Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 73 (5280)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Validări

Consiliul Local Rădăuţi funcţionează, de ieri, în formulă completă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Consiliul Local Rădăuţi funcţionează, de ieri după-amiază, în formulă completă, după ce deliberativul local a avizat pozitiv câteva proiecte de hotărâre cu privire la validarea unor noi consilieri. Mai precis, ieri au fost validaţi trei noi consilieri USL - Simion Sticleţ, Vasile Alupoaie, Mihai Gavril, cât şi un nou consilier PDL – Horia Mircea Vasilescu. Dacă noul consilier de la Partidul Democrat Liberal îl înlocuiește pe demisionarul Constantin Grigoraş, cei trei consilieri USL validaţi ieri ocupă, după circa şase luni, locurile deţinute anterior de colegi de partid care au devenit parlamentari sau consilieri judeţeni, după alegerile de anul trecut.

Trebuie precizat că la începutul anului în curs, primarul Aurel Olărean şi secretarul Primăriei Rădăuţi, Haralambie Hirghiligiu, au fost chemaţi în judecată după ce au fost acuzaţi că nu au întreprins demersurile necesare pentru validarea celor trei consilieri din partea USL. După câteva termene de judecată, procesul s-a încheiat, iar magistraţii au decis că plângerea celor de la USL este îndreptăţită şi au dat următoarea soluţie: „Obligă pârâtul Primarul municipiului Rădăuţi să iniţieze un proiect de hotărâre privind constatarea încetării mandatului de consilier local al domnului Nistor Tătar înscris pe listele USL la alegerile locale din 10.06.2012 pentru Consiliul Local Rădăuţi şi declararea ca vacant a postului de consilier local deţinut de acesta. Obligă pârâtul Consiliul Local Rădăuţi să adopte o hotărâre de validare a mandatelor de consilieri locali pe locurile rămase vacante a următorilor supleanţi înscrişi pe listele USL la alegerile locale din 10.06.2012, respectiv Alupoaie Vasile, Mihai Gavril şi Sticleţ Simion”.

Cei trei noi consilieri USL -  Simion Sticleţ, 62 de ani, pensionar militar, Vasile Alupoaie, 54 de ani, referent de specialitate la Grupa de nevăzători Rădăuţi, Mihai Gavril, 63 de ani, om de afaceri, şi-au intrat în „pâine”, şi alături de noul coleg de la PDL, Horia Mircea Vasilescu -  60 de ani, inginer pensionar, au reîntregit Consiliul Local Rădăuţi, care de ieri funcţionează în formulă completă, adică 19 consilieri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consiliul Local Rădăuţi funcţionează, de ieri, în formulă completă.
 Vizualizări articol: 1264 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Consiliul Local Rădăuţi funcţionează, de ieri, în formulă completă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Va fi sau nu va fi ! trimis de
(29 mar 2013, 12:59:20
Dupa o perioada relativ scurta a fost liniste in consiliul local . Acum dupa ce s-a reintregit consiliul si a venit un vechi nemultumit probabil va reincepe circul . Va spun sincer ca am un gust amar sa asist la galceava din consiliul local cu primarul . Chiar sunt consilieri atat de refractari la parerile si doleantele alegatorilor . Daca se pretind ca sunt oameni cu o cultura bogata si educatie adecvata ,atunci sa o aplice in vazul tuturor radautenilor . Jignirile se manifesta atunci cand esti frustrat si nu ai educatia necesara pentru a-ti reprima pornirile primatelor .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei