Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 36 (5243)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

 

Perioada 14 – 20 februarie

Târgul de Nunţi Bucovina, la Shopping City

Evenimentul se desfăşoară în perioada 14-17 februarie şi poate fi vizitat zilnic între orele 9.00 şi 21.00. Zeci de companii specializate în organizarea de nunţi şi evenimente festive, de la agenţii full service, bijuterii, expozanţi din domeniul vestimentar sau al serviciilor de entertainment, saloane de înfrumuseţare, şi până la florării, vor fi prezente la Shopping City. „Shopping City Suceava şi Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, prin Târgul de Nunţi Bucovina, ediţia a VI-a, îţi vin în ajutor prezentându-ţi tot ce ai nevoie pentru o nuntă ca în poveşti”, precizează reprezentanţii Shopping City. Pe 17 februarie, începând cu ora 17:00, distracţia continuă cu o prezentare de rochii de mireasă, costume de mire, rochii de ocazie, concursuri cu premii şi cu concertul Antoniei.

 

„Câştigă-ţi dragostea”, la Shopping City

Sucevenii sunt invitaţi să participe la campania „Câştigă-ţi dragostea”, având astfel prilejul să câştige un set de verighete în valoare de 2.500 de lei. Totodată, zilnic pot fi câştigate bijuterii din aur şi argint sub forma unui voucher de 250 de lei oferit de magazinul Splend`or. Pentru a participa la tombolă, doritorii trebuie să facă cumpărături de minim 100 de lei, în perioada 4-17 februarie, din magazinele din Shopping City Suceava.

 

Expoziţie, la Iulius Mall

Până pe 28 februarie, cei pasionaţi de arta fotografică pot admira lucrări inedite la etajul Iulius Mall. Revista „Jupânu'”, în colaborare cu Centrul Cultural Bucovina şi Alianţa „Pro Bucovina”, a organizat expoziţia foto-grafică „Jupânu’ pune punctul pe (e)i!”. Puteţi admira aproximativ 100 de imagini fotografice realizate de fotojurnalista Oana Şlemco şi desene satirice semnate de caricaturistul Mihai Pînzaru.

 

Lecţii gratuite de dans, la Iulius Mall

În fiecare luni, miercuri şi vineri, prichindeii pot lua lecţii gratuite de dans la Iulius Mall Suceava. Începând cu ora 18.00, în sala Boomdance, de la etajul mall-ului, cei mici vor fi iniţiaţi pe ritmuri de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot.

 

Joi, 14 februarie

Ioan Gyuri Pascu, concert la Aquarius

De la ora 21:00, Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers vor susţine un concert la Aquarius - Câmpulung Moldovenesc. Intrarea este 30 de lei. Rezervări la telefon 0330 110 005.

 

Seară magică, la Padrino

LaPadrino se anunţă o seară cu adevărat magică, în care sentimentele se vor contopi cu ritmurile perfecte, într-un cadru intim şi călduros. Şampanie şi shot-uri din partea casei, pentru toţi îndrăgostiţii. În plus, reducere 15%, după ora 24:00. Rezervări la  0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

„Decoraţiuni în piatră”, la Muzeul de Ştiinţele Naturii

Muzeul de Ştiinţele Naturii din municipiul Suceava prezintă, în intervalul 14 februarie - 10 martie, expoziţia cu genericul „Decoraţiuni în piatră”. Expoziţia, care se deschide la ora 12.00, prezintă publicului circa 70 de piese din patrimoniul muzeului, obiecte decorative realizate din roci şi minerale naturale (vase ornamentale, sfeşnice, casete, diverse figurine...), precum şi un bogat material documentar cu informaţii despre varietăţile, calităţile şi modul de prelucrare a pietrelor semipreţioase din care sunt realizate exponatele. Totodată, de la standul muzeului vor putea fi achiziţionate eşantioane de colecţie, podoabe şi diverse obiecte ornamentale realizate din cristale şi minerale naturale.

 

Concert Alex Velea, la Iulius Mall

Parterul mall-ului va găzdui o ediţie specială de Valentine’s Day a Târgului de Handmade. Clienţii Iulius Mall vor putea alege cadouri unice pentru persoana iubită, artiştii locali prezentând o diversitate de bijuterii, ornamente şi accesorii lucrate manual. Distracţia va defini atmosfera din Iulius Mall. Între orele 14.00 şi 20.00, Iulius Mall îi aşteaptă pe tinerii îndrăgostiţi să participe la o serie de concursuri trăznite. Cele mai hotărâte perechi îşi vor uni destinele prin căsătorii pentru o zi, însă doar după ce trec de maratonul care să demonstreze trăinicia sentimentelor. Perechile participante vor putea spune „DA” după ce au parcurs cele cinci probe: a sărutului, a rezistenţei, a soacrei, a primului dans şi a bebeluşului. Cei care nu au găsit cadoul perfect pentru persoana dragă se vor inspira din prezentările noilor colecţii ale brandurilor din Iulius Mall. Pentru ca distracţia să fie completă, invitatul special al serii este Alex Velea.

 

Campania „Dragostea se citeşte pe buze”, la final

La Iulius Mall va fi desemnat marele câştigător al campaniei „Dragostea se citeşte pe buze”, care va pleca alături de persoana iubită într-un sejur de vis, pentru două persoane, în Veneţia. Fanii de pe pagina de Facebook a Iulius Mall care decorează o felicitare romantică, pentru a o trimite perechii, intră în concursul „Be my Valentine”. Cea mai votată felicitare va fi premiată cu un weekend la munte.

 

„Valentine`s Day”, la Hollywood

La Hollywood se organizează Valentine`s Day. Te așteptăm cu o atmosferă romantică și multe oferte. „Începând cu ora 16:00, vino cu partenera/partenerul la o cină romantică și primești din partea noastră o sticlă de șampanie. De la ora 23:00 dăm startul la distracție, muzică întreținută de DJ Puff. Cel mai petrecăreț cuplu, cu o rezervare de minim şase persoane, primește o sticlă de vodcă”, anunţă organizatorii.

Rezervări: 0755 571 749

 

Căsătorii de probă, la Shopping City

„Spuneţi-vă <DA!>,de ziua îndrăgostiţilor, într-un cadru de poveste, alături de Cupidon, care va oficia căsătorii de probă”, anunţă reprezentanţii Shopping City Suceava.

 

Vineri, 15 februarie

Trupa de teatru „Fabulinus” se pregăteşte pentru o nouă reprezentaţie

Trupa de teatru „Fabulinus” a Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava vine din nou în faţa publicului cu spectacolul "Ţara Orbilor", o adaptare a piesei de teatru „Ţara lui Gufi” a celebrului dramaturg Matei Vişniec. Spectacolul va începe la ora 18.00. Evenimentul este organizat în colaborare cu Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoşani. Regia, scenografia şi coloana sonoră sunt semnate de Ion Sapdaru.

Biletele se pot cumpăra de la Observatorul Astronomic al USV, Str. Universităţii 13, prețul unui bilet fiind de 10 lei. Relaţii se pot obţine la telefon: 0749 309 691 sau 0749 451 589.

 

Sport

Handbal, Divizia A, sala LPS, ora 16.00

CS Universitatea II Suceava – Steaua București

 

Trupa Sarmalele Reci, concert extraordinar în Talcioc Cultural

Trupa Sarmalele Reci va concerta, de la ora 22:00, pe scena amenajată în clubul La Fierărie – Talcioc Cultural. Concertul este primul din seria evenimentelor care celebrează 20 de ani de muzică Sarmalele Reci. Prețul unui bilet de intrare este de 20 de lei, indiferent de locul în sală. După cum ne-au spus organizatorii, va fi un bun prilej pentru iubitorii muzicii de calitate din Suceava de a se reîntâlni cu una dintre cele mai apreciate trupe rock din ţară, de a asculta și fredona piese care au scris istorie. Prețul unui bilet de intrare este de 20 de lei, indiferent de locul în sală.

 

Petrecere Hollywood

„Continuăm șirul dragostei alături de Echipa Erasmus. Special pentru voi, shot-ul de tequilla are amețitorul preț de numai 3 lei toată noaptea”, anunţă organizatorii.

Rezervări: 0755 571 749

 

Concert live pe ritmuri latine

„Începând cu ora 22:30, te invităm să te distrezi la Restaurant Padrino, pe ritmuri latino, alături de trupa Los Anonimos. Nu rata un superconcert live”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Sâmbătă, 16 februarie

Sport

Handbal, optimile Challenge Cup, sala LPS, ora 17.00

CS Universitatea Suceava - SPE Strovolos (Cipru)

 

Ateliere de creaţie pentru copii

Pentru dezvoltarea imaginaţiei, de la ora 12.00, la Kidsland, în Iulius Mall, copiii vor participa la ateliere de creaţie, iar duminică, de la aceeaşi oră, în zona foodcourt, copiii sunt aşteptaţi la spectacolul animat, oferit de Teatrul de Păpuşi „Puppet”.

 

Urban Party, la Hollywood

„Cea mai tare petrecere a anului! Muzica întreținută de DJ Puff și superatmosferă organizată de echipa Hollywood. Rezervările de minim şase persoane cu patru fete petrecărețe la masă sunt premiate cu o sticlă de vodcă”, anunţă reprezentanţii restaurantului. Rezervări la 0755 571 749.

 

Petrecere la Offices Club

Offices Club prezintă: The Offices Of Love. Special Guest: Dan Ene. Offices Club is everything you want! RSVP 0735 168 111. www.facebook.com/officesclub

 

Distracţie la Padrino

Dacă e sâmbătă, ne întâlnim la Padrino. Distracţie maximă pe hit-urile mixate de DJ Verony şi DJ Funk. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Duminică, 17 februarie

Sport

Handbal, Divizia A, sala LPS, ora 14.00

CS Universitatea II Suceava – Interhandball București

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1207 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei