Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 dec 2012 - Anul XVII, nr. 293 (5198)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Amor de neuitat

Un tânăr care a făcut sex cu o „fetiţă” într-un hotel din Burdujeni, lăsat desculţ şi fără bani de proxenet

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 27 de ani din comuna Baia, care a făcut sex cu o tânără de 18 ani într-un hotel din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, s-a trezit din somn fără telefon, bani şi fără adidaşi. Cu ajutorul personalului de la hotel acesta a sunat la 112 şi a sesizat poliţia, judiciariştii de la Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Suceava demarând o anchetă şi stabilind că autorul furtului este proxenetul tinerei.

 

L-au abordat la restaurant şi i-au propus o partidă de sex

Conform anchetei poliţiei, în noaptea de marţi spre miercuri, tânărul de 27 de ani, aflat în incinta unui restaurant din apropierea Gării Burdujeni, a fost acostat de trei tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani, cu care a consumat băuturi alcoolice. La un moment dat unul dintre necunoscuţi i-a propus să întreţină relaţii sexuale contra cost cu o tânără, în incintahotelului Orizont din apropiere. La hotel cei trei i-au prezentat fata, tânărul din Baia urcând cu prostituata într-o cameră închiriată. După ce partida de sex s-a consumat, clientul a adormit şi s-a trezit abia a doua zi, la ora 9.40.

 

Nu şi-a adus aminte nimic despre semnalmentele celor care l-au „făcut”

Conform unui comunicat al poliţiei, „în dimineața zilei de 12 decembrie, când s-a trezit, partea vătămată a constatat că tânăra plecase din camera hotelului și că din buzunarele pantalonilor îi lipseau telefonul mobil, suma de 800 lei și adidașii de culoare alb cu negru. Partea vătămată a declarat că nu-și amintește alte detalii cu privire la semnalmentele tinerilor  care l-au acostat în restaurant și  ale tinerei cu care a întreținut relații în camera hotelului, din cauza stării de ebrietate în care se afla”. Prejudicul total a fost estimat la 1.800 de lei.

 

Tânăra de 18 ani a plecat din cameră, unde a urcat „prietenul” ei

Câteva ore mai târziu, poliţiştii au identificat-o pe Luminiţa Solomon, în vârstă de 18 ani, din Pătrăuţi, de etnie romă, cea care s-a prostituat cu tânărul din Baia. Aceasta a declarat că, după partida de sex, prietenul său a urcat în cameră,  de unde a revenit după câteva minute, având asupra sa o pereche de adidaşi.

Conform anchetei poliţiei, „prietenul” fetei este un anume Costel Bujor, în vârstă de 27 de ani, din comuna Şcheia.

Poliţiştii au întocmit pe numele acestuia dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi proxenetism, iar faţă de tânăra de 18 ani pentru infracţiunea de prostituţie. Ieri, tânărul de 27 de ani era dispărut de la domiciliu, fiind căutat de poliţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr care a făcut sex cu o „fetiţă” într-un hotel din Burdujeni, lăsat desculţ şi fără bani de proxenet.
 Vizualizări articol: 5961 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.23/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 13 voturi
Un tânăr care a făcut sex cu o „fetiţă” într-un hotel din Burdujeni, lăsat desculţ şi fără bani de proxenet4.2513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tinerete, floare rara. esti oare trezita din somn? trimis de
(14 dec 2012, 13:35:48
razesul din baia, vrand sa faca o baie, s-a inecat in alcool. totusi a fost salvat de la inec cu intelepciunea lui solomon si a vazut si luminita de la capatul tunelului.

dar pentru ca luminita a trecut prea repede pe langa el, curentul deplasarii luminitei l-a facut sa devina parte vatamata. nu ne spune unde.
totusi un control la medic(venerologie probabil) ar fi cel mai intelept lucru acum. oare luminita solomon, de la capatul tunelului, l-o fi sfatuit pe razes sa-si duca tineretea la medic... dupa ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei