Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 90 (5297)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Căpitan de echipă

Nicuşor Coroamă, din Vicovu de Jos, a câştigat proba de inventivitate la „MasterChef”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Suceveanul Nicuşor Coroamă, din Vicovu de Jos, a câştigat proba de inventivitate, originalitate şi abilitate la „MasterChef”, în ediţia difuzată marţi seară, de ProTV. Tânărul, în vârstă de 19 ani, a dat lovitura şi cu un preparat turcesc, despre care chef Cătălin Scărlătescu a declarat că „l-a făcut mai bun decât cel original”.

În calitate de căpitan, numit de juraţi, el şi-a ales echipa cu care va lucra în ediţia următoare a showlui culinar. Nicuşor va conduce echipa roşie, din care fac parte mai mulţi băieţi. Avantajul echipei roşii conduse de Nicuşor este şi unul numeric, pentru că echipa va avea un om în plus faţă de echipa adversă.

 

„Reuşeşte să pună în practică ce a văzut şi ce a învăţat”

În ediţia de marţi seară, concurenţii au avut de ridicat „Cutia misterelor”, unde se aflau mai multe ingrediente surpriză. Juraţii le-au lansat, însă, o reală provocare, atunci când le-au spus că mai există o a doua cutie care conţine un ingredient surpriză – un ananas, care trebuia să devină „vedetă” în farfurie. La această probă, chef Sorin Bontea l-a dat drept exemplu pe Nicuşor, care chiar dacă nu este de la oraş şi nu a prea fost prin restaurante, este atent la ce i se spune, la ce i se explică şi „reuşeşte să pună în practică ce a văzut şi ce a învăţat”. Suceveanul a fost întrebat de chef Sorin Bontea la câte restaurante a fost până acum. Vicoveanul a răspuns că pe la el, pe acasă, nu prea sunt restaurante. „La noi se fac mai mult mici şi ceafă de porc la grătar cu cartofi prăjiţi”, a răspuns Nicuşor.

În partea a doua a concursului de marţi seară, Nicuşor, la fel ca şi colegii din concurs, au avut de gătit, contra cronometru, preparate exotice.

 

„Atunci când gătesc mă simt altfel, mă simt în largul meu”

Nicuşor locuieşte în comuna Vicovu de Jos, împreună cu părinţii, fratele şi sora mai mici şi străbunica lor. Tânărul a spus că şi-ar dori să îşi facă o stână turistică la ferma de oi a tatălui său, unde să gătească mâncăruri tradiţionale româneşti. S-a apucat de gătit ajutându-şi mama în bucătărie. Nu a încercat niciodată să facă preparate din alte bucătării, deşi i-ar plăcea foarte mult.

Pe la 18 ani, Nicuşor a plecat singur în Spania, la muncă, dar şi-a dat seama că în România este mai bine şi s-a întors în ţară. El a declarat: „Atunci când gătesc mă simt altfel, mă simt în largul meu, iar dacă aş putea, aş sta numai în bucătărie, deoarece gătitul înseamnă pentru mine foarte mult. Pentru mine, „MasterChef” reprezintă un lucru foarte important, fiindcă îmi place să gătesc şi aş vrea să împărtăşesc pasiunea şi cu alţi concurenţi”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicuşor Coroamă, din Vicovu de Jos, a câştigat proba de inventivitate la „MasterChef”.
 Vizualizări articol: 4481 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 17 voturi
Nicuşor Coroamă, din Vicovu de Jos, a câştigat proba de inventivitate la „MasterChef”5.0517

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tăntălău trimis de
(18 apr 2013, 11:38:58
sunt fan al acestei emisiuni, dar Nicușor e haios el, e bun pentru rating, fac ăia mișto de el... dar e tăntălău și ne face zona de rușine sincer... Master Chefii chiar l-au dat exemplu 'uitati-va la Nicusor a venit de la coada vacii, nu a fost niciodata in restaurant, in capitala etc si e mai bun ca voi!' apoi il intreaba un Chef 'Nicusor ai fost la restaurant?' Nicusor 'daaaa am mancat mici, ceafa de porc' ce mai poate fi de spus
2.   Tantalau..... trimis de
(18 apr 2013, 12:27:25
fasola vezi ca dai gaze cand tastezi.daca esti destept ,de ce nu esti tu in locul lui?daca nu le avea cu gatitul era eliminat de mult din competitie dar asa se vede faptul ca stie ce face.bravo lui pentru ceea ce face iar faptul ca vorbeste cu accentul tipic bucovinean nu poate fi decat o mandrie pentru noi bucovinenii.daca iti este rusine cu zona din care faci parte du-te in africa pentru ca acolo nu rade nimeni de accentul tau inteligentule!!!
3.   Bravo nicusor trimis de
(18 apr 2013, 12:42:20
bravo trebuie sa fim mandri de asa tineri care ne reprezinta Bucovina .nu i usor cea ce face el ,vorbesc din propria m experienta de bucatar .toate complimentele mele.
4.   @FASOLA trimis de
(18 apr 2013, 15:09:29
Băiatul acela are doar 19 ani. Are tot timpul să meargă la restaurant. Iar dacă a stat la coada vacii, nu cred că asta îl califică drept tăntălău. Cineva trebuie să aibă grijă de vacă, pentru că laptele nu se extrage din păstăi. De-ar fi cât mai mulți tineri ”tăntălăi” așa ca el, că de șmecheri aroganți semianalfabeți ne-am cam săturat.
5.   Tantalau..:) trimis de
(18 apr 2013, 15:48:09
.... Se poate recunoaste ( amprenta ) VICOV.... de la o posta..:))))) Lipsa totala de respect fata de cei din jur..... ( femeile sunt febletea lui) ..:)))))) Din partea mea mult succes dar .....dobitocul.... dobitoc ramane

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei