Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 87 (5294)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Spre un nou Clasico?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

S-au împerecheat frumos spaniolii cu nemţii, locul unu cu locul unu, locul doi cu locul doi. Real Madrid dă iar peste Borussia din Dortmund, care i-a luat trei puncte astă-toamnă, în grupe, dar şi dacă dădea peste liderul din Bundesliga tot o reeditare ar fi fost, de data asta a semifinalei de anul trecut. Se creează astfel, aşa cum îmi exprimam nu demult dorinţa, posibilitatea unui nou El Clasico în finală, adică într-un meci unic, pe teren neutru. Chiar dacă multă lume n-o vede bine pe Barcelona în înfruntarea cu Bayern Munchen, cred că i se cântă prohodul mai mult din saturaţie.

Dacă Real-ul lui Mourinho trebuie să se mobilizeze pentru a depăşi complexul german, să nu uităm că nu mai departe de primăvara trecută Barcelona a surclasat-o pe Bayer Leverkusen cu 7-1 pe Camp Nou. Iar precedenta întâlnire cu Bayern, care a avut loc tot în epoca lui Messi, a însemnat tot un galop de sănătate, 4-0. Bavarezii chiar au amintit de acel meci, spunând că s-au mai schimbat lucrurile de atunci, când practic au fost învinşi de Messi. Într-adevăr, s-au mai schimbat, unii echipieri de bază ai Barcelonei au mai îmbătrânit, dar Messi a strâns de atunci toate Baloanele de Aur şi a ajuns la 26 de ani, poate cea mai bună perioadă a carierei sale. Bayern n-o să-l aibă în tur pe Mandzukic, însă are de ales tot între hăndrălăi, Gomez sau Pizzaro, ceea ce ar putea crea probleme serioase catalanilor, care vor trebui să improvizeze cu Busquets sau Song. Oricum ar fi, cert e că vom avea patru meciuri pe cinste în acest an în semifinalele Ligii Campionilor!

În competiţia de consolare, Liga Europa, se pare că ne îndreptăm spre o altă finală scontată, între cele mai bune două echipe, Benfica şi Chelsea. Lusitanii ajung iarăşi în această fază, după doi ani, interesant fiind faptul că de trei sezoane cel puţin o echipă portugheză e prezentă în semifinale (anul trecut se aflau aici verişorii de la Sporting). Despre parcursul Benficăi din acest sezon nu se poate spune decât că este impresionant. De când a aterizat din Liga Campionilor, a învins în toate meciurile, mai puţin ultimul, în care a egalat pe final la Newcastle. În semifinale nu va avea un meci prohibitiv împotriva turcilor de la Fener, în timp ce jucătorii lui Chelsea vor avea în faţă revelaţia Basel. Şi când te gândeşti ce prost începuseră elveţienii sezonul, cu acea eliminare din Liga Campionilor în faţa lui CFR Cluj! Acum iat-o pe Basel în semifinalele Ligii Europa şi favorită la titlu în Elveţia, în timp ce clujenii...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spre un nou Clasico?.
 Vizualizări articol: 1229 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spre un nou Clasico?0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei