Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 nov 2012 - Anul XVII, nr. 280 (5185)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Un tricou al fotbalistului Dorin Goian şi cercei ai Maiei Morgenstern vor fi licitaţi la un bal organizat de studenţi suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Grupa 1 de studenţi de la programul de studii Economia Comerţului, Turismului şi Serviciilor – anul III, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică din cadrul Universităţii “Ştefan cel Mare” Suceava, organizează duminică, 2 decembrie, începând cu ora 19.00, la hotelul Sonnenhof din Suceava, un bal de caritate având ca scop strângerea de fonduri pentru ajutorarea Centrului de Plasament “Sfântul Gheorghe” din localitatea Dolhasca.

Aşa cum am aflat de la Mihai Costea, responsabil comunicare în cadrul acestui proiect, evenimentul va fi organizat sub îndrumarea lectorului univ. dr. ec. Ovidiu-Aurel Ghiuţă şi va constitui activitatea practică a studenţilor pe parcursul semestrului I, în cadrul seminarului la disciplina Marketing în Comerţ, Turism şi Servicii.

În cadrul evenimentului, la care sunt invitaţi manageri de societăţi comerciale, reprezentanţi ai instituţiilor publice şi artişti locali, va avea loc o licitaţie de obiecte aparţinând unor personalităţi din judeţ, dar şi din ţară, printre care se vor număra un tricou al echipei naţionale de la meciul România – Belgia din 14 noiembrie, aparţinând fotbalistului Dorin Goian, un CD cu autograf şi o muzicuţă din partea artistului Berti Barbera, o pereche de cercei aparţinând actriţei Maia Morgenstern, şortul luptătorului Ionuţ “Pittbull” Atodiresei, folosit în cadrul galei de cucerire a titlului mondial WAKO PRO din octombrie 2011, respectiv un tablou din partea pictorului sucevean Cătălin Alexandru Chifan.

În Centrul de Plasament “Sfântul Gheorghe” din Dolhasca, de tip rezidenţial, sunt 18 copii care nu au posibilitatea de reintegrare în familia naturală şi nici perspective de a pleca din centrul de plasament, asigurând, într-un mediu relaţional cât mai apropiat de cel familial, recuperarea experienţelor negative, a unor forme de retard şcolar şi de dezvoltare fizică şi psihică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tricou al fotbalistului Dorin Goian şi cercei ai Maiei Morgenstern vor fi licitaţi la un bal organizat de studenţi suceveni.
 Vizualizări articol: 902 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tricou al fotbalistului Dorin Goian şi cercei ai Maiei Morgenstern vor fi licitaţi la un bal organizat de studenţi suceveni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei