Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 87 (5294)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Magie la pian

Diana, micuţa artistă din Gura Humorului, în finala „Românii au talent”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Diana Căldăraru, adolescenta în vârstă de 14 ani, din oraşul Gura Humorului, a reuşit să se califice în finala concursului „Românii au talent”, cu un nou moment magic, micuţa artistă reuşind să ridice din nou sala în picioare cu vocea ei unică şi emoţia pe care a transmis-o în timp ce cânta la pian piesa Aliciei Keys - „If I ain't got you“.

După ce a trecut de preselecţiile concursului difuzat de Pro TV cu piesa „Against all odds“ a lui Phil Collins, obţinând trei de „da” din partea juriului, Diana a reuşit să impresioneze din nou vineri seară pe scena de la „Românii au talent”.

Reacţiile celor trei membri ai juriului, Mihai Petre, Andra şi Andi Moisescu, au fost pe măsura talentului Dianei: “Mi se pare fantastic cum te transformi dintr-un copil într-un om matur şi profesionist”, a spus Andi Moisescu.“M-a impresionat autenticitatea şi lejeritatea cu care ai cântat. Bravo!”, i-a transmis Mihai Petre, iar Andra i-a mărturisit: "M-am simţit ca la primul tău concert. Îmi plac lejeritatea şi plăcerea cu care cânţi. Se vede că o faci din plăcere şi pasiune".

După voturile telespectatorilor, Diana Căldăraru a reuşit să fie unul dintre cei doi semifinalişti din ediţia din 12 aprilie care s-au calificat direct în finală, alături de membrii corului Fiat Lux.

 

Mesajul emoționant al Dianei de pe Facebook

„Adolescenta cu voce de înger”, cum o numesc cei de la Pro TV,  este elevă în clasa a VIII-a la Şcoala Gimnazială Nr. 1 din Gura Humorului şi cântă de la vârsta de 4 ani, câştigând până acum numeroase premii la concursurile de interpretare, atât cu vocea ei unică, cât şi la pian.

Diana a reuşit să ia locul III la „Mamaia Copiilor” (2004), a participat de două ori la Eurovisionul Copiilor la TVR, la emisiunea „Vreau să fiu mare vedetă” de la Antena 1 şi are casa plină de diplome şi premii de la concursurile la care a participat.

“Nimic nu este mai important decât muzica. Mi-am descoperit talentul la 3 ani, apoi mama mea a plecat în Italia. Mă doare că nu este lângă mine, dar asta este. Ea îşi susţine părerea că vrea să rămână acolo. Pe mine mă susţine tatăl meu”, e mesajul emoţionant de pe pagina de Facebook a micuţei artiste.

 

Consilierul juridic din Suceava care a uimit o ţară întreagă

Vinerea aceasta, în următoarea semifinală de la „Românii au talent”, va intra din nou în competiţie şi cel de-al doilea concurent sucevean, Sorin Ursan, cunoscutul drept „caricaturistul cântăreţ”.

Consilierul juridic de la o bancă din municipiul Suceava, Sorin Ursan a făcut furori la preselecţiile emisiunii difuzate de Pro TV, cântând „Nessun Dorma”, în timp ce desena portretul compozitorului Giacomo Puccini, creatorul ariei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Diana, micuţa artistă din Gura Humorului, în finala „Românii au talent”.
 Vizualizări articol: 3313 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.79/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 19 voturi
Diana, micuţa artistă din Gura Humorului, în finala „Românii au talent”4.8519

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari trimis de
(15 apr 2013, 15:09:54
BRAVO , FELICITARI si SUCCES in continuare !
2.   Felicitari trimis de
(15 apr 2013, 19:23:17
Voturile publicului au trimis-o si pe Diana Caldararu de 14 ani in marea finala, ea ocupind locul al doilea in topul preferintelor lui. Diana a impresionat prin lejeritatea cu care reuseste sa cinte si sa interpreteze melodii grele.A transmis pe scena emotia autentica pe care o traieste in timpul actului artistic.Pare sa nu faca nici un efort sa cinte atit de frumos, pentru ca ea doar exprima ceea ce simte, iar totul ii vine cu usurinta din interior.
3.   ADEVARAT! trimis de
(15 apr 2013, 21:40:40
O MARE BUCURIE PENTRU TOTI.DIANA SI-A INCEPUT COPILARIA IN CAMPULUNG MOLDOVENESC.AM VAZUT DESEORI PE STRADA DE MANA CU TATAL EI O FETITA DRAGALASA ,TIMIDA...DAR NE-A CONFIRMAT ACUM,PLINA DE TALENT...SI VREDNICA SA ARATE CE POATE.BRAVO DIANA!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei