Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 90 (5297)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Primarul Ion Lungu a dat startul campaniei de curăţenie în municipiul Suceava

Joi, 18 Aprilie 2013 (11:08:14)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a dat startul campaniei de curăţenie prin cartierele oraşului. Campania a început pe esplanada modernizată din zona centrală. Lungu a măturat chiştoacele aruncate neglijent de o parte dintre cei care s-au plimbat astă-iarnă prin centrul oraşului. Au fost câteva minute simbolice de muncă, la care a participat şi deputatul Alexandru Băişanu. Cei doi speră ca exemplul lor să fie urmat de cât mai mulţi suceveni, care să iasă în faţa propriilor imobile pentru a îndepărta mizeria. Edilul Sucevei a anunţat că în zona centrală urmează a fi aduse flori, astfel încât sucevenii să aibă parte de un oraş cât mai frumos cu ocazia sărbătorilor pascale. De asemenea, Ion Lungu a precizat că în perioada următoare vor fi vopsite bordurile din oraş şi se vor executa lucrări de plombare a arterelor de circulaţie. Pentru Ion Lungu este al noulea an în care ia parte la acţiunea de curăţenie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Ion Lungu a dat startul campaniei de curăţenie în municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 1823 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
Primarul Ion Lungu a dat startul campaniei de curăţenie în municipiul Suceava1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Populism de doi bani trimis de
(18 apr 2013, 13:44:48
Da,n-au rezistat tentatiei primarul si deputatul.Au iesit la maturat demonstrativ.Cui ajuta aceste cinci minute in care au pozat cu matura in mana?Nimanui nici chiar lor.Primarul trebuie sa stie ca Suceava este unul din cele mai murdare orase din tara.De asemenea Suceava este orasul cu strazi ca dupa bombardament.De asemenea Suceava este orasul fara cinematograf,filarmonica ,teatru.Deputatul ar trebui sa fie in parlament sa lucreze la legi care sa scoata tara din marasm.Lasati populismul cu matura-n mana si apucati-va de treaba.
1.1  RE: Populism de doi bani trimis de
(18 apr 2013, 17:06:09
pentru imaginea partidului si pt os ce nu fac traseisti (lungu =PNL=baisanu), imi pare tare rau ca o multime de suceveni au votat cu USL, tradare pe fata, de ce nu au mers asa in tandem si la alegerei Baisanu si cu Lungu, -------- asta le-'a fost trocul TU DEPUTAT IN MANDATU ASTA EU INCA UNUL DE PRIMAR SI PE URMA VIN SI EU CA DEPUTAT. POATE OR VREA CAREVA DE LA DNA SI I-TI VOR TAIA ARIPILE LUNGULE IN MANDATU ASTA , observ ca si presa din suceava a inceput sa scri doar ce-'ti convine.
2.   Lungule? trimis de
(18 apr 2013, 17:14:52
Mai in toate orasele civilizate cei care fac curatenie au renuntat la MATUROAIE , prima oara au trecut la maturi si care (nu ridica asa un praf) inlocurile greu acesibile si in rest utilaj cu aspiratore , dar de trebuie contracte preferentiale , IAR IN CONCLUZIE SUCEVA ARATA MAI RAU CA O COMUNA - mizerie cit incape, gropi ca dupa bombardament , spatii verzi trebuie sa dai cu pusca dupa ele / unde mai exista trebuie sa dl primar si cu floristeanu malai ($)
3.   Comentariu trimis de
(18 apr 2013, 22:35:39
Sint de acord cu tine RADU LUI TATA ce scrii in acest comentariu ai dreptate ceea ce fac ei e un PIC DE PRAF IN OCHI LA FRAIERI.
4.   Trimis trimis de
(18 apr 2013, 22:39:19
Si apoi dupa o zi de curatenie nu-i mai vezi ca se raceste scaunul de la primarie ,care e caldut si confortabil

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei