Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 27 (5234)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie

Doi consilieri locali ai UNPR Suceava îşi pierd funcţiile după ce le-a fost retras sprijinul politic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a Uniunii Naţionale pentru Progresul României, Cătălina Vartic, a anunţat că doi consilieri locali suceveni ai acestui partid îşi vor pierde funcţiile după ce le-a fost retras sprijinul politic. Cătălina Vartic a precizat că decizia a fost luată în ultima şedinţă a Biroului politic judeţean al UNPR Suceava, în cadrul căreia a fost analizată activitatea consilierilor locali pe care acest partid îi are în judeţul Suceava.

Vartic a arătat că în urma acestei analize s-a luat decizia retragerii sprijinului politic pentru un consilier local din comuna Muşeniţa şi pentru unul dintre cei trei consilieri din comuna Horodnic de Sus. Liderul UNPR Suceava a explicat că cei doi nu au respectat statutul partidului şi nu au participat la acţiunile organizate de progresiştii suceveni.

Cătălina Vartic a adăugat că în cadrul aceleiaşi şedinţe a fost remarcată activitatea consilierilor UNPR din Milișăuți și Vadu Moldovei, care au reușit să găsească înțelegere pentru propunerile făcute în consiliile locale. Ea a mai spus că a fost remarcată şi activitatea consilierilor locali din Breaza și Volovăț, însă în sens negativ, precizând că în cele două comune, reprezentanţii UNPR nu au ajuns încă la o conlucrare cu ceilalţi colegii din consiliu, în special cu cei din cadrul USL.

„În perioada următoare va continua evaluarea activității tuturor consilierilor locali pe care UNPR îi are în județul Suceava şi vom stabili modul în care aceștia se vor implica în dezvoltarea activităților comunităților care i-au ales să îi reprezinte în Consiliile Locale. Rămânem consecvenți politicii de dezvoltare locală și regională și înțelegem să ne respectăm promisiunile pe care le-am făcut în campania electorală”, a declarat Cătălina Vartic. Ea a mai spus că UNPR are 55 de consilieri locali în judeţul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi consilieri locali ai UNPR Suceava îşi pierd funcţiile după ce le-a fost retras sprijinul politic.
 Vizualizări articol: 1243 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi consilieri locali ai UNPR Suceava îşi pierd funcţiile după ce le-a fost retras sprijinul politic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei