Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 dec 2012 - Anul XVII, nr. 300 (5205)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Noutăţi

Poliţistul solist de muzică populară Marius Zgâianu, triplă lansare de album

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Solistul sucevean de muzică populară Marius Zgâianu şi-a lansat săptămâna trecută trei noutăţi discografice, materialele fiind rodul a trei ani de muncă ai artistului. Cântăreţ de muzică populară de şapte ani de zile, un nume deja consacrat, Marius Zgâianu continuă să lucreze ca poliţist, profesia sa de bază, fiind agent principal la Biroul de Ordine Publică al Poliţiei municipiului Suceava de zece ani. Deşi nu-i este uşor, artistul îmbină profesia cu muzica populară şi se laudă cu performanţa de a fi lansat trei albume consistente.

 

Cântece de iarnă, peisaje şi oameni frumoşi din Bucovina

Lansarea a avut loc în cadru oficial la Etno TV, pe 13 decembrie.

Primul material, în format DVD, „Poveste de iarnă ... Sărbători în Bucovina”, cuprinde 39 de piese, două ore de filmare, dedicate sărbătorilor de iarnă din Ajun de Crăciun şi până după Bobotează.

„Sunt materiale filmate în februarie 2010, când a fost o iarnă veritabilă în diferite locaţii din Vicovu de Jos, Vama, Moldova Suliţa, în Pasul Palma şi în alte locaţii. După filmări a urmat o perioadă lungă de muncă, de mare atenţie la detalii şi de retuşuri. Acest material video este o poveste a copilăriei transpusă prin ochii adultului. Are un scenariu bine conturat, iar meniul este realizat în mod realist. Este un material care a fost foarte bine primit de public şi mă declar mândru de ce am realizat”, a declarat Marius Zgâianu.

Al doilea material, tot un DVD, se numeşte „Joc şi cânt cu neamul meu”.

„Sunt filmări şi videoclipuri în care pot fi văzute peisaje şi oameni frumoşi din Bucovina. E o adevărat colecţie de imagini şi oameni din Bucovina, rodul unei munci de trei ani”, a povestit artistul în vârstă de 34 de ani.

 

Colecţie de 29 de cântece care au prins cel mai bine la public

În fine, al treilea produs este un CD cu 29 de piese, o colecţie de cântece noi şi mai vechi, dar îmbrăcate într-o haină nouă.

„Este practic o colecţie a cântecelor care îmi plac cel mai mult şi au prins cel mai bine la public”, spune Marius Zgâianu.

Toate materialele sunt produse de Ana Sound România şi au fost distribuite deja în magazine, fiind de găsit în toată reţeaua Auchan.  

Solist de muzică populară din 2005, Marius Zgâianu mai are lansate încă cinci CD-uri şi un DVD, în ultima perioadă fiind o prezenţă obişnuită la televiziunile naţionale de profil. Ca şi anul trecut, Zgâianu va susţine un program artistic şi la Revelionul în aer liber organizat la cumpăna dintre ani în parcarea Iulius Mall Suceava.

Fanii artistului pot afla informaţii suplimentare pe site-ul www.mariuszgaianu.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţistul solist de muzică populară Marius Zgâianu, triplă lansare de album.
 Vizualizări articol: 5562 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.11/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 9 voturi
Poliţistul solist de muzică populară Marius Zgâianu, triplă lansare de album4.159

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei