Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 90 (5297)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

 

Perioada 18-24 aprilie

5 zile norocoase, la Shopping City

Shopping City Suceava sărbătoreşte 5 ani. În perioada 17-21 aprilie, pe parcursul a cinci zile norocoase, Shopping City Suceava oferă clienților săi premii instant constând în electrocasnice mici (mixer, sandwich maker, maşină de tuns), produse de îngrijire (săpun lichid, antiperspirant, cosmetice Avon), cupoane Carrefour de 10 lei şi vouchere Shopping City Suceava de 20 de lei.

 

Expoziţie Chinologică Cupa Bucovina 2013, la Shopping City

Asociaţia Chinologică a Judeţului Suceava, în parteneriat cu Shopping City Suceava şi Camera de Comerţ şi Industrie, organizează un amplu eveniment constând în două expoziţii chinologice naţionale pentru toate rasele de câini, care se vor desfăşurasâmbătă, 20 aprilie, şi duminică, 21 aprilie, în parcarea Shopping City. La Cupa Bucovina 2013 sunt asteptaţi să concureze câini din peste 60 de rase, care vor fi evaluaţi de un corp de arbitri internaţionali din România şi Ucraina. Detalii cu privire la formalităţile de înscriere se găsesc accesând pagina de internetwww.achsuceava.ro.

 

Weekenduri cu filme gratuite, la Shopping City

Până în weekendul 11-12 mai, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 11.00, copiii sunt aşteptaţi cu filme de animaţie cu cele mai îndrăgite personaje de desene, toate dublate în limba română. Proiecţiile vor avea loc în sala City Gallery, de la Shopping City Suceava, dotată cu un ecran mare şi cu o capacitate de peste 100 de locuri. Intrarea este liberă atât pentru adulţi, cât şi pentru cei mici. În acest weekend, cei mici vor putea urmări filmul “Cenuşăreasa”.

 

Învaţă tainele calculatorului!, program pentru cei cu vârsta de peste 50 de ani

Orice persoană cu vârsta de peste 50 de ani are acces gratuit la programul “Silver Surfer”, care îi învaţă să utilizeze calculatorul și internetul. Acesta va avea loc până pe 30 aprilie, în sala Internet Point din incinta Shopping City Suceava, vizavi de magazinului Takko Fashion. Cursurile sunt programate vinerea şi sâmbăta, între orele 11:00-13:00, şi încep cu noțiuni de bază privind calculatorul și folosirea acestuia și ajung până la învățarea modului în care se navighează pe internet. Participanţii vor învăța să își creeze și să folosească un cont de e-mail, să caute informații pe Google, să trimită o felicitare electronică şi să își poată contacta prietenii sau familia prin intermediul Facebook sau Skype. Cursurile sunt oferite de Shopping City Suceava.

 

Proiecţie de film la Universitatea „Ştefan cel Mare”

În perioada 18-20 aprilie, Auditoriumul „Joseph Schmidt” al Universităţii „Ştefan cel Mare” va găzdui proiecţia filmului „Condamnat la viaţă”, în regia lui Bogdan Dreyer. Spectacolele vor avea loc după următorul program: astăzi şi mâine proiecţiile vor avea loc la orele 18.00 şi 20.00, iar sâmbătă filmul va rula de la ora 16.00. Preţul unui bilet este de 5 lei, iar vânzările se fac la Observatorul Astronomic. Informaţii suplimentare se pot obţine la numerele de telefon: 0749 309 691 şi 0749 451 589.

 

„Mineralia”, la Muzeul de Ştiinţele Naturii

Muzeul de Ştiinţele Naturii din municipiul Suceava prezintă publicului, în intervalul 19-21 aprilie, sub genericul „Mineralia”, o expoziţie de bijuterii, cristale, pietre preţioase şi de podoabă.

 

Joi, 18 aprilie

Trupa Lala Band, pe scena Casei de Cultură Suceava

Trupa Lala Band concertează pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava. Fanii trupei au ocazia să îşi vadă idolii live, în cadrul unui show de excepţie, de la ora 19.00, pe scena suceveană. Biletele costă 80 sau 150 de lei la categoria VIP Gold şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor din Suceava, intrare B, etaj 1. Pachetul VIP Gold constă într-un obiect inscripţionat „Lala Band”, un poster cu autografele artiştilor şi oportunitatea de a participa la o sesiune foto cu membrii trupei. Posesorii de pachete VIP trebuie să se prezinte la sala de spectacol la ora 17:00.

 

Seară lăutărească, la Vama Veche

Restaurantul Vama Veche oferă clienţilor, de la ora 21:00, o Seară lăutărească împreună cu Dorel Crainiciuc.

 

Spectacol „Păcală în satul lui”

Consiliul Judeţean Suceava şi Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” reiau seria spectacolelor de teatru pentru copii şi tineret, în parteneriat cu Compania New Talents, şi prezintă, la ora 17.00, în Sala de Artă „Elena Greculesi” a bibliotecii publice sucevene, spectacolul „Păcală în satul lui”. Intrarea este liberă.

 

Student Night, la Hollywood

„Shot-ul de tequilla și vodcă la numai 3 lei. O seară plină de distracție și culoare. Arată cât ești de disponibil/ă prin culorile brățării: Verde - Îmi caut jumătatea, Galben - Sunt timid/ă, fă tu primul pas, Albastru - La tine sau la mine?; Roșu - Deranjează pe altcineva. Vă așteptăm la distracție!”, anunţă reprezentanţii Hollywood. Rezervări: 0755.571.749

 

„Amadeus” deschide noul sezon al filmelor germane

Biroul Infomațional al Regiunii Schwaben anunță începerea unui nou sezon al filmelor germane de calitate, care debutează cu producția cinematografică „Amadeus” (1984), în regia lui Miloš Forman. Filmul va rula de la ora 18.00, la Casa Prieteniei din municipiul Suceava, situată lângă Muzeul de Științele Naturii. Intrarea este liberă.

 

Seară Bucovineană, la Padrino

„În Padrino, încingem o horă mare, pe ritmurile deja cunoscute ale formaţiei Cetina, la Seară Bucovineană, începând cu ora 22.30. Pentru că este seară studenţească, oferim o reducere de 15%, după ora 24.00”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 19 aprilie

Conversații Acustice cu trupa Odyssey

De la ora 21.00, la Del’iri Pub începe seara de folk – Conversații Acustice cu trupa Odyssey. „Sărbătorim primăvara cu muzică bună și shot-uri din partea casei”, anunţă organizatorii. Rezervări la: 0753 833 969.

 

Distracţie la restaurantul Vama Veche

Restaurant Vama Veche din Şcheia vă aşteaptă, la ora 21:00, la "Acropole pentru toţi", cu Doru Mihoc - DJ Mido şi formaţia sa.

 

Alternosfera, la Talcioc Cultural

Talcioc Cultural prezintă, începând cu ora 21:00, Alternosfera, în turneul de promovare al celui de-al IV-lea album, „Epizodia”. Biletele pot fi achiziționate din Talcioc. Nu se fac rezervări. Prioritate în ce privește accesul în sală îl vor avea cei care vor achiziționa biletele din timp. Prețul unui bilet este de 20 de lei. Mai mult, Talcioc Cultural, alături de URSUS, pune la bătaie o serie de premii sub forma unei tombole. Mâine seară puteți completa un talon cu datele ce vi se cer, iar extragerea va fi sâmbătă, la ora 16:00. Premiile puse la bătaie sunt patru mp3 playere, 16 sixpack-uri de bere Ursus și şase tricouri Ursus.

 

Trupa Feelings, la Padrino

Începând cu ora 22:30, Padrino Suceava te invită la un concert cu trupa Feelings. „Megaconcert live, şase oameni, 14 instrumente! Ia-ţi prietenii şi vino alături de noi”, este îndemnul organizatorilor. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Întâlnire cu Alice Năstase Buciuta şi Simona Catrina, la hotelul Sonnenhof

O conversaţie între Alice Năstase Buciuta şi Simona Catrina, editori ai revistei Tango, şi publicul din Suceava, pe tema: fericirea, dragostea, obiective tangibile sau himere ale lumii în care trăim, de la ora 19.30, la Hotelul Sonnenhof din Suceava, Sala Salzburg.

 

Sâmbătă, 20 aprilie

Concert live Berti Barbera şi Nicu Patoi

Del’iri Pub vă propune un recital de excepție pentru sâmbătă seara – Berti Barbera și Nicu Patoi, o colaborare între doi prieteni cărora le place să cânte împreună. Rezervări la: 0753 833 969.

 

Sport

Fotbal

Liga a II-a, stadinoul Areni, ora 11.00

Rapid CFR Suceava – Dinamo București

 

Handbal

Challenge Cup, sala LPS Suceava, ora 17.00

CS Universitatea Suceava – Handball Esch

 

Distracţie la Hollywood

„La Hollywood bem vodcă cu găleata. Te-ai plictisit să tot schimbi sticlele goale cu unele pline? Ai obosit să duci băutura la gură? Fii deștept! Bea cu găleata! De ce asta? Pentru că vrem să declarăm război ficatului! Într-o lume aflată în criză economică, reinventăm băutul. În Hollywood, sâmbătă bem cu găleata”, anunţă organizatorii. DJ Resident: DJ Puff. Rezervări la 0755.571.749. 5 L de vodcă + Santal = 140 de lei; 3 L de vodcă + Santal = 100 de lei.

 

Muzică uşoară, la Vama Veche

Restaurantul Vama Veche prezintă, la ora 21:00, muzică uşoară cu Doru Mihoc - DJ Mido.

 

Distracţie maximă, la Padrino

„Dacă e sâmbătă, ne întâlnim la Padrino. Distracţie maximă pe hit-urile mixate de DJ Verony şi DJ Funk”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0742 365 859.www.RestaurantPadrino.ro

 

Danger Zone Party, la Offices Club

„Offices Club & DJ XS present Danger Zone Party. Offices Club is everything you want! We provide butterflies! RSVP 0735 168 111”, anunţă organizatorii. www.facebook.com/officesclub

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1167 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei