Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 75 (5282)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Punct final

SC Ethos Suceava a finalizat un proiect european de formare profesională

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Firma suceveană Ethos SRL a finalizat, în parteneriat cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava, implementarea proiectului “Formare profesională pentru dezvoltarea resurselor umane din mediul rural, în judeţul Suceava”. Proiectul a fost cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, valoarea totală fiind de 576.664 de lei. Potrivit directorului SC Ethos SRL Suceava, Marius Vatavu, proiectul a avut ca obiectiv general integrarea şomerilor, a persoanelor inactive şi a persoanelor aflate în căutarea unui loc pe piaţa muncii în mediul rural din judeţul Suceava, în localităţile Șcheia, Mitocu Dragomirnei, Todirești, Pătrăuți, Ciprian Porumbescu, Moara, Ipotești, Bosanci, Udești şi Verești.

„În implementarea proiectului s-a asigurat un cadru profesionist de consiliere şi formare profesională în domenii non-agricole pentru persoanele din grupul ţintă.  Echipa de management a oferit un sprijin permanent, concret şi oportun, actualizat la contextul economic actual, incluzând aspecte elementare de informare, consiliere profesională şi dezvoltare personală, consolidate prin cursuri de formare profesională, astfel încât, până la 31 martie 2013, indicatorii proiectului să fie îndepliniți în totalitate”, a declarat Marius Vatavu, care a asigurat şi managementul proiectului.

El a arătat că în cadrul acestui proiect au fost organizate zece campanii de informare cu privire la oportunităţile de ocupare în activităţi non-agricole pentru 420 de şomeri, persoane inactive sau persoane aflate în căutarea unui loc de muncă din mediul rural. Vatavu a mai spus că 210 şomeri au fost consiliaţi în vederea creşterii gradului de ocupare în activităţi non-agricole, iar alţi 64 de şomeri au beneficiat de cursuri de formare profesională pentru lucrător în comerţ, frizer, operator calculator electronic şi reţele.

De asemenea, SC Ethos SRL a organizat în data de 29 martie a.c. o bursă a locurilor de muncă, aceasta reprezentând activitatea finală în implementarea proiectului „Formare profesională pentru dezvoltarea resurselor umane din mediul rural, în judeţul Suceava”. Marius Vatavu a spus că la această bursă au fost prezenţi 57 de operatori economici, fiind puse la dispoziţie peste 150 de locuri de muncă. „În cadrul acestui eveniment au fost depuse nenumărate CV-uri şi s-a creat oportunitatea de întâlnire a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă cu angajatorii. Întrucât oferta de muncă a fost variată, evenimentul s-a adresat atât grupului ţintă aferent proiectului, cât şi tuturor celor interesaţi”, a mai declarat Marius Vatavu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului SC Ethos Suceava a finalizat un proiect european de formare profesională.
 Vizualizări articol: 1407 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
SC Ethos Suceava a finalizat un proiect european de formare profesională5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei