Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 dec 2012 - Anul XVII, nr. 293 (5198)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Viscol

După blocajele de miercuri noaptea, toate drumurile naţionale şi judeţene au fost redeschise traficului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Toate drumurile naţionale din judeţul Suceava sunt deschise traficului rutier, după ce în noaptea de miercuri spre joi, dar şi în cursul zilei de ieri au fost înregistrate blocaje în trafic pe mai multe rute rutiere din judeţ. Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, a precizat că în cursul zilei de ieri trei drumuri judeţene şi alte 14 drumuri comunale au fost blocate ca urmare a căderilor masive de zăpadă şi a viscolului. De precizat că blocaje temporare au fost înregistrate şi pe drumurile naţionale. Astfel de probleme au apărut pe DN 2, la intrarea în Fălticeni dinspre Suceava, acolo unde mai multe maşini de mare tonaj nu şi-au mai putut continua drumul până la intervenţia utilajelor de deszăpezire. Florin Sinescu a declarat în momentul de faţă pe drumurile naţionale din judeţ se circulă în condiţii de iarnă, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă frământată cu o grosime de 1-2 centimetri. Sinescu a subliniat că pe DN 29 Suceava – Botoşani şi DN 29A Suceava-Dorohoi au fost impuse restricţii de circulaţie pentru autovehiculele cu o greutate mai mare de 7,5 tone. Sinescu a mai spus că dintre cele 14 trei drumuri judeţene blocate, până ieri seara doar ruta Dolheşti – Oniceni era închisă pentru efectuarea lucrărilor de deszăpezire, urmând ca traficul rutier să fie reluat. Florin Sinescu a precizat că pe celelalte drumuri judeţene se circulă în condiţii de iarnă, carosabil fiind acoperit cu zăpadă frământată cu o grosime de 1 – 3 centimentri. Prefectul a explicat că cele 14 drumuri comunale sunt închise în urma căderiilor abundente de zăpadă şi a viscolului, fiind afectate opt localităţi.

Tot din cauza ninsorilor şi a viscolului, în cursul zilei de ieri au fost suspendate cursurile în 14 şcoli şi 11 grădiniţe, cu 4.514 elevi şi preşcolari, din comunele Forăşti, Hânţeşti, Drăgoieşti, Dumbrăveni, Siminicea, Muşeniţa.

Pe de altă parte, Florin Sinescu a declarat că E.ON Moldova - Filiala Suceava a înregistrat în judeţul Suceava opt deranjamente colective, fiind afectate 300 gospodării din Suceava, Câmpulung Moldovenesc, Solca, Feteşti, Vereşti, Dorneşti, Frătăuţii Noi. Sinescu a precizat că până ieri seara mai erau doar două deranjamente colective, 34 de gospodării din Dorneşti şi Fărăţuţii Noi neavând încă energie electrică.

„De asemenea, trebuie spus că persoanele ce necesitau dializă au ajuns la centrele de dializă din judeţ. De asemenea, ambulanţa a ajuns la toate persoanele care au apelat la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Suceava. Ţin să precizez că toate instituţiile care fac parte din Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă sunt în alertă şi intervin acolo unde este cazul. Activitatea economică şi social-administrativă trebuie să revină la condiţii de normalitate cât mai repede posibil”, a declarat Florin Sinescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului După blocajele de miercuri noaptea, toate drumurile naţionale şi judeţene au fost redeschise traficului.
 Vizualizări articol: 1201 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
După blocajele de miercuri noaptea, toate drumurile naţionale şi judeţene au fost redeschise traficului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei