Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 27 (5234)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

S-a „născut” în arest

Violatorul unei fetiţe de 4 ani nu poate fi trimis la penitenciar, pentru că nu are identitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Condamnat la 18 ani de închisoare pentru că a violat o fetiţă în vârstă de 4 ani, nimeni alta decât fiica concubinei sale, un individ din comuna Baia nu poate fi trimis la penitenciar să-şi execute pedeapsa, pentru că nu are acte de identitate. Practic, respectivul, Sorin Solomon, în vârstă de 26 de ani, nu figurează înscris în evidenţele serviciului de stare civilă, motiv pentru care, deşi a fost condamnat definitiv, stă de mai bine de un an de zile în arest la Suceava, fiind cel mai vechi deţinut în celulele de la subsolul poliţiei judedene.

Solomon a fost condamnat pe 15 iunie 2012 la 18 ani de închisoare de către Tribunalul Suceava, sentinţă rămasă definitivă şi irevocabilă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie din data de 21 octombrie 2012.

A urmat o întreagă serie de verificări pentru a se afla că deţinutul s-a născut pe data de 19 iunie 1986, la Constanţa, unde părinţii săi lucrau ca zilieri.

Părinţii săi s-au căsătorit un an mai târziu, însă nu au înregistrat naşterea copilului lor.

În aceste condiţii, poliţiştii au făcut demersuri la instanţele judecătoreşti, fiind depusă o acţiune pentru înregistrarea tardivă a naşterii. Cererea a fost admisă pe data de 8 noiembrie 2012, urmând a fi trimisă o copie a certificatului de naştere emis de autorităţile din Constanţa. Această copie nu a ajuns nici în ziua de astăzi la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, astfel încât Sorin Solomon nu poate fi transferat la penitenciar.

Chiar şi după ce va ajunge copia certificatului de naştere, Solomon nu se va despărţi prea uşor de celula sa, autorităţile urmând să-i facă şi carte de identitate.    

 

„M-am uitat la copilă şi am văzut-o plină de sânge. Pe pătură, sânge... pe picioarele ei, sânge...”

Fapta pentru care Sorin Solomon a ajuns în spatele gratiilor s-a petrecut pe data de 15 ianuarie 2012.
Solomon şi concubina sa, Cristina Pădurean, erau împreună de trei ani şi aveau la vremea respectivă doi copii, un băieţel de 1 an şi o fetiţă de câteva luni. Femeia mai are o fată dintr-o relaţie anterioară, o minoră care avea atunci 4 ani. În ziua respectivă, Cristina Pădurean a plecat cu fetiţa ei cea mică la cerşit în Fălticeni.

Rămas singur acasă cu ceilalţi doi copii minori, Solomon, susţin anchetatorii, a luat decizia de a abuza sexual de minora în vârstă de 4 ani. Potrivit anchetatorilor, inculpatul a lovit-o pe fetiţă peste faţă, i-a dat jos pantalonii, a trântit-o pe pat şi a violat-o.
La un moment dat, Solomon a observat pe fereastra casei un consătean care venea să-i vândă o drujbă, inculpatul cerându-i atunci fetiţei să se îmbrace şi, ameninţând-o cu bătaia, să nu povestească nimănui cele întâmplate.
După ce a discutat cu consăteanul respectiv, Sorin Solomon s-a dus să joace poker la locuinţa unui vecin.
Monstruoasa faptă a ieşit la iveală după ce mama victimei s-a întors acasă şi a observat pete de sânge pe pat.
Mariana Pădurean, o mătuşă a fetiţei în vârstă de 4 ani, povestea: „M-am uitat la copilă şi am văzut-o plină de sânge. Pe pătură sânge... pe picioarele ei sânge... Am spus ştergeţi-o oleacă, îmbrăcaţi-o şi duceţi-o să o consulte un doctor, că nu-i de stat cu ea acasă. Ea, mama, a zis că <Hai, să mă duc la doctor>... dar se cam temea. După aceea el, Sorin Solomon, a zis că <Lasă, că mergem mâine dimineaţă>”. 
În cele din urmă, victima, profitând de faptul că inculpatul a plecat de acasă, i-a povestit tot ce s-a întâmplat mamei sale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Violatorul unei fetiţe de 4 ani nu poate fi trimis la penitenciar, pentru că nu are identitate.
 Vizualizări articol: 4187 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Violatorul unei fetiţe de 4 ani nu poate fi trimis la penitenciar, pentru că nu are identitate4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 4 feb 2013, 14:03:37
N-are identitate ? păi .. e perfecthappy
să i-o taie ! tot nu poate-a (se) plânge
a dreq mădular (fără identitate) erect ?!
que pro quo ! (sânge pentru sânge !)happy

1.1  RE: * trimis de
( 4 feb 2013, 20:28:57
Mai bine iti baga tie madularul erect in gura si rezolvam o problema grava!!laughing)
2.   ... trimis de
( 5 feb 2013, 03:26:03
abcdar esti muza pt mine,model in viata,idol pe net:-) Sunt fanul tau,astept publicarea primului albun de poezii:Abecedarul de la A la Monitorul...vreau un exemplar cu autograf!
3.   ... trimis de
( 5 feb 2013, 03:27:36
Album...Sanchez de la tine vreau un ochi vanat...ca tu esti agresiv...daca nu poti live..macar online..ms:-)
3.1  RE: ... trimis de
( 5 feb 2013, 09:10:10
...greu de munca in Anglia,nu?:)))
4.   ... trimis de
( 5 feb 2013, 14:21:24
Sanchez,totul depinde de abilitatile fiecaruia si in mare parte de noroc!Abilitati nu prea am,insa multumesc lui Dumnezeu ca am noroc!Te bate un gand?:-)
4.1  RE: ... trimis de
( 5 feb 2013, 18:09:57
...daca vrei sa te scoti asa mai voalat mafiot...,sa stii ca nu tine!!:)))
5.   ... trimis de
( 5 feb 2013, 21:00:53
Sanchez...mafiotii au abilitati!Eu nu prea am!Nu as avea de ce sa incerc sa te impresionez cu nimic...mai ales pe tine...pt ca simt cum esti!pariez pe tot ce am ca fata in fata esti mielusel...insa nu despre asta e vorba!eu nu sunt zmeu,mafiot sa:-) u un dur ,eu sunt un simplu om!acum ca am lamurit asta,zi cum a fost azi la munca?
5.1  RE: ... trimis de
( 6 feb 2013, 17:08:58
Ziua mea de munca...,hmmm,m-ai surprins putin aici!!
Nu mi-ai intelege activitatile crede-ma..,mai ales ca e usor sa iti anticipez principiile dupa care te ghidezi in viata!!(acuma nu vreau sa par eu mafiot)
Nu stiu ce detii sau cat ai tu ca si capital asa,de riscat,insa te anunt cu durere in suflet ca ai pierde tot la ramasagul propus!!
Pornirile mele agresive pe care tu le-ai dedus oarecum..vin dintr-un anume mod de viata(agresiv si ala)...si daca ar fi sa merg pe acelasi mod de a pune problema ca tine(sa mimez nu sa si gandim la fel)...prefer sa pierd tot ce am decat sa fiu mielusel in fata cuiva...inutil sa iti explic cat am pierdut in viata pentru principiul asta...inutil sa iti explic cat au pierdut ceilalti care au stat in fata mea..nu intram in detalii dar cred ca ai prins esenta!!
...priveste ultima mea,,punere la curent,,ca pe o scapare..asta ca sa-ti dai seama cat de eronat stii sa faci o psihoanaliza!!
6.   ... trimis de
( 6 feb 2013, 21:43:17
A..esti un fel de Tarzan!Repet:mielusel live,zmeu online!Punct!ps:pariul meu rezista!e sus si e tare!bafta campionule(lupte,kick box,box,judo,mma ai alte cateva ramuri...stiu asta)
6.1  RE: ... trimis de
( 6 feb 2013, 22:12:37
...cam ce ti-ai dorit tu sa practici cu succes si nu ai cutezat niciodata!!
Observi cum psihicul tau complexat nu vrea sa admita ca sunt si alte categorii care mai stau pe net din cand in cand..?:))
Mi-ar place sa te privesc pierzand pariul..si nu numai!!winking
Dar de ce ma mir,esti fan DEBILCEDAR...frati de adunari probabil..!!
7.   ... trimis de
( 6 feb 2013, 23:09:19
Asta e si ideea...tu faci parte din categoria:soriceilor de dormitor,care in spatele monitorului e sobolan!Discutia o putem lungi cat vrem,insa o sa incerc sa inchei,pt ca eu consider ca nu duce nicaieri...Nu vreau sa incerc sa par altcineva,spre deosebire de tine,care spre lauda ta,spuneai ca iti faci cunoscuta identitatea...si o sa ma linistesti...eu te cred...mi-ai demonstrat ce ai avut de demonstrat ,iar acum tot ce zicem e poate inutil!Eu doar am zis parerea mea,iar ceea ce cred eu nu imi poate schimba nimeni,pt ca am istorii cu zmei care cereau scuze tardive "fanilor lui abcdar"!asa ca prefer sa te trec la categoria nestiutorilor tari in clanta fara oua!pace!(frate):-))
7.1  RE: ... trimis de
( 7 feb 2013, 08:24:18
..abia acum m-am lamurit,ai avut mult de suferit in copilarie si (pre)adolescenta..
Iar ai gresit gramatical,,fanilor lui DEBILCEDAR,,esti doar unul,neam cu el probabil sau repet,coleg de adunare pentru ca Frate,esti pocait si tu ca el sigur...abia te abtii sa nu strecori un verset pe aici asa ca am ajuns sa-ti dau dreptate!!!!...ma razboiesc cu un set de pocaiti plecati la munca afara...ce vrei mai deprimant!!!
Istoriile cu zmei scuzandu-se sunt doar povestile inchipuite pe care psihicul tau labil le construia cu lacrimi in ochi in ideea de a te salva de la vreun gest necugetat:)).. dupa ce-ti luai portia de pe la ,,vedetele,,scolii..nu am indraznit sa spun liceu ca inca stau in dubii!!:)))
Prima oara mi-ai dat senzatia ca stau de vb cu cineva care gandeste putin inainte sa scrie aici insa acum sunt perfect lamurit,limpede ca apa de izvor,esti pe o mana cu dejectia forumului,papagalul pe care sotia-l inseala cu The Pizza Guy!!!:)))))...care isi varsa tot naduful aici la picioarele,,Monitorului,,
Stii replica lui Adrian Nastase atunci cand a fost acuzat de catre cei de la Academia Catavencu ca nu ar avea oua sau ceva de genul..legat de ferma de la Cornu..??? ,,trimiteti sotiile voastre sa mi le numere,,!!!
Perfect valabil si pt tine!!laughing))
8.   ... trimis de
( 7 feb 2013, 13:30:11
Faci ce faci si esti pe langa!sunt ortodox,din pacate pt tine!momentan in domeniul meu de activitate nu vad niciun pocait,ba chiar nu cred sa fi vazut vreodata unul!portretul tau e departe de realitate ca si mentalitatea!totusi un plus ai...nu pari a fi copil!insa asta e si un minus...ai o varsta la care ar fi trebuit sa realizezi deja ca barbatii nu ameninta online,apoi asteapta respect:-) Pe cuvant ca o sa incerc sa te ignor pana cand nu o sa iti prezinti identitatea(cea reala...cu,care amenintai)
8.1  RE: ... trimis de
( 7 feb 2013, 18:05:10
..pe cuvant ca si eu o sa incerc sa te ignor,nu de alta dar chiar esti total neinteresant pentru mine,eu cu zabalosul ala de ,,poiet,,am treaba,tu vezi-ti de domeniul tau exclusivist!!...vrei identitatea mea reala??....ma gandesc ca nici macar tu nu esti atat de redus incat sa nu iti dai seama ca asa ceva ar trage dupa sine anumite raspunderi..mai ales ca tonul meu nu este unul prietenos pe aici!!..motivul??..nu ma bag in seama sa postez comenturi pro sau contra,vreau doar sa imi bag ☭  in gura distrusului aluia,e vreo problema??
Care e mai barbat dintre noi doi??...pentru mine raspunsul e foarte evident!!
Respect??..,sa-l iau in ☭ ,ala se castiga sau se impune,de castigat nu am nici cea mai mica intentie,de impus se exclude virtual asa ca...NU MA RESPECTATI baieti,mi se rupe !!=)))
8.2  RE: ... trimis de
( 7 feb 2013, 18:30:39
Apropos,e pacat sa-ti renegi propria religie sa stii!!winking

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei