Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 73 (5280)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


O bandă desenată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cea mai nimerită cronică la meciul cu Olanda ar fi putut s-o facă un domn care se afirmă pe blogurile Adevărul şi care este recomandat ca fiind critic de benzi desenate! Între cei care au început partida nu s-au regăsit marcatorii din Ungaria, iar pentru Maxim şi Rusescu a fost şi mai rău, n-au prins nici măcar un minuţel contra olandezilor. Autosabotajul lui Piţurcă s-a apropiat de perfecţiune când, scuzaţi exprimarea, l-a aruncat pe Mutu în luptă... La 0-3, când totul era bătut în cuie, de ce să nu oferi şansa unuia mai crud de a creşte în experienţă, că nu-i de colea să joci 20 de minute împotriva naţionalei Olandei?! Îţi dă mai multă încredere pentru viitor, te simţi mai de-al lor data viitoare când dai peste alţi jucători de top. Dar uite că Maxim a fost pedepsit pentru insistenţa de la Budapesta, Keşeru a fost plimbat degeaba, până şi Rusescu a fost lăsat definitiv la umbra lui Stancu! Sigur, nu-i vina lui, nu putea să se ceară singur afară. Acest Piţurcă a făcut lucruri lipsite până şi de acea logică inversă care-l caracteriza. Când l-a băgat pe Chipciu contra ungurilor l-a întrebat unde preferă să joace, în timp ce lui Mutu nu i-a dat nici măcar o indicaţie la Amsterdam, nu i-a spus nimic-nimic! Ca să fac haz de necaz, s-o fi gândit că ştie Mutu care-i misiunea sa, una mult mai uşoară la 0-3: golul cu care i-ar fi luat faţa lui Hagi! Oricum, Piţurcă ne-a băgat în cofă cu tactica sa impecabilă la acel 1-1 dintre Ungaria şi Turcia. Bravo, domnu’Piţi, nu contează să câştigi tu, contează să piardă ăilalţi.

Aud că Grădinescu a avut abordarea corectă după această dublă, punându-i în ecuaţie şi pe Naşu şi Corleone, acesta din urmă dându-se de ceva vreme contestatar al lui Piţurcă (un alt mare contestatar îşi înghiţea vorbele pentru că Piţurcă urmează să fie audiat în cazul „Valiza”). Din păcate nu prind Dolce pentru a-l auzi pe Grădinescu, m-am mulţumit cu comentariul teveriştilor, care la Budapesta m-au informat că se joacă fără spectatori din cauza manifestărilor antisemite şi anti...rasiste!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O bandă desenată.
 Vizualizări articol: 3571 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O bandă desenată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei