamă şi o concurentă a emisiunii MasterChef.
 Vizualizări articol: 2018 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Scandal cu ameninţări, pumni şi cuvinte de ocară, între suceveanul Nicuşor Coroamă şi o concurentă a emisiunii MasterChef5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   MasterChef trimis de
(25 apr 2013, 23:01:19
ce-i aia "MasterChef" ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei