Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 75 (5282)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsură

CJ ar putea dota Spitalul Județean cu un laborator pentru identificarea substanțelor stupefiante

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Consiliul Județean ar putea dota Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava în perioada imediat următoare cu un laborator de analize în vederea identificării substanțelor stupefiante. Anunțul a fost făcut de vicepreședintele Consiliului Județean Alexandru Rădulescu, în urma unei dezbateri pe tema prevenirii consumului de droguri organizate la sediul instituției de Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog, dezbatere la care au participat reprezentanți ai CJ, ai Prefecturii, ai Inspectoratului Școlar, ai Inspectoratului Județean de Poliție, ai Jandarmeriei și Avocatul Poporului. „Avem o problemă cu consumul de droguri. Dacă Suceava a fost o zonă de consum redus, acum e o zonă de tranzit, de trafic și de consum la scară mai largă”, a declarat Rădulescu.

El a arătat că în urma discuțiilor s-a căzut de acord asupra necesității îmbunătățirii legislației existente, în acest sens urmând a fi solicitați parlamentarii suceveni. ”Cei prezenți la dezbatere au semnalat faptul că încă există un vid legislativ în domeniu, drept pentru care vom interveni pe lângă parlamentarii noștri pentru a aduce îmbunătățiri legilor existente. Spre exemplu, în lege consumul de etnobotanice nu este considerat o infracțiune gravă, ceea ce nu este normal, pentru că s-a văzut ce ravagii face consumul acestor substanțe”, a spus vicepreședintele Consiliului Județean.

Rădulescu a adăugat că s-a convenit, de asemenea, ca Poliția Rutieră să se doteze cu kit-uri pentru depistarea șoferilor care au consumat droguri. El a mai spus că grupul țintă în noua strategie antidrog îl vor reprezenta părinții, urmând ca accentul să fie pus pe educarea acestora.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CJ ar putea dota Spitalul Județean cu un laborator pentru identificarea substanțelor stupefiante.
 Vizualizări articol: 1071 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
CJ ar putea dota Spitalul Județean cu un laborator pentru identificarea substanțelor stupefiante5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Megainaugurare la spitalul humorean trimis de
( 1 apr 2013, 11:09:47
Ce surpriză mi-a fost dat să văd aseară la Latrina 3. Inchizitorul șef al națiunii, acest Torquemada spilcuit pe la școala adventistă de la Cluj pe numele lui Gâdea Mihai (un nume foarte potrivit pentru funcția de inchizitor) a avut tupeul să se ia de primul secretar al județului nostru. Camarero Cătălin Nechifor, împreună cu prefectul Sinescu, deputatul Beșianu și încă un deputat USL, au fost la Gura Humorului pentru o megainaugurare a unui lift de 17 persoane de la spitalul orășenesc. Bineînțeles că de la un eveniment atât de grandios nu putea lipsi un sobor de preoți care a sfințit liftul care, mare atenție, "merge și în sus și în jos". Totul în prezența edilului Marius Ursaciuc (încă un mandat și mă duc). Păcat că a fost mare înghesuială să se taie panglica. Cam greu să încapă un ditamai prim-secretar obez (și nebărbierit, ca deobicei dealtfel), un primar și doi deputați pe o lugime de 1,5 metri, cât măsoară intrarea în lift. Deci gâdele națiunii i-a umplut de ridicol pe liderii USL ai județului.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei