Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 36 (5243)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Atenţie, şoferi!

Accidente grave, cu un mort şi numeroşi răniţi, după derapaje pe „sticla” de pe carosabil

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Condiţiile grele de trafic din aceste zile, mai ales la primele ore ale dimineţii, au dus la producerea unor accidente rutiere cu consecinţe grave. Şoferi care nu au realizat la timp că se deplasează pe un carosabil acoperit cu polei au provocat accidente, din păcate pentru unul dintre ei impactul fiind fatal. Poliţiştii rutieri recomandă mai multă prudenţă, iar la accidentele de acest gen stabilesc drept cauză neadaptarea vitezei la condiţiile de drum.

 

Accident foarte grav pe DN 17, la Valea Moldovei, după ce un autoturism s-a izbit într-un tir 

Cel mai grav dintre accidente s-a petrecut ieri dimineaţă, în jurul orei 7.20, pe DN 17, pe raza satului Valea Putnei, comuna Pojorâta. Un autoturism Ford înmatriculat în Maramureş, în care se aflau trei persoane din Borşa, s-a izbit violent de un tir cu remorcă înmatriculat în Polonia.

Conform anchetei poliţiştilor rutieri, Timiş Pricop, în vârstă de 63 de ani, din Borşa, şoferul autoturismului Ford, a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă deosebit de periculoasă, pe un carosabil alunecos şi a intrat pe sens opus, unde s-a lovit de colosul polonez.

 

Şoferul a murit; o fetiţă de zece ani a fost rănită grav

La faţa locului au intervenit pompierii de la Detaşamentul Câmpulung Moldovenesc, cu o autospecială de „Descarcerare”. Şoferul era prins între fiarele maşinii.

Plutonierul major Dan Moroşanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, a declarat: „Şoferul autoturismului era încarcerat între bordul maşinii şi podul pedalier. Victima a fost extrasă cu ajutorul utilajelor din dotare, după care a fost predată unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă”.

Bărbatul a ajuns la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, de unde, din cauza stării grave, a fost transferat la Spitalul Judeţean Suceava.

Conform primelor investigaţii medicale, bărbatul avea o politraumă severă şi un traumatism cranian. La Spitalul Judeţean acesta a intrat în stop cardio-respirator, din păcate fără a mai putea fi salvat. Decesul a fost constatat în jurul orei 11.30.  

În maşină cu acesta se mai aflau un bărbat din Borşa, Dumitru Roman, şi fiica sa în vârstă de zece ani. Cei doi au fost transportaţi şi ei de urgenţă la spital. Fetiţa în vârstă de zece ani a fost şi diagnosticată cu leziuni grave: traumatism cranio-cerebral închis, contuzie coloană cervicală, contuzie toracică şi contuzie antebraţ drept. În cazul lui Dumitru Roman, investigaţiile medicale continuau în cursul zilei de ieri, existând suspiciuni că acesta are o leziune hepatică.  

 

Accident pe strada Gheorghe Doja din Suceava, un adevărat patinoar ieri dimineaţă

Tot ieri dimineaţă, în municipiul Suceava, pe strada Gheorghe Doja, pe un carosabil care pe multe porţiuni era un adevărat patinoar, s-a mai produs un accident rutier.

Conform anchetei poliţiei, un şofer în vârstă de 31 de ani, din Suceava, Bogdan Chirchirin, aflat la volanul unui autoturism Opel Astra, nu s-a asigurat la efectuarea unei depăşiri, a derapat şi a lovit o autoutilitară Fiat condusă din sens opus de Grigore Iacoban, în vârstă de 21 de ani, din Suceava.

În urma impactului au fost răniţi uşor şoferul în vârstă de 31 de ani şi două pasagere din autoutilitară.

 

Încă două accidente zilele trecute

Două accidente în condiţii asemănătoare au avut loc în judeţ şi în noaptea de luni spre marţi, respectiv marţi dimineaţă.

Luni noapte, aproape de miezul nopţii, pe drumul judeţean de pe raza comunei Udeşti,  un şofer în vârstă de 19 ani, din Liteni, a intrat cu viteză neadaptată într-o curbă la dreapta, pe carosabilul acoperit cu zăpadă, pierzând controlul asupra volanului. Autoturismul s-a izbit frontal de stâlpul de beton, şoferul şi un pasager fiind răniţi.

Marţi dimineaţă, în jurul orei 6.20, pe DJ 178C, în afara municipiului Rădăuţi, s-a produs un accident în lanţ în care au fost implicate patru maşini. În acest caz, un prim şofer a acroşat o căruţă lăsată la marginea drumului, ulterior fiind lovit de maşinile din spate. Poliţia a stabilit că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum. În urma accidentului au fost răniţi uşor patru oameni, toţi pasageri într-o Dacie 1310. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accidente grave, cu un mort şi numeroşi răniţi, după derapaje pe „sticla” de pe carosabil.
 Vizualizări articol: 7253 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Accidente grave, cu un mort şi numeroşi răniţi, după derapaje pe „sticla” de pe carosabil5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa ne traiti dom primar trimis de
(14 feb 2013, 12:42:01
ce mai conteaza ca oamenii isi rup picioarele si mainile alunecad pe gheata,daca minunatul primar al sucevei e multumit de cum s-a facut deszapezirea.iti multumesc domnule primar,ai meritat increderea oamenilor.esti cel mai bun
2.   ...sa ne traiasca si politia... trimis de
(14 feb 2013, 16:18:35
dc domnilor politisti nu i luati la rost si pe domnii de la drumuri si poduri care trebuie sa imprastie material antiderapant dc ?mai cascati un pic ochii si nu mai dormiti in masini mai inspectati si carosabilul...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei