Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 dec 2012 - Anul XVII, nr. 300 (5205)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Prefectul Florin Sinescu spune că e nemulţumit de deszăpezirea din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, s-a declarat nemulţumit de modul în care se desfăşoară lucrările de deszăpezire din municipiul reşedinţă de judeţ. Sinescu a subliniat că în mod clar firma care trebuie să realizeze deszăpezirea Sucevei nu are toate utilajele necesare pentru aceste lucrări. „Nu poţi deszăpezi o zonă urbană doar cu lama. Zăpada trebuie preluată şi transportată din zonă. Ţin să precizez totuşi că Primăria Suceava a alocat totuşi o sumă de bani pentru transport. Dar, evident, toţi primarii aşteaptă ca după ninsoare să vină soarele, să rezolve problema în mod natural. Cred că asta a fost abordarea”, a spus Florin Sinescu.

El a mai arătat că autorităţile fac eforturi pentru a înlătura zăpada din municipiul Suceava, iar pentru aceasta se încearcă găsirea unui ajutor şi din partea agenţilor economici privaţi.

Pe de altă parte, Florin Sinescu a declarat că în momentul de faţă pe toate drumurile naţionale din judeţul Suceava se circulă în condiţii normale, asfaltul fiind „la negru”.

Sinescu a precizat că principala preocupare pentru perioada următoare este refacerea stocurilor de materiale antiderapante. Prefectul a arătat că la Secţia de Drumuri Naţionale Suceava există un stoc de 2.323 de tone de nisip şi 1.323 de tone de sare, iar la secţia din Câmpulung Moldovenesc sunt 4.665 de tone de nisip şi 3.163 de tone de sare. De asemenea, pentru intervenţiile pe drumurile judeţene există 4.400 de tone de nisip şi 420 de tone de sare. „Pentru această perioadă avem asigurate stocurile necesare pentru a gestiona o eventuală cădere abundentă de precipitaţii pentru perioada următoare. Ţin să precizez că această perioadă care a trecut a reprezentat pentru noi o probă de foc. Cred că am reuşit să gestionăm destul de bine această situaţie la nivelul judeţului Suceava. Nu am avut probleme legate de blocaje în trafic, oameni care să rămână blocaţi pe perioade foarte lungi de timp. Şi de aceea cred eu că această problemă a fost gestionată destul de bine în judeţul Suceava”, a încheiat Florin Sinescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectul Florin Sinescu spune că e nemulţumit de deszăpezirea din Suceava.
 Vizualizări articol: 3465 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 8 voturi
Prefectul Florin Sinescu spune că e nemulţumit de deszăpezirea din Suceava2.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Care deszapezire? trimis de
(22 dec 2012, 12:58:40
dumineca 16 decembrie a nins destul de mult pana in jurul orei 13.00. In unele zone, in camp deschis vantul a viscolit zapada, iar la televizor, domnul prefect Florin Sinescu (pe care personal il apreciez) a spus ca in Suceava singurele probleme sunt pe DN17 A intre Radauti si Ratos. Nu stiu daca domnul prefect stia ca intre Marginea si Radauti o perioada nu s-a circulat deloc, iar dupa masa s-a circulat foarte greu doar pe urmele facute de celelate masini. De la ora 13.00 si pana la ora 22.30 nu a trecut nici un utilaj de deszapezire intre Radauti si Sucevita, problemele mai mari fiind intre Radauti si Marginea. Bine ca platim roviniete ca sa mergem pe un drum national inafara localitatii cu 30km/h.
2.   Florine,te dai mare...la 1 SAPTAMANA... DUPA! trimis de
(22 dec 2012, 14:54:25
INTREBARI:
e constient dl. sinescu ca a avut destul de multe momente cand a dat ordine tampite politiei?
e constient dl. sinescu ca prezenta unui ''barosan'' din politie, la el in birou sau la telefon, nu i-a fost de NICI un FOLOS in gestionarea situatiei cu deszapezirea drumurilor?

sunt constienti militienii care sunt trimisi sa puna in aplicare un ordin al prefectului, ca acolo, la fata locului, ei militienii sunt ochii si urechile prefectului, deci pot transmite cel mai fidel situatia reala si pot lua cea mai buna decizie?

RASPUNS: nu, nu sunt constienti.
pt.ca daca ar fi fost constienti, prefectul de suceava ar fi luat decizii corecte in momente cheie cand jumatate de ora poate face diferenta dintre a fi sau a nu fi.

dai tu prefect ordin, sa se inchida o portiune de drum si trimiti un B!_uou cu cascheta care aplica ordinul cu ochii inchisi si fara sa gandeasca. numai ca militianu inchide nu o portiune, ci tot drumul, si blocheaza si traficul care chiar si-n conditii de iarna era fluent.
a fost situatia tampita de duminica trecuta(DIMINEATA) cand militianul a inchis drumul(CIRCULABIL) de la iesirea din sf.ilie spre moara, inloc sa inchida drumul de la intersectia cu moara-frumoasa spre berchisesti.

ce-a iesit? o bulibaseala totala DE DUMINICA dimineata, cu un caschetar cu multe trese pe umar care inloc sa gandeasca si sa comunice cu superiorii lui, a p_fu!tut tot traficul si a batut recordul la lungimea cozii de masini ce s-a format(adica de la sensul giratoriu de la galleria- blocat din cauza asta si pana la intersectia cu soseaua de centura a sucevei.)

si pana sa critici primarii, poate ne spui d-le sinescu, la cate zile de la terminarea codurilor de toate felurile s-a putut circula dinspre liteni-moara spre berchisesti?

din tot ceea ce spui te arati doar a fi ridicol.degeaba o lalai cu cifrele, daca in practica astepti privatii sa-ti faca treaba!
3.   IN ATENTIA PREFECTURII trimis de
(22 dec 2012, 19:50:11
LA IZV SUCEVEI,ARE LOC UN JAF SILVIC SI NU NUMAI,FIIND VORBA SI DE POMII DE CRACIUN,JAF EXECUTAT DE O BANDA DIN MALINI,SEFUL AVAND AUTO NR SV-O8GCZ.
ACEST JAF ESTE PUS LA CALE CU UNA DIN BENEFICIARELE DESPAGUBIRILOR IN BAZA LG230/2003!NU-I AJUNGE LA COTOARBA CA A FOST IMPROPRIETARITA ABUZIV PE LEGEA HABUR,NU-I DESTUL CA FIICA-SA.MAI TERCIUESTE RAPORTARILE MEDICALE,ASCUNZAND SIFILITICII DIN MAI,MAI PUNE BOTU' ALA RAPANOS SI LA JAF.
DACA,INTR-ADEVAR SUNTETI PREFECT DUPA CUM SE POVESTESTE,DISPUNETI UN CONTROL URGENT,DACA VA PERMITE KREMLINU;-EVIDENT!
SARBATORI FERICITE!
SPER SA NU VA LOVITI DE HOTII LU' URSACHE!!!LA ,,CASA ALBA''!
4.   Comentariu trimis de
(22 dec 2012, 22:50:51
Dom 'prefect ''atra'' si el ,ca sa nu-l schimbe , ca pe vecinii lui de la BT si NT, dar ceva concret pauza!
Ce decizii de penalizare a firmelor in cauza a luat?
Cine plateste daunele materiale , sau poate chiar umane cauzate de nepasarea autoritatilor si prezenta ghetii si poleiului pe drumurile publice ?
Astea sunt intrebari la care populatia asteapta raspunsuri urgente dom' prefect, nu ''fumigene'' aruncate la plesneala!
5.   Comentariu trimis de
(24 dec 2012, 07:00:03
domnule prefect stiti poate ca la meresti nu se poate ajunge in nici un fel?
6.   Nu aveti motive de nemultumire ! trimis de
(25 dec 2012, 16:19:48
Atata vreme cat nu s-a vazut implicarea d-voastra in aceasta actiune nu aveti de ce fi nemultumit ! Sincer , direct nu puteti fi implicat atata vreme cat prefectura nu are baza meteriala si umana pentru aceasta activitate . Singurul in masura sa conduca si sa raspunda este guvernul deoarece fenomenul de inzapezire este complex si implica majoritatea ministerelor .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei