Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 82 (5289)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sancţiuni pe bandă

Opt ore de controale cu radare în cascadă au golit buzunarele şoferilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Nu mai puţin de 373 de amenzi au fost date de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier în opt ore de controale cu radare în cascadă pe principalele drumuri naţionale din judeţ, DN 2, DN 17, DN 2 E, informează Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Acţiunea s-a desfăşurat sâmbătă şi duminică, între orele 14:00 -18.00, pe linia sancţionării conducătorilor auto care încalcă limitele de viteze admise.

Valoarea totală a amenzilor a fost de aproximativ 84.000 de lei, mare parte dintre sancțiuni fiind aplicate șoferilor vitezomani.

Bilanţul acţiunii s-a concretizat şi în reţinerea a 17 permise de conducere, dintre care zece pentru încălcarea regimului de viteză, şi retragerea a patru certificate de înmatriculare.

Vineri şi sâmbătă, poliţiştii rutieri au organizat pe raza judeţului şi o acţiune pentru depistarea şoferilor care conduc autovehicule pe drumurile publice după ce au consumat băuturi alcoolice.

Au fost constatate opt infracţiuni şi aplicate alte 234 de amenzi, în valoare de circa 67.000 de lei, fiind reţinute opt permise (dintre care cinci pentru alcool) şi nouă certificate de înmatriculare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opt ore de controale cu radare în cascadă au golit buzunarele şoferilor.
 Vizualizări articol: 3981 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 10 voturi
Opt ore de controale cu radare în cascadă au golit buzunarele şoferilor3.4510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 9 apr 2013, 12:32:16
in loc sa isi vada de infractori.....asta e romania
2.   Preventia rutiera trimis de
( 9 apr 2013, 14:24:29
Principiul este corect.Preventia duce la micsorarea abaterilor si accidentelor auto.Dar exista o problema.Una e sa faci preventie si alta e sa faci din amenzi un scop in sine.Adica amenda sa scoata bani multi din buzunarele cetatenilor pentru a completa bugetul de stat sau sa fie un criteriu in salarul si primele politistilor.Sper sa nu fie asa.Noul cod rutier prevede niste aberatii totusi.Cuantumul amenzilor depaseste orice imaginatie.Sa pui amenda cat un salar mediu sau cu mult peste este anormal.De asemenea ,daca nu platesti amenda sa-ti fie luat carnetul de conducere.Nu vad legatura.Am putea ajunge la situatia in care daca nu platesti amenda sa-ti fie confiscata masina.
3.   Exclusiv pt. Monitorul.... trimis de
( 9 apr 2013, 15:07:47
...Herrober unde ai disparut ca vad ca raducu nu s-a potolit sa posteze comentarii,iti ducem lipsa sau te-a banat monitorul ?Multa mu..... pardon ca era sa spun o prostie rusinica . Revino fie chiar sub alt nick,ca vad ca pina si sir si temida s-or potolit,nu mai comentez demult da cind ca tot idiotu posteaza ,cred ca bunica ii adce biscuitii sa poata posta raducu nostru si cred ca tee-am identificat,cred ca esti ala de stai cu poemele in fata la bucovina sau ma insel?Peace.
3.1  RE: Exclusiv pt. Monitorul.... trimis de
( 9 apr 2013, 17:44:47
Herrober a fost aruncat în temniță în urma unui denunț. Are de ispășit 152 ani de închisoare. Nu se mai știe nimic de el. Uneori, din tenebrele închisorii, mai răzbate câte un mesaj aici pe site, însă dacă nu ești ”pe fază” nu-l prinzi. Dar sunt sigur că, după ce-și va fi ispășit greaua pedeapsă, va posta din nou, chiar mai copios ca înainte.
4.   Catre EGAL1 trimis de
( 9 apr 2013, 16:24:46
N-am inteles nimic din ce-ai zis si in primul rand nu stiu ce te mana in lupta atat de radical si jignitor in jurul unui comentariu banal.Sper sa prinzi zile mai insorite.
4.1  RE: Catre EGAL1 trimis de
( 9 apr 2013, 19:02:48
raducu hai sa-ti raspund desi nu prea o fac chiar daca grabindu-ma am gresit oleaca in text ,nu era vorba de importanta art. ci ca principiu prin simplu fapt ca mai postezi aici dupa stupida reclamatie la naiba ca nu stiu unde ai facut-o da egal.
5.   Asta lipsea... trimis de
( 9 apr 2013, 20:08:42
Adevarul ca la ce drumuri avem...1km de drum bun, si in rest numai gropi, cratere si vulcani pe toate drumurile, insa rovinieta trebuie platita, amenzi pentru radare, (daca ai de ajuns la Bucuresti car ar trebui sa faci pe drum???)mergi prin gropile astea cu mult sub limita de viteza(sa nu iti saa rotile) si cand dai peste o portiune de drum bun unde vrei sa castigi putin timp, HOP curcanii. de ce nu stau M-u-istii astia iun zonele cu gropi, sa vada pe radar cum sar rotile si cum raman bucati din barele de protectie prin hartoape si gropile din asfaltul care fiecare conducator plateste ROVINIETA> RUSINE SA VA FIE.
6.   Răspunderea administratorului drumului trimis de
( 9 apr 2013, 20:24:24
Răspunderea administratorului drumului, de la sancţiune administrativă la răspundere penală.Potrivit legislaţiei în vigoare, Po­liţia Rutieră poate sancţiona adminis­tra­torul drumului şi îi poate întocmi şi dosar penal în unele situaţii, cum ar fi starea proastă a carosabilului sau nefi­nalizarea la termen a unor lucrări pe căile de acces rutier, dacă se dovedeşte că aceste situaţii au dus la producerea unor accidente rutiere ori au pus în pe­ricol integritatea unor persoane. Ordo­nanţa 195/2002 prevede că administra­torul drumului sau executantul lucră­rilor este cel care răspunde – adminis­trativ, contravenţional, civil sau penal – în cazul producerii unui eveniment rutier înregistrat din cauza stării teh­nice necorespunzătoare a drumului pu­blic, a nesemnalizării sau a semna­lizării necorespunzătoare a acestuia sau din pricina a obstacolelor ori lu­crărilor care se execută pe acesta.
7.   Trimis trimis de
( 9 apr 2013, 22:10:47
Cu strazile si cu plata rovinietelor sint de acord cu voi ,strazile sint pline de cratere gropi si alte minuni si nu ar merita sa platesti rovinieta dar cu viteza fac bine ca pun radare pt ca pe strazile ROMANIEI circula tot felul de dementi care se cred stapinii strazilor punind in pericol viata celor care circula regulamentar cit si viata lor.Asa ca daca respecti limita de viteza si circuli regulamentar pot sa puna 100 de radare ca nu iti pasa ,dar daca esti divers e normal sa te deranjeze.Daca respecti legea nu vei avea niciodata probleme. Cele mai multe accidente se fac din cauza vitezei si neatentiei.
8.   Capcane? trimis de
(10 apr 2013, 08:49:56
In rubrica Info-trafic se precizeaza ca in ziua de 10 aprilie,in zona Falticeni,aparatele radar vor fi amplasate pe DN2 Draguseni-Fantana Mare.Preutesti Dolhesti si Mun.Falticeni.La orele 7.45 MCV cu radar iesise la vanatoare pe portiunea de drum Praxia-Boroaia.Pe aceasta portiune de drum ,intre statia de asfalt si intrarea in com.Boroaia,este limitare de viteza la 30 km/h precum si depasirea interzisa.Motivul?Doar cei de la politia rutiera il stiu.Iar noi il banuim.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei