Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 dec 2012 - Anul XVII, nr. 293 (5198)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


O greşeală înşelătoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

M-am delectat şi eu cu imaginile steliştilor la pârlit de porc, cel care era descris de colegul de rubrică, ieri, ca fiind negru-tăciune. Cred că Gigi Becali l-a văzut direct negru-mortăciune, acum, în plin post şi de-aia s-o fi apucat să mai rărească din jucătorii ăştia păcătoşi, spre disperarea lui Reghe cel caraghios cu căciuliţa sa roşie. Bineînţeles, odată cu amânarea ultimei etape programate în acest an, au început transferurile în presă la şi de la Steaua. Şi tot în presă, după o zi-două, cad. Vom avea, deci, o iarnă lungă. Noroc cu campionatele celelalte, unde ne mai putem clăti privirea. Cum ar fi cel francez, acolo unde Mutu a comis un gol, prilej să fie luat peste picior de ziariştii francezi, în timp ce ai noştri l-au ridicat în slăvi. M-am uitat la meciul lui Ajaccio cu Reims, unul de 6 puncte, ambele echipe luptând pentru evitarea retrogradării, am văzut şi golul reuşit de Mutu şi pot spune că băiatul ăsta a călcat în mult găinaţ prin copilăria lui. Oricâte prostii a făcut de-a lungul timpului, mereu apărea un loc călduţ în care să se pună la adăpost. Ăia de la Chelsea, după ce au plătit avocaţi să-l urmărească până în pânzele albe pentru milioanele alea, acum se mulţumesc doar cu victoria pe hârtie. Dar să revin la gol: l-a dat din greşeală! Sigur că a centrat bine, dar a fost centrare, nu şut, iar corsicanii ăia doi care au sărit la cap au avut rol principal. Ei bine, ce am putut citi a doua zi în presa noastra de specialitate? Dintr-o sursă am aflat că portarul a fost păcălit de şutul său înşelător, din alta că Mutu a şutat superb din lovitură liberă. De ce oare ne place să ne minţim?! Sigur că şi eu m-am bucurat când a marcat Mutu, avea nevoie de asta într-un moment în care răbdarea suporterilor ajunsese într-un punct critic, dar de aici şi până la a descrie cai verzi pe pereţi e drum lung. Mi-ar plăcea şi ca Ajaccio să nu retrogradeze sezonul ăsta, ar fi un sfârşit de carieră trist pentru Mutu, după ultimul loc adjudecat în Serie A cu Cesena.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O greşeală înşelătoare.
 Vizualizări articol: 940 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O greşeală înşelătoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei