Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 36 (5243)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Referendum

Consiliul Naţional al Elevilor și-a ales noul lider

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Delegaţia Consiliului Judeţean al Elevilor Suceava (CJE) a fost prezentă, în perioada 7- 10 februarie 2013, la Adunarea Generală a Consiliului Național al Elevilor (CNE), eveniment în cadrul căruia a fost desemnat noul lider al CNE.

Delegația CJE Suceava a fost formată din Ionuț- Adrian Lazarec (președinte CJE Suceava), Loredana Costea (vicepreședinte), Ileana Lavinia (departamentul Avocatul Elevului) și Tudor Găitan (vicepreședinte), fiind însoțiți de prof. Perta Sofrona de la Colegiul ”Andronic Motrescu” Rădăuți.

În cadrul evenimentului a fost prezentat raportul de activitate pentru anul 2012, au avut loc alegeri pentru funcțiile de Președinte, Secretar al Departamentului Organizare Internă și Secretar al Departamentului de Comunicare și Educație, dar și dezbateri pentru stabilirea strategiei și direcțiilor de dezvoltare ale Consiliului Național al Elevilor pentru anul 2013. Candidații pentru funcția de președinte a Consiliului Național al Elevilor au fost Teodor Blidaru (Râmnicu-Vâlcea), Călin Cociș (Sibiu) şi Iulia Miron (Cluj), Iulia Miron fiind aleasă de către membrii Adunării Generale pentru funcția de președinte al Consiliului Elevilor cu un număr de 16 voturi din 45.

Tatiana Vîntur, inspector de specialitate din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean, a declarat că, „la eveniment au fost prezenți peste 200 de elevi, reprezentându-și colegii din toate județele țării, care au lucrat în diverse ateliere tematice pentru analiza realității școlare din România, conștientizarea importanței parteneriatului educațional și afirmarea rolului de structură consultativă pentru ministerul de resort”.

Consecvenți principiului reprezentativității, la finalul lucrărilor Adunării Generale şi la întoarcerea în structurile școlare din care fac parte, reprezentanţii CJE, alături de colegii lor, vor iniția și desfășura activități în conformitate cu direcțiile de dezvoltare organizațională stabilite.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consiliul Naţional al Elevilor și-a ales noul lider.
 Vizualizări articol: 1272 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Consiliul Naţional al Elevilor și-a ales noul lider0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei