Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 87 (5294)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accident grav

Beat şi fără permis, la volanul maşinii iubitei sale, a nenorocit un copil

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un tânăr din municipiul Vatra Dornei a băgat în spital un copil, după ce s-a urcat la volanul maşinii iubitei sale, deşi era beat şi fără permis de conducere. Victima, un băieţel de 7 ani, a ajuns la spital cu multiple leziuni, pentru care necesită între 40 şi 45 de zile de îngrijiri medicale.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, accidentul s-a petrecut vineri seară, în jurul orei 19.00, pe Strada Pinului din municipiul Vatra Dornei.

Ionel Ciocuţ, în vârstă de 34 de ani, din localitate, conducea un autoturism Seat şi, la un viraj la stânga, a pierdut controlul asupra volanului, dând cu maşina peste minorul în vârstă de 7 ani. Copilul a ajuns la spital în stare gravă, iar şoferul vinovat a scăpat doar cu o plagă minoră, având nevoie doar de două-trei zile de îngrijiri medicale.

Şoferul, susţin poliţiştii, mirosea a alcool, iar la testarea cu alcooltestul, aparatul poliţiştilor a indicat o alcoolemie de 1,19 la mie în aerul expirat, ceea ce înseamnă o alcoolemie aproape dublă în sânge.

Ionel Ciocuţ nu are permis de conducere, Seat-ul pe care îl conducea fiind al concubinei sale, Alina Popa, de 32 de ani, din oraşul Năsăud, tânără care, explică poliţiştii, i-a încredinţat autoturismul.

„În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală față de tânără sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încredinţare a unui autovehicul unei persoane care se află sub influenţa băuturilor alcoolice, iar conducătorului auto i s-a adus la cunoştinţă că urmează a fi cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Ionuţ Epureanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Beat şi fără permis, la volanul maşinii iubitei sale, a nenorocit un copil.
 Vizualizări articol: 1804 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 4 voturi
Beat şi fără permis, la volanul maşinii iubitei sale, a nenorocit un copil4.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei