Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 82 (5289)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Neamţu: Avem mari îndoieli că Traian Băsescu va reuşi să convingă cu Mişcarea Populară

Marţi, 9 Aprilie 2013 (16:34:55)

Preşedintele Noua Republică, Mihail Neamţu, a declarat, marţi, că are mari îndoieli că preşedintele Traian Băsescu va reuşi să convingă cu Mişcarea Populară, în condiţiile în care aceasta se lansează "cu foşti lideri ai UNPR şi PSD", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Mihail Neamţu a declarat, marţi, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, că "despărţirea lui Traian Băsescu de PDL este urmată de un nou proiect, Mişcarea Populară".

"Dacă Traian Băsescu, şeful statului român, crede că, în calitate de preşedinte al României, poate să faciliteze obţinerea de sedii pentru Mişcarea Populară, dacă domnia sa crede că, în calitate de şef al statului, poate redescoperi cetăţenia activă, dacă crede că poate să lanseze o mişcare populară cu foşti lideri ai UNPR şi PSD, avem mari îndoieli că va reuşi să convingă", a afirmat el.

Neamţu a spus că regretă "intervenţiile vehemente" ale şefului statului în favoarea unei "persoane politice controversate din PDL, cum este Elena Udrea".

"Respectăm contribuţia lui Traian Băsescu la statul de drept, orientarea sa pro-atlantică, viziunea sa deschisă faţă de Republica Moldova, respectăm contribuţia domniei sale la o justiţie independentă. Suntem dezamăgiţi de opţiunile domniei sale în ceea ce priveşte subiectul Daniel Morar, despărţirea de Daniel Morar ni s-a părut regretabilă. Regretăm, de asemenea, intervenţiile vehemente în favoarea unei persoane politice controversate din PDL, cum este Elena Udrea. Mi se pare că un preşedinte echidistant nu trebuia să intervină brutal în viaţa internă a unui partid", a spus Neamţu.

Mihail Neamţu va participa, marţi seară, la Cluj-Napoca, la conferinţa publică "Sclavie şi Libertate în România postcomunistă".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Neamţu: Avem mari îndoieli că Traian Băsescu va reuşi să convingă cu Mişcarea Populară.
 Vizualizări articol: 910 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Neamţu: Avem mari îndoieli că Traian Băsescu va reuşi să convingă cu Mişcarea Populară5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pa-pa PDL trimis de
( 9 apr 2013, 17:37:06
Eu am si mai mari indoieli ca d-l Basescu va mai putea sa convinga pe cineva cu orice. A parasit, intr-un mod dezagreabil, tocmai partidul care l-a propulsat in fruntea tarii. Crede oare ca asa isi pregateste relansarea carierei de parlamentar dupa 2014...hmmm...ma indoiesc ca il va mai vota cineva. Capitanul si-a parasit corabia pe timp de furtuna...eu unul, nu m-as sui in noua lui corabie lui nici in ruptul capului.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei