Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 75 (5282)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

„Micii brutari la Carrefour”

Luni, 1 Aprilie 2013 (15:58:58)

Elevii din clasa I A şi a III-A, de la Şcoala Gimnazială nr.4, îndrumaţi de învăţătoarele Isabela Apăvăloaie şi Monica Preda au mers în vizită la secţia brutărie a Hypermarket-ului Carrefour pentru a învăţa procesul tehnologic utilizat de Carrefour pentru fabricarea pâinii, având posibilitatea de a-şi realiza propria pâine personalizată. Copiii au avut ocazia să înveţe de la specialiştii Carrefour câteva mici secrete ale fabricării pâinii, dar au avut şi posibilitatea să orneze în propriul stil torturi, mini-tarte şi mini-eclere. Activitatea s-a încheiat spre bucuria copiilor cu degustarea produselor preparate şi cu premierea lor cu diplome de "Mic Brutar" şi dulciuri.

Tot în cadrul aceleaşi acţiunii copiii cu vârste cuprinse între 6 şi 10 ani au învăţat timp de 1 ora mişcările unui refren la moda, GANGNAM STYLE, sub indrumarea  profesoarei Alexandra Irimesei.

Apoi, copii au fost invitaţi să urmărească un film de animaţie cu cele mai îndrăgite personaje de desene, dublat în limba română. Proiecţia este parte a proiectului “Weekend-uri cu filme gratuite la Shopping City Suceava”, ce se desfăşoară, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 11:00. Sala City Gallery este dotată cu un ecran mare şi cu o capacitate de peste 100 de locuri. Intrarea este liberă atât pentru adulţi cât şi pentru cei mici.

Sâmbătă 6 aprilie ora 11:00 şi duminica 7 aprilie, ora 11:00, cei mici vor putea urmări filmul “Alice in ţara minunilor.”

Aceste activităţi au inaugurat săptămâna “Şcoala Altfel - Să ştii mai multe, să fii mai bun”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Micii brutari la Carrefour”.
 Vizualizări articol: 1457 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Micii brutari la Carrefour”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei