Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 36 (5243)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tăcere

Directorul CN „Petru Rareş”, nici o reacţie în cazul colegului care şi-a bătut fosta soţie în stradă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Cazul profesorului de muzică de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” din Suceava, care şi-a agresat fosta soţie în stradă, în plin centrul Sucevei, nu a stârnit nici un fel de reacţii oficiale de la conducerea unităţii de învăţământ. Contactat telefonic, directorul Daniela Dungeanu a refuzat să comenteze în vreun fel gravul incident. Ea nu a precizat dacă comportamentul total inadecvat al cadrului didactic va fi măcar luat în discuţie în consiliul profesoral, sub justificarea că incidentul nu s-a petrecut în incinta sau în zona şcolii.

Ea a spus doar că profesorul Cristian Doboş nu a fost reclamat niciodată la conducerea şcolii pentru violenţă verbală sau fizică în cadrul unităţii de învăţământ. Refuzul acesteia de a comenta cele întâmplate, ea nedorind să delimiteze şcoala în vreun fel de acest incident, pare să fie cel puţin curios, cu atât mai mult cu câte multe voci au susţinut că imaginea Colegiului Naţional „Petru Rareş” a fost „pătată” nejustificat cu acest grav incident petrecut în afara şcolii. Mândri şi vizibili, pe bună dreptate, atunci când au avut rezultate deosebite pe plan şcolar, cei din conducerea şcolii au demonstrat, însă, că nu pot avea o reacţie normală şi într-un astfel de caz foarte neplăcut.

De cealaltă parte, Laura Hacman, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, a precizat că deocamdată nu se pune problema demarării unei anchete interne, tot pentru că incidentul nu are legătură directă cu şcoala.

„Suntem uimiţi şi surprinşi de acest incident, cu atât mai mult cu cât domnul profesor este cunoscut pentru rezultatele sale, pentru implicare în numeroase activităţi, având o reputaţie foarte bună”, a precizat Laura Hacman. 

 

Lovită violent în plină stradă

Reamintim că marţi, în jurul orei 16.00, pe strada Nicolae Bălcescu, în faţa sediului Orange, un bărbat, identificat în persoana lui Cristian Ilie Doboş, în vârstă de 41 de ani, profesor de muzică la Colegiul Naţional „Petru Rareş”, a lovit-o violent pe fosta sa soţie, în vârstă de 33 de ani, după care a tras-o în incinta Casei de Cultură Suceava. La faţa locului au fost chemate poliţia şi o ambulanţă care a preluat-o pe femeie.

Ieri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava a revenit cu precizări suplimentare în acest caz. „Bărbatul a fost sancționat contravențional, conform prevederilor Legii nr. 61/1991 - rep., pentru provocarea de scandal în locuri publice, şi i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând ca în funcție de rezultatul constatării medico-legale să se dispună procedural”, se arată într-un comunicat al poliţiei.

 

Cei doi soţi, în proces pentru pensia alimentară

Cei doi foşti soţi au împreună doi copii. Ambii copii au rămas în întreţinerea profesorului, iar la finele anului trecut Cristian Doboş a deschis un proces la Judecătoria Suceava împotriva soţiei sale, solicitând pensie de întreţinere pentru cei doi copii minori. Procesul a avut un prim termen pe 7 februarie 2013.

Audiat de poliţişti, profesorul a declarat că recunoaşte şi regretă ce a făcut. El a invocat că şi-ar fi pierdut cumpătul şi a spus că soţia sa i-ar fi furat o sumă de bani.

Profesorul de muzică este un cadru didactic cu notorietate în oraş, care a organizat de-a lungul timpului concursuri dedicate tinerelor talente în muzică şi care ţine şi ore de canto particulare în incinta Casei de Cultură Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Directorul CN „Petru Rareş”, nici o reacţie în cazul colegului care şi-a bătut fosta soţie în stradă.
 Vizualizări articol: 3438 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.89/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.9 din 9 voturi
Directorul CN „Petru Rareş”, nici o reacţie în cazul colegului care şi-a bătut fosta soţie în stradă1.959

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(14 feb 2013, 13:07:18
Ca tot e cu muzica,  ☭  ϑ !
1.1  RE: Comentariu trimis de
(14 feb 2013, 15:11:19
Monitoru-le!,...vrei...,,singe
1.2  RE: Comentariu trimis de
(14 feb 2013, 15:14:01
...,,singe" de profesor oropsit!
2.   :) trimis de
(14 feb 2013, 13:10:12
Ca tot e cu muzica, ii recomand piesa de la Bug Mafia - La fel de prost ca tine. Si daca nu o gaseste, poate mai vrea un cd cadou pt. puncte in plus la nota, cunoscatorii stiu.
3.   Aia nu e mama trimis de
(14 feb 2013, 13:42:34
o mama isi tine copii langa ea...e clar ca dak el a castigat custodia, ce scursura si panarama trebuie sa fie aia....o jigodie, care nu i ajungeau banii cu amantul si sa gandit sa mai fure ceva de la fostul sot.bine ia facut profesorul, dar, trebuia mai cu perdea , fara martori, sa i dea pe costum cum trebuie , sa tina minte.
3.1  RE: Aia nu e mama trimis de
(14 feb 2013, 14:10:36
Mda, da, foarte tare. Asa exemplu trebuie sa dea un profesor? Iar madam Dungeanu bate campii. Si ce daca a fost in afara scolii. Adica un profesor poate sa fie mut de beat, sa bata pe cine vrea si sa faca ce vrea in afara scolii? Unde ai invatat madam chestia asta? Un individ cu astfel de comportament deviant nu are ce cauta in invatamant daca nu se poate abtine.
Cam cum a luat un astfel de individ testul psihologic obligatoriu in invatamant? Cum se ia si BAC-ul?
3.2  RE: Aia nu e mama trimis de
(14 feb 2013, 15:25:10
"Fa ce zice popa , nu ce face popa" spune un vechi proverb romanesc . Bre pezevenchiule , bre !!! Adica tu vrei sa-mi explici ca taica-tu nu s-a imbatat niciodata , sau ca ai tai nu s-au certat niciodata . Ce-are s**a cu prefectura ??? Cata vreme la serviciu este model de urmat , ce te f**e grija ce face omul in viata lui particulara ??? Datorita celor ca tine unii ca Gherghe si Maruta "mananca o paine" foarte alba . Ca va f**e grija de ce au divortat Bahmutean de Prigoana , Zavoranu de Pepe , Marin de Banica . Noroc ca s-a inchis 0tv (zerotv) ca de altfel se ajungea la episodul 2499 in cazul "animalei care a renuntat la copii si i-a furat sotului bani din casa" . "Spune-mi ce mananci ca sa-ti spun cine esti" . Daca voi va hraniti cu GUNOAIELE pe care le savurati zilnic la televizor cred c-ar trebui sa trageti singur concluziile despre ADEVARATA VOASTRA VALOARE .winking
Si inca ceva !!! Daca toti sunteti zmei , de ce n-a sarit nimeni sa-i ia apararea ???
4.   Ziaristi - nota 4, stati jos trimis de
(14 feb 2013, 14:52:08
Chiar daca nu va convine voua, justificarea conducerii liceului este corecta. Incidentul nu s-a petrecut in incinta scolii si nu are nici o legatura cu scoala. Vrajeala asta cu mai multe voci care au sustinut ca imaginea liceului a fost patata e numai in cazul vocilor din capul vostru.
In alta ordine de idei, ce reactie a-ti avut cand un reporter de al vostru se batea prin cluburi? Liniste. Asa ca nu mai mancati ca..t ,ganditi inainte sa scrieti si fiti impartiali
5.   Ziaristi -de 2 lei si 30 de bani trimis de
(14 feb 2013, 17:02:19
Cand a fost anul trecut scandalul ala de la liceul Economic, cu profesoara de engleza ,care avea relatii cu un elev de clasa Xl ,elev la respectiva scoala ,ce credeti ca facut directorul respectivei institutii ,nimic ,profa e bine mersi , preda in continuare la amintita institutie si din spusele elevilor e foarte severa , multi raman corigenti .Acolo intradevar trebuia ca institutia respectiva sa ia atitudine .
6.   Obiectivul de SV trimis de
(14 feb 2013, 20:16:44
Astepam de 2 zile articole cu NICUSOR TODIRUT ???????,sa fie adevarat ca are actiuni la Monitorul de Suceava????

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei