Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 36 (5243)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Urmărit internaţional

Sucevean condamnat la 22 de ani de închisoare pentru crimă, arestat în Grecia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un tânăr din comuna Drăgoieşti, dat în urmărire internaţională după ce a fost condamnat la 22 de ani de închisoare pentru o crimă petrecută în primăvara lui 2008 la o discotecă din Măzănăeşti, a fost prins în urmă cu două zile în Grecia.

Respectivul, Cristian Hogea (30 de ani), a fost arestat în zona Aeroportului "Elefterios Venizelos" din Atena, unde lucra fără forme legale. Suceveanul va fi extrădat în România şi va fi trimis la penitenciar, să îşi execute pedeapsa.

Prinderea lui Hogea vine la aproximativ trei săptămâni de la depistarea unui alt inculpat în acest dosar, Dănuţ Ioan Lucaci (45 de ani), alias „Danezul”, condamnat şi el pentru crima de la discoteca de la Măzănăeşti, tot la 22 de ani de închisoare. „Danezul”, care până să fie prins figura pe lista celor mai căutaţi infractori ai Poliţiei Române, era chiar bodyguardul discotecii în faţa căreia a fost comisă crima.

Lucaci a fost înhăţat de ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale şi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale la câteva ore după ce a revenit în ţară.

Plănuia să stea câteva zile şi să fugă înapoi în străinătate, însă oamenii legii l-au săltat de la locuinţa mamei sale.

Singurul care a mai rămas în libertate, fiind de asemenea fugit din ţară, este Ion Pop (41 de ani), patronul discotecii de la Măzănăeşti.

Pop a primit 18 ani de închisoare şi se află şi el pe lista urmăriţilor internaţional, prinderea lui fiind doar o chestiune de timp.

 

Au primit împreună pedepse de 60 de ani de închisoare

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, fapta s-a petrecut în noaptea de 21/22 mai 2008.

Victima a fost un bărbat din comuna Cornu Luncii, Ioan Cristinel Cajvan. În acea noapte, Cajvan s-a dus împreună cu doi prieteni la discoteca din Măzănăeşti.

În jurul orei 2:00, la terminarea programului de discotecă, cei trei amici au părăsit localul, cu intenţia de a merge spre casă. În faţa discotecii, însă, între cei trei şi Constantin Hogea a izbucnit un conflict spontan, aceştia lovindu-se reciproc cu pumnii şi picioarele.

Dacă prietenii victimei au reuşit să fugă cu autoturismul unuia dintre ei, Ioan Cristinel Cajvan a rămas la faţa locului. Între timp, susţin anchetatorii, afară au ieşit Ion Pop, administratorul discotecii, şi Dănuţ Ioan Lucaci, cel care asigura ordinea pe timpul programului de discotecă.

Procurorii criminalişti susţin că Pop şi Lucaci au sărit în ajutorul lui Hogea, lovind şi ei victima cu pumnii şi picioarele. Ba mai mult, se arată în rechizitoriu, „Danezul” a lovit victima şi cu o bâtă de baseball pe care o avea asupra sa.

Cruzimea de care au dat dovadă cei trei inculpaţi este descrisă de procurori în actul de sesizare a instanţei, unde se povesteşte că, în timp ce victima zăcea cu faţa în sus, inconştientă, Constantin Hogea a mai lovit-o o dată cu piciorul, în zona capului, iar „Danezul” i-a aplicat o lovitură cu bâta de baseball în zona toracelui.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevean condamnat la 22 de ani de închisoare pentru crimă, arestat în Grecia.
 Vizualizări articol: 3942 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sucevean condamnat la 22 de ani de închisoare pentru crimă, arestat în Grecia5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei