Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 dec 2012 - Anul XVII, nr. 300 (5205)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Organizare

Parada obiceiurilor de iarnă din Suceava nu va mai bloca traficul rutier

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Parada obiceiurilor de iarnă care va fi organizată în Suceava în data de 27 decembrie 2012 nu va mai bloca traficul rutier de pe bulevardele municipiului reşedinţă de judeţ.  Şeful administraţiei judeţene, Cătălin Nechifor, a declarat că parada măştilor şi spectacolele de datini şi obiceiuri de Crăciun şi Anul Nou nu se va mai desfăşura pe traseul zona Metro – Primărie – Palatul Administrativ, tocmai pentru ca traficul rutier să nu mai fie blocat. „O să încercăm să blocăm cât mai puţin partea rutieră a Sucevei. Acest spectacol se va desfăşura tot în zona centrală a Sucevei, dar nu o să mai fie o paradă care să înceapă de la Metro până la Consiliul Judeţean şi nu o să mai intrăm pe carosabil, în special pe bulevardele mari”, a spus Nechifor, care a adăugat că parada obiceiurilor de iarnă va avea loc doar pe traseul de la magazinul Bucovina – Muzeu – zona centrală a Sucevei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parada obiceiurilor de iarnă din Suceava nu va mai bloca traficul rutier.
 Vizualizări articol: 2353 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Parada obiceiurilor de iarnă din Suceava nu va mai bloca traficul rutier4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(28 dec 2012, 00:54:30
Si ați blocat tot orașul cu parada voastre de călcat,locuri de parcare joc,ca de oamenii nu mai au si a.te treburi decât sa meargă la paradA voastre de doi lei pe banii publici,banii noștri si parcarea din centru si mă refer la ambele parcări făcute tot din banii sucevenilor,bani pe care domnu lungu si i-a băgat in buzunar si noi ca sa ne plătim facturile trebuie sa mergem cu taxiu ca sa putem sa ne facem treburile,mi-ar fi rusine dom'le sa mai si zic ca nu vom bloca circulația,când orașul era gatuit încă din buruieni,domnule primar decât ai sta in pub Oscar pe banii noștri mai bine ai pune osul la munca si ai învață mai multă carte,ca sa investi sa corbesti corect românești,măcar sa știm ca are cine da ne reprezinte,ce a mai rămas din Bucovina noastră.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei