Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 37 (5244)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Distracţie

Al doilea weekend al Serbărilor Zăpezii, la Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Ultimul weekend al Serbărilor Zăpezii din acest an va aduce multă distracţie pe pârtiile din Vatra Dornei, dar şi în jurul scenei amplasate în parcul staţiunii, în spatele Cazinoului, în imediata apropiere a Izvorului “Sentinela”.

Sâmbătă şi duminică, Primăria Vatra Dornei, împreună cu Vodafone şi UPC România, organizează, pe pârtia Veveriţa, pe lângă competiţiile de schi, şi alte concursuri, printre care se numără cele de construit oameni de zăpadă, alergatul pe echipe în saci, bătutul cuielor cu buşteanul, aruncatul bulgărilor la ţintă.

Pe lângă premiile oferite, constând în cartele telefonice Vodafone, câştigătorii locurilor I la cele patru categorii ale concursului de schi organizat duminică, 17 februarie, începând cu ora 11.00, vor primi din partea UPC ochelari cu bluetooth Buhel şi accesorii pentru schi, iar câştigătorii la celelalte concursuri vor primi termosuri, fulare, căni şi multe alte premii, aşa cum am aflat de la Ştefan Stanciu, manager regional comunicare UPC România. Înscrierile la concursurile organizate pe pârtia Veveriţa se fac la hot spot-ul UPC de la Salvamont.

Şi pe scena de lângă Izvorul “Sentinela” vor fi organizate concursuri de karaoke şi de dans, premiile fiind oferite de câţiva agenţi economici din Vatra Dornei.

Cei care ajung în centrul oraşului Vatra Dornei, dar şi pe pârtiile Veveriţa şi Parc, vor beneficia gratuit, până pe 17 februarie, de cel mai rapid internet din România, Fiber Power, oferit gratuit de UPC.

Primul spectacol din al doilea weekend al serbărilor va începe mâine, la ora 19.00, cu dornenii din trupa Nord Nord-Est, de la Clubul Copiilor Vatra Dornei, urmaţi de trupele Mayary Project şi Alb Negru. Înainte de focul de artificii pe scenă va urca Connect-R. Duminică, 17 februarie, începând cu ora 15.00, pe scenă vor urca Ansamblul „Cetina Călimaniului” din Şaru Dornei, Pamfil Roată, Ansamblu Folcloric “Oberig” din Zaftavna - Regiunea Cernăuţi, Călin Brăteanu, Margareta Clipa, Ansamblul „Junii Mureşului”, Angelica Flutur, Ansamblul Folcloric „Ciprian Porumbescu” şi Tinu Vereşezan.

Primarul municipiului Vatra Dornei, Ilie Boancheş, ne-a declarat: “Au fost mii de turişti care au venit la Dorna în primul weekend pentru a participa la Serbările Zăpezii. Doresc ca cei care vor să ajungă în acest weekend la Vatra Dornei să nu se mai teamă de vreun cod galben. Îi invit pe toţi cei din Bucovina, Moldova, din Ţara Românească şi din Ardeal să vină la Vatra Dornei pentru că se anunţă cod roşu de distracţie atât pe pârtii, cât şi la concerte”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Al doilea weekend al Serbărilor Zăpezii, la Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 1558 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Al doilea weekend al Serbărilor Zăpezii, la Vatra Dornei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei