Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 90 (5297)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cinci ani de activitate

Tombolă aniversară, timp de o lună, la Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Shopping City Suceava sărbătoreşte cinci ani de la deschidere. Cu acest prilej, în perioada 12 aprilie - 12 mai, toţi cei care îşi fac cumpărăturile din magazinele din Shopping City au şansa de a participa la tombola aniversară unde pot câștiga cinci ani de cumpărături gratuite, premii săptămânale constând în electrocasnice și mobilier oferite de Carrefour, Media Galaxy şi Mobexpert, precum și numeroase premii instant în valoare de peste 10.000 lei.

Totodată, în perioada 17-21 aprilie, pe parcursul a cinci zile norocoase, Shopping City oferă clienților săi premii constând în electrocasnice mici (mixer, sandwich maker, maşina de tuns), produse de îngrijire (săpun lichid, antiperspirant, cosmetice Avon), cupoane Carrefour de 10 lei şi vouchere Shopping City Suceava de 20 lei.

În plus, vor avea loc extrageri săptămânale la care participanţii pot câștiga unul din următoarele premii: frigider, expresor, televizor LCD, set de bucătărie (masă şi patru scaune), aspirator, mașină de pâine, precum și o mașină de spălat.

Marea extragere pentru „5 ani de cumpărături gratuite” va avea loc pe 13 mai 2013. Premiul se va acorda către cinci clienţi norocoşi sub formă de vouchere Shopping City Suceava şi Carrefour în valoare de 100 lei şi respectiv 50 lei, timp de 12 de luni pentru fiecare câştigător.

Clienții sunt invitați să facă cumpărături de minim 100 de lei din oricare din magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava, să completeze talonul de tombolă și să introducă talonul în urna special amenajată în Shopping City Suceava. Pentru premiile instant, clienţii trebuie să se prezinte la Info Point-ul amplasat în zona magazinului Leonardo. 

 

Primul parc comercial din judeţ

Primul parc comercial din judeţ s-a deschis în aprilie 2008, pe o suprafaţă de 46.000 mp şi reuneşte peste 90 de magazine de renume naţional şi internaţional printre care hipermarketul Carrefour, Mobexpert, aparatură electronică şi electrocasnică - Media Galaxy, operatorul de bricolaje Baumax, retailerul de fashion  NewYorker, precum şi o galerie comercială ce le oferă vizitatorilor zeci de mărci de renume româneşti şi internaţionale, majoritatea lor în premieră pe piaţa locală (KFC, Takko Fashion, Deichmann, Orsay, Benvenuti, Secuiana, Pada Murre, Fox, Champion, Coax, Camiceria Italiana, Dovani, Otter, Mariounnaud, B&B Collection, Animax). În decembrie 2012 a fost redeschis către public noul spaţiu dedicat artei şi evenimentelor culturale: City Gallery.

„Prin tot ceea ce oferă, Shopping City Suceava îşi propune să îmbunătăţească stilul de viaţă al locuitorilor, prin orientarea obiceiurilor de consum către produse şi servicii de calitate, atât prin intermediul magazinelor pe care le găzduieşte, cât şi prin facilităţile adiţionale oferite şi evenimentele pe care le organizează”, au transmis reprezentanţii Shopping City.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tombolă aniversară, timp de o lună, la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1150 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Tombolă aniversară, timp de o lună, la Shopping City Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei