Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 75 (5282)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Deficiențe

Avertismente pentru administratorii a 31 de săli de sport

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Administratorii a 31 de săli de sport din județ au primit avertismente din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucovina pentru deficiențele pe linie de apărare împotriva incendiilor. Sancțiunile au fost aplicate în urma verificărilor efectuate de o comisie mixtă de control, constituită prin ordin al prefectului Florin Sinescu.

Comisia a verificat 56 de săli de sport din 31 de localități ale județului, în scopul asigurării siguranței spectatorilor, jucătorilor, arbitrilor, oficialilor și a forțelor de ordine. Au primit avertismente administratorii a șapte săli de sport din municipiul Suceava, a trei săli de sport din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a cinci săli de sport din Rădăuți, două din Fălticeni, două din Vatra Dornei și administratorii sălilor de sport din Broşteni, Dolhasca, Gura Humorului, Solca, Vicovu de Sus, Marginea, Mănăstirea Humorului, Moldoviţa, Păltinoasa, Pârteştii de Jos, Todireşti și Vicovu de Jos.

La aceste săli de sport nu este asigurată dotarea tehnică pentru apărarea împotriva incendiilor, nu sunt asigurate condiţiile de evacuare în cazul situaţiilor de urgenţă, iluminat de siguranţă, uşi de evacuare, căi de acces, nu sunt întocmite documentaţiile pentru apărarea contra incendiilor şi evacuare, iar instalaţiile electrice din vestiare sunt deteriorate sau nefuncţionale. Comisia a constatat și alte deficiențe la celelalte săli de sport, precum existența avariilor structurale, lipsa cărţii tehnice a construcţiei, inexistența jurnalului evenimentelor construcţiei ţinut la zi, neîntocmirea rapoartelor privind urmărirea curentă/specială a construcţiei, neasigurarea fluxului la intrare-ieșire.

În timpul controlului comisia a stabilit o serie de măsuri pe care administratorii sălilor de sport vor trebui să le pună în practică în perioada imediat următoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Avertismente pentru administratorii a 31 de săli de sport.
 Vizualizări articol: 1118 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Avertismente pentru administratorii a 31 de săli de sport5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei