Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 37 (5244)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comisarul-şef Ioan Nicuşor Todiruţ, anchetat de DNA într-un dosar de corupţie, este cercetat disciplinar şi de IGPR

 

Şeful IPJ Călăraşi, comisarul-şef Ioan Nicuşor Todiruţ, este cercetat după ce, la începutul lunii ianuarie, inspectoratul condus de acesta a făcut obiectul unui control tematic, el fiind cercetat, totodată, şi de procurorii DNA, într-un dosar de corupţie, informează surse din Poliţie.

Conform surselor citate, şeful IPJ Călăraşi este cercetat prealabil după ce, miercuri, o comisie formată din ofiţeri ai Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) l-a acuzat pe Ioan Nicuşor Todiruţ de management defectuos.

Controlul la IPJ Călăraşi a fost dispus, la începutul lunii ianuarie, de şeful Poliţiei Române, chestorul-şef Petre Tobă.

Comisarul-şef Ioan Nicuşor Todiruţ este fost şef al IPJ Suceava şi a fost transferat la Călăraşi după ce, în anul 2006, a fost acuzat că ar fi plătit pentru sediul Poliţiei Municipale Suceava de trei ori peste preţul pieţei.

În această afacere ar fi fost implicat şi naşul de căsătorie al lui Todiruţ, şeful de atunci al Serviciului Logistic, Alexa Teodorovici, pe care şeful IPJ Suceava îl transferase în subordinea lui din structurile Jandarmeriei.

La vremea respectivă, susţin sursele citate, a existat un control dispus de la Bucureşti, însă, pentru că şi procurorii DNA au declanşat o anchetă, verificările disciplinare au fost blocate, potrivit legii.

Pentru ca cercetările procurorilor anticorupţie să se poată desfăşura în linişte, Ioan Nicuţor Todiruţ a fost trimis şef la IPJ Călăraşi.

Surse din cadrul Poliţiei Române au declarat, pentru MEDIAFAX, că, la începutul acestei luni, Todiruţ a încercat să se întoarcă la conducerea IPJ Suceava, însă demersul său a fost blocat de şeful Poliţiei Române, chestorul şef Petre Tobă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comisarul-şef Ioan Nicuşor Todiruţ, anchetat de DNA într-un dosar de corupţie, este cercetat disciplinar şi de IGPR.
 Vizualizări articol: 1685 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 4 voturi
Comisarul-şef Ioan Nicuşor Todiruţ, anchetat de DNA într-un dosar de corupţie, este cercetat disciplinar şi de IGPR4.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Suveica vesela trimis de
(15 feb 2013, 11:36:58
E vorba de sifonarea banului public care se face prin metoda suveica.Aceasta modalitate de lucru se practica de 22 de ani(ca de aia nu avem bani la buget pentru nimiclaughing.Din caldarea banilor publici se scoate suma de 119 miliarde lei.Se cumpara o cladire (a SC Zimbrul ca sediu pentru Politie) care initial fusese evaluata la 25 miliarde(hai sa zicem ca ea costa 40 miliarde cum a evaluat BCR).Se vireaza banii in contul firmei lui Bujoreanu.Acesta isi opreste 40 miliarde(cat face cladirea)apoi isi mai opreste un comision de baiat simpatic(sa zicem 10 miliarde)apoi restul sumei o da inapoi la cumparator(cum reuseste sa faca actele dracu stie).
Deci se returneaza inapoi suma de 69 miliarde lei(1.725.000 euro)Cui se returneaza????Dracu stielaughing
2.   Suveica vesela trimis de
(15 feb 2013, 11:40:20
Metoda suveica a aplicat-o si George Copos cu sediile Loteriei nationale.De asemenea s-a aplicat si cu sediile Casei de pensii din toata tara(inclusiv Suceava).De asemenea cred ca s-a aplicat in multe din operatiunile de cumparare facute de stat(Imobiliare,achizitii,etc )platindu-se orice de patru ori cat face si 3/4 intorcandu-se unde trebuie.
3.   Raportul de aur trimis de
(15 feb 2013, 11:43:55
Secțiunea de aur (numită uneori și Raportul de aur, Proporția de aur, Numărul de aur) este fi = 1,618033.Secțiunea divină este omniprezentă în proporțiile corpului uman si reprezinta raportul dintre:
lungimea și lățimea feței
distanța dintre buze și linia unde sprâncenele se întâlnesc, și lungimea nasului
lungimea gurii și lățimea nasului
distanța dintre pupile și distanța dintre sprâncene
In lumea politica proportia de aur este de 3 / 4 adica 0,75
4.   NIET KULTURA trimis de
(15 feb 2013, 13:45:53
IN 2006,IPJ AVEA BANI GARLA,DEOARECE A MAI SPRIJINIT FINANCIAR[!] SI APARITIA UNOR VOLUME DE POEZII,ALE RECUNOSCUTUI POET ZONAL[AXA C-LUNG-IZV.SUCEVEI]DAN RELU CORUT,SI PE COPERTA MAI APARE SI UNA' LIDANA,2006.
RECENZIA ASIGURATA DE CICA,PROZATOR DECEBAL ALEXANDRU SEUL,NOI IL STIM DE COLABORATOR LA PRESA LOCALA DIN GUBERNA.
INTERESANT CAP VII-FRANTZUZISME,DESPRE ,,DE DIEU'',''L'HOSPICE DU CIEL'',LA SEULE VUE D'UNE FLEUR''SI CATE DE ASTEA.MUSAI TRE' SA STII FRANTZUZA.
SE NASTE FIRESC INTREBAREA:IN SPATELE ACESTEI AFACERI,OARE NU ZACE UN KESTOREAC CU BARBA SI CU FRATE PADURAR?CEAUSEASCA DE ACEEA NU PREA FACEA BAIE,AVEA CINE SA O ,,PUTZUIASCA''CAT A TRAIT.DUPA CARE.......PAUZA.
5.   COMPLETARE trimis de
(15 feb 2013, 13:48:14
UN VOLUM SE NUMESTE,,LACRIMI CRISTALINE'',ACUM POATE SA APARA SI VOLUMUL
,,LACRIMI AMARE''-DUPA FUNCTII,BINEINTELES!
6.   Tsunami trimis de
(15 feb 2013, 17:23:45
A venit valul şi te-a luat asa cum ai luat si tu cu aroganta ta pe altii pe nedrept.Ţine minte cum te zbăteai înainte de a ajunge la conducerea inspectoratului că fostul şef de inspectorat pe care l-ai schimbat ar fi fost corupt, gata pornit să faci tu legea că erai tu cel mai "CURAT" poliţist. ROATA SE ÎNTOARCE;)
7.   Tudi trimis de
(15 feb 2013, 17:48:16
Si dute si dute draga Tudi,dupa tine vor mai pleca multi. Vine curatenia si dezinfectia de primavara,dupa zapada ce alba si curata, gerurile din ianuarie paraziti trebuie sa plece de pe scaunele calde si pufoase din birourile politiei .
Numai cine merita si cei capabili de functi sa ramana in staful conducerii nu toate gunoaiele si toti corupti .
8.   PRAF IN OCHI trimis de
(15 feb 2013, 18:03:54
Cat e Flutur TARE si dosarul MOARE....Daca mai ramanea Baisanu in gratiile partidului,poate o incurca Todi...Acum a jurat nenea TODI credinta vesnica aliantei de guvernamant si iese o laie din toate speculatiile din presa. E praf in ochi aruncat prostimii care crede asa ceva.Credeti ca sta Flutur cu mainile in sold si se uita cum cad ai lui?O sa vrea sa se ajunga si la el?Abureala ! O clasa politica de corupti care se acopera unul pe celalalt cand e ceva de furat.Si daca s-a umflat pretul la cladirea municipiului-s-a umflat cu ACTE IN REGULA...Asta e.... daca Todi a vrut sa vina cu forta inapoi la Suceava......Trage Todi.....(fapta nu exista....iti zic eu...)
9.   Tudi trimis de
(15 feb 2013, 18:04:20
Saracul Tudi, te-a lasat nenea Flutur ? Nu stiai ca portocaliu se poate inrosi asa vreodata . Tare teau mai laudat presa de culoarea ta, mare erou teau facut pe la Calarasi,debea asteptai sa te intorci la Suceava acum la inceputul luni sa faci curatenie pe aici, dar ai uitat ca inainte au facut alti curatenie , cei de la Bucuresti,si teau maturat si pe tine. Sincer i-mi pare rau de tine,dar totusi exista Dumnezeu care face dreptate si vegheaza pe cei nevoiasi si cei corupti. Dumnezeu stie cand sa tranteasca pe toti cinstitii si corectii din politie.
Chiar ma bucur ca se face dreptate, tarziu dar sigur .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei