Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 18 (5225)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 24 – 30 ianuarie

Învață să dansezi la Galleria Suceava

Galleria Mall Suceava invită toți copiii și nu numai, în fiecare weekend al lunii ianuarie, la "Open Weekend", unde pot beneficia de cursuri de dans gratuite, oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).

 

Cursuri de Zumba, la Zumba Loca Suceava

Pe parcursul lunii ianuarie, Galleria Suceava vă invită să luați parte la cursurile de Zumba predate de cei de la clubul Zumba Loca Suceava. Cursurile vor avea loc în fiecare marți, joi și vineri, de la ora 20.00.Zumba este singurul program revoluționar de fitness în care slăbești, te distrezi și te simți bine alături de alți pasionați de wellbeing, atât femei, cât și bărbați. Relații la telefon 0745 996 356.

 

Ninge cu reduceri la Shopping City

Magazinele din Shopping City Suceava au intrat în sezonul marilor reduceri de iarnă cu reduceri de până la 80%. Fie că aţi aşteptat această perioadă pentru a vă achiziţiona articolul de îmbrăcăminte preferat sau pentru a vă reînnoi complet garderoba, cu siguranţă veţi găsi ceea ce vă doriţi. Pentru a vă pregăti lista de cumpărături, vă dezvăluim şi câteva din ofertele din magazine, New Yorker vă aşteaptă cu preţuri reduse cu până la 80%, iar magazinele Fox, Pada Murre, House of Art, Marionnaud, Pada Murre, Bad Axel, Champion şi Takko Fashion au reduceri de până la 70%. Produse reduse cu până la 50% găsiţi şi la Killtec, în timp ce Office Shoes are reduceri de până la 70% la zeci de articole de încălţăminte de marcă, Benvenuti de până la 55%, Leonardo de până la 50% şi Otter de până la 40%.

Dacă doriţi să achiziţionaţi obiecte de mobilier sau decoraţiuni, la Mobexpert găsiţi preţuri reduse cu până la 50% la sute de piese, D’otto vă aşteaptă cu preţuri reduse cu până la 30% la zeci de produse, iar la Villarte reducerile sunt de 15% la produse de cristal şi porţelan.

În plus, KFC îţi schimbă în fiecare zi de luni porţia mare de cartofi prăjiţi cu un bucket, dar şi meniuri Smart Booster la doar 10 lei, iar la Roti Grill reduceri de 20% la anumite sortimente de pizza. În cataloagele Carrefour, Media Galaxy, Flanco şi Baumax găsiţi reduceri şi oferte speciale pe placul tuturor.

 

Joi, 24 ianuarie

Distracţie la Hollywood

“La Hollywood vă aşteptăm pe toţi la distracţie. Shot-urile de tequila şi vodcă la uimitorul preţ de numai 3 lei. Oferta este valabilă toată noaptea”, anunţă organizatorii. Rezervări: 0755 571 749  

 

Expoziţia „Anuala 2012”

Filiala Suceava a Uniunii Artiştilor Plastici din România organizează, la ora 14.00, la City Gallery din incinta Shopping City Suceava, vernisajul expoziţiei „Anuala 2012”. Artiştii plastici, membri ai filialei sucevene, expun lucrări de pictură, grafică, sculptură şi artă decorativă. Prezintă criticul de artă Valentin Ciucă.

 

„154 de ani de la formarea statului modern român”

Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava organizează, la ora 14.00, la Librăria Cărtureşti din incinta Iulius Mall Suceava, o manifestare aniversară dedicată împlinirii a 154 de ani de la formarea statului modern român.

 

Vineri, 25  ianuarie

Trupa Iris în noua formulă, în Pub Padrino

Trupa Iris revine la Suceava în noua formulă, cu un concert extraordinar, la ora 22:00, în Pub Padrino. Noul solist, Tony Şeicărescu, va interpreta live şi noul single Iris - „E magic”. Formula actuală a formației îi include pe Valter Popa (chitară), Ion „Nelu” Dumitrescu (baterie), Doru „Boro” Borobeică (bas), Tony Şeicărescu (voce). Concertul va dura două ore, timp în care sucevenii se vor bucura de hituri vechi şi piese noi semnate Iris. Preţul unui bilet este de 35 de lei. Pentru rezervări, puteţi suna la numărul de telefon 0742 365 859.

 

Hollywood vă invită la Retro Party

Hollywood vă invită la Retro Party. “Tuturor celor care îşi serbează ziua de naştere le facem cadou 25% reducere la nota de plată. Vino şi tu şi te distrează pe cele mai vechi şi de neuitat ritmuri”, anunţă organizatorii. Rezervări: 0755 571 749

 

“Holocaustul: o tragedie europeană - o tragedie a omenirii”

Ziua Internaţională de Comemorare a Victimelor Holocaustului (27 ianuarie), va fi marcată la Suceava printr-un simpozion cu genericul “Holocaustul: o tragedie europeană - o tragedie a omenirii”, organizat de Consiliul Județean Suceava, Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”, Comunitatea Evreilor din Suceava, Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” și Alexandria Librării. La simpozionul care va avea loc la ora 12.00, în aula Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare”, vor susținute prelegeri conf. univ. dr. Florin Pintescu, prof. Sorin Golda, preşedintele Comunităţii Evreilor din Suceava, istoricul dr. Daniel Hrenciuc şi scriitoarea Angela Furtună.

 

Expoziţie de artă plastică

Consiliul Judeţean Suceava, Centrul Cultural Bucovina, Primăria municipiului Vatra Dornei, Cenaclul de Pictură, Sculptură şi Grafică Satirică „Dimitrie Loghin”, Asociaţia Culturală „Pro Basarabia şi Bucovina” - Filiala Vatra Dornei şi Asociaţia Scriitorilor şi Artiştilor din Ţara Dornelor organizează, la ora 13.00, la Muzeul Etnografic Vatra Dornei, o expoziţie de artă plastică pentru a marca împlinirea a trei decenii de colaborare între Cenaclul „Dimitrie Loghin” şi Centrul pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale (CCPCT) Suceava. Expun artiştii plastici suceveni Valentin Tipa, Doina Vianora Catargiu, Cristina Hreamătă-Macoveiciuc, Grigore Micu şi Iosif Csukat.

 

Sâmbătă, 26  ianuarie

No limit night, la Hollywood

“Hollywood vă propune o seară fără limite, No limit night! Oferta marca Hollywood te cucereşte încă o dată: fiecare rezervare de minim şase persoane cu patru fete petrecăreţe la masă primeşte o sticlă de vodcă”, anunţă organizatorii. Rezervări: 0755 571 749

 

Dezbatere şi lansare de carte, “Propaganda: PR sau Manipulare?”

Alexandria Librării, Shopping City Suceava și Alexandria Publishing House organizează, la ora 13.00, la City Gallery, o dezbatere cu genericul “Propaganda: PR sau Manipulare?”, moderată de scriitorul Artur Suciu. În cadrul dezbaterii va avea loc lansarea cărţii „Propaganda”, scrisă de Edward Bernays în anul 1928. Constituind o analiză fascinantă și controversată asupra modului cum guvernul și corporațiile ne dirijează gândurile și acțiunile, „Propaganda” rezumă viziunea scrutătoare a lui Edward Bernays despre înregimentarea gândirii colective. Publicată inițial în 1928, acestă carte este un manual despre manipularea în masă și oferă o examinare detaliată a modului cum discursul și opinia publică sunt modelate și controlate în domeniul afacerilor, al politicii, al artei, al educației și al științei. Într-o lume dominată de retorica politică și de manipularea prin mijloacele de comunicare, „Propaganda” este o lectură necesară pentru toți cei care vor să înțeleagă cum este utilizată puterea de către elita care conduce societatea noastră.

 

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava

De la ora 11.30, Teatrul pentru copii și tineret "Vasilache" din Botoșani va prezenta, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Povestea peștișorului de aur". Durata spectacolului va fi de 50 de minute, iar vârsta recomandată pentru public se situează între 3 și 18 ani. În fiecare sâmbătă, la Galleria Suceava copiii au liber la joacă, iar părinții au liber la shopping!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 942 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei