Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 dec 2012 - Anul XVII, nr. 300 (5205)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sărbătoare

Consilierii judeţeni suceveni au ciocnit o cupă de şampanie în ultima şedinţă din acest an

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedinetele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a ciocnit ieri un pahar de şampanie cu membrii deliberativului judeţean. Momentul festiv a avut loc la sfârşitul ultimei şedinţe a Consiliului Judeţean Suceava, care a avut loc în cursul zilei de ieri. La sfârşitul şedinţei, consilierii judeţeni au fost colindaţi de un grup de copii din Fălticeni, conduşi de interpreta Maria Tănase.

Cătălin Nechifor a ţinut să le mulţumească consilierilor judeţeni pentru modul în care s-au desfăşurat şedinţele deliberativului din momentul în care el a preluat mandatul de preşedinte al CJ Suceava. „Îmi doresc ca anul care vine să fie unul mai bun, cu foarte multe realizări, pentru că aşteptările sunt foarte mari. Este încă foarte mult de făcut la nivel de judeţ şi contez foarte mult pe colaborarea pe care am reuşit să o avem cu toate partidele care fac parte din Consiliu. Cred că a fost un test important pentru noi toţi. După o perioadă în care lucrurile erau monocolore, în care decizia era luată unilateral, astăzi, după această perioadă de şase luni, am demonstrat că binele judeţului nu are culoare politică. Am demonstrat că toţi consilierii judeţeni, atunci când e ceva de discutat şi de votat, vin cu argumente şi cu iniţiative, şi susţin în final acele proiecte de hotărâre care se adresează comunităţii noastre judeţene”, a spus Cătălin Nechifor.

El a subliniat că modul în care s-a lucrat în Consiliul Judeţean în ultimele şase luni a demonstrat că există o stare de normalitate. „De fapt asta ne-am dorit, pentru că am văzut pe pielea noastră ce a fost în trecut şi nu îmi doresc să se repete acest lucru, care a fost dăunător nu clasei politice, ci cetăţenilor şi localităţilor”, a încheiat preşedintele CJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilierii judeţeni suceveni au ciocnit o cupă de şampanie în ultima şedinţă din acest an.
 Vizualizări articol: 1821 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Consilierii judeţeni suceveni au ciocnit o cupă de şampanie în ultima şedinţă din acest an3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei