Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 37 (5244)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Controale

Prefectul a cerut verificarea condiţiilor de siguranţă de pe stadioane şi din sălile de sport

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, a dispus începerea verificării tuturor stadioanelor şi a sălilor de sport din judeţ. Sinescu a semnat un ordin de prefect prin care au fost constituite două echipe mixte de control formate din reprezentanţi ai Prefecturii, Inspectoratului de Stat în Construcţii,  Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina”, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava care vor verifica starea tehnică a stadioanelor şi sălilor de sport din judeţ. Prefectul a spus că reprezentanţii acestor instituţii vor verifica dacă la stadioanele şi sălile de sport din judeţul Suceava este asigurată siguranţa spectatorilor, jucătorilor, arbitrilor, oficialilor sau forţelor de ordine, pe parcursul desfăşurării activităţilor sportive de orice fel.

Sinescu a arătat că cele două comisii de control vor controla 43 stadioane şi 51 săli de sport situate în 53 localităţi din judeţ. Verificările vor avea loc în perioada 18 - 22 februarie 2013, comisiile de control urmând să verifice dacă sunt îndeplinite măsurile de apărare împotriva incendiilor, starea construcţiilor, dar şi dacă sunt respectate măsurile pentru asigurarea ordinii şi siguranţei persoanelor prezente în interiorul stadioanelor şi a sălilor de sport.

„Am luat această hotărâre deoarece tot ce înseamnă manifestări sportive, zilele localităţilor, reprezintă provocări pentru securitatea şi siguranţa participanţilor, iar stadioanele sportive sunt primele pe listă.

Protejarea vieţii cetăţenilor este prioritatea noastră, iar pentru aceasta, locuri în care sute de oameni se adună în mod regulat, gen stadioane şi săli de sport, trebuie să îndeplinească criterii foarte stricte de securitate şi siguranţă”, a spus Florin Sinescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectul a cerut verificarea condiţiilor de siguranţă de pe stadioane şi din sălile de sport.
 Vizualizări articol: 2767 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Prefectul a cerut verificarea condiţiilor de siguranţă de pe stadioane şi din sălile de sport5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   A inceput bine trimis de
(16 feb 2013, 03:51:42
Se vede ca avem prefect,este prezent unde este nevoie,ma tem ca la Radauti cu marinarul imbuibat Oly nu va pute face nimic, are prea multi bani si pile sus va face tot posibilul sa iasa cu obraz curat, cu toate ca are obrazul foarte murdar!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei