Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 73 (5280)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Constantin:Scandalurile din industria alimentară, "un mare câştig";se vorbeşte zilnic de agricultură

 

Scandalurile recente din industria alimentară sunt "un mare câştig", pentru că astfel pe canalele de ştiri a ajuns să se vorbească zilnic despre agricultură, problemele din domeniu şi calitatea hranei, a declarat joi ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

"De la începutul anului traversăm mai multe scandaluri naţionale şi internaţionale, pornind de la scandalul cărnii de cal până la laptele infestat cu aflatoxină. Am învăţat foarte multe lucruri pe care încercăm să le corectăm. Am mai învăţat că orice lucru rău se poate transforma într-un lucru bun", a spus ministrul la un seminar pe teme de specialitate.

Afirmaţiile lui Constantin sunt făcute în contextul în care patronatele au anunţat scăderea vânzărilor de carne de vacă pe piaţa internă cu 10% şi reducerea până aproape de zero a exporturilor de carne de vacă şi cal. Totodată, producătorii de lapte susţin că scandalurile din ultima perioadă le-au provocat pierderi de zeci de milioane de euro şi scăderea vânzărilor cu peste 40%.

"Faptul că astăzi vorbim de agricultură, faptul că în fiecare zi pe canalele de ştiri, care până acum erau bombardate numai de ştiri politice, astăzi se vorbeşte foarte mult despre agricultură, despre problemele pe care le are agricultura, despre calitatea vieţii, despre calitatea hranei pe care o consumăm în fiecare zi, cred eu că sunt un mare câştig pe care l-am avut în această perioadă", a apreciat ministrul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Constantin:Scandalurile din industria alimentară, "un mare câştig";se vorbeşte zilnic de agricultură.
 Vizualizări articol: 7958 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Constantin:Scandalurile din industria alimentară, "un mare câştig";se vorbeşte zilnic de agricultură0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei