Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 87 (5294)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Rezultate

Premii pentru actorii suceveni, la Festivalul Naţional de Teatru în limba engleză „MagicFest”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Vineri, 12 aprilie, s-a încheiat cea de-a V-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru în limba engleză „MagicFest”, organizat de Colegiul Naţional “Petru Rareş” Suceava, în colaborare cu Asociaţia „MagiMedia”, festivalul beneficiind şi de susţinerea Primăriei municipiului Suceava şi a Asociaţiei “Promotorii Bucovinei”.

În competiţie s-au înscris zece trupe de teatru de liceu, două din Suceava, două trupe din Timişoara, trei din Bacău şi câte una din Bucureşti, Botoşani şi Neamţ. Din judeţ, au participat trupele de teatru „Teenchers” de la Liceul cu Program Sportiv şi „The Knockers” din cadrul Colegiului „Petru Rareş”.

Printre distincţiile obţinute de suceveni se numără premiul pentru cel mai bun scenariu (Eduard Buhac, trupa „The Knockers”), premiul special pentru cea mai remarcabilă evoluţie artistică (Eduard Buhac, „The Knockers”), o nominalizare la premiul pentru cea mai bună engleză vorbită pentru Alexandra Ionică (trupa „Teenchers”) şi o nominalizare la premiul pentru cel mai bun actor pentru Florin Posastiuc (trupa „The Knockers”).

Potrivit organizatorilor, „ediţia a V-a a Festivalului Naţional de Teatru <MagicFest> a fost un adevărat succes din toate punctele de vedere, acest fapt datorându-se, în primul rând, unui grup de 60 de organizatori, elevi ai Colegiului Naţional |<Petru Rareş>, coordonaţi de vicepreşedintele festivalului - Armand Kovacs (elev în clasa a XII-a), preşedintele festivalului - Victor Badoi (absolvent al Colegiului „Petru Rareş”) şi de coordonatorul proiectului, prof. Camelia Butnaru. Atmosfera din timpul evenimentului a demonstrat că în Suceava există potenţial pentru cultură şi că tineretul apreciază teatrul ca mijloc de relaxare şi dezvoltare personală”.

Anul acesta festivalul a abordat o tematică ce a avut ca punct central copilăria şi jocurile ei, numele acesteia fiind „Explore yourself în order to find everything you want”.

 

Feedback din partea juriului

Festivalul a debutat în data de 6 aprilie şi a inclus două zile de ateliere de teatru coordonate de tineri actori, absolvenţi ai Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografie (UNATC) “I.L. Caragiale” Bucureşti (printre care se numără şi doi absolvenţi ai Colegiului ”Petru Rareş” Suceava, respectiv Andrei Merchea şi Horia Andrei Butnaru).

Juriul festivalului a fost format din tineri actori şi regizori: Letiţia Vlădescu, Alexandru Baltă şi Raluca Ghervan (absolventă a CN ”Petru Rareş”), aceştia oferind un feedback pentru fiecare spectacol vizionat.

Potrivit organizatorilor, „au existat activităţi diverse, organizate în pauzele dintre spectacole, precum şi un atelier de teatru special, cu tema <A Sense of Wonder>, ale cărui rezultate au fost prezentate în ultima zi”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premii pentru actorii suceveni, la Festivalul Naţional de Teatru în limba engleză „MagicFest”.
 Vizualizări articol: 1154 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Premii pentru actorii suceveni, la Festivalul Naţional de Teatru în limba engleză „MagicFest”4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei